a tt rendezéséről szerintem időben kellene dönteni, ha nem a bajnok rendezi -- netán a zete lenne a bajnok nem tudom, hogy csinálnának e valamit, mikor még tt-s csapatuk sincs:) -- mert a csarnokok újrafestése miatt igencsak hamar kell lebonyolítani!!!!!!
RED!!!
Amikor a 2009 nyarát emlegetted, ugye 2010 nyarára gondoltál?! ;-)
Imádom a "Vissza a jövőbe" trilógiát, de én megelégszem, azzal is, ha nem kell visszamennem 1 évet majd. Nekem tetszett a 2009-es pécsi TT is. :-)
Lenne egy kérdésem. Mint tudjátok már egy jó páran hogy a pécsi Topic Torna után összejöttem a Timelyjával. :) Ma este épp arról beszéltünk hogy kíváncsiak vagyunk azok véleményére akik ott voltak a pécsi Topicon.Gondolom mindenki szurkol nekünk hiszen mi vagyunk az elsők akik a Topicon jöttek össze komolyabban. Legalább is nem sokra emlékszem, pedig már jártam egy páron. Köszi elöre is.
Kicsiny Huszár! Köszi, hogy megkerested nekem a muzsikát. Marci! Nem öntöttem a nyakadba a sört. Annyira nem voltál részeg, hogy ne vetted volna észre. :-)
Talán nekünk lesz a legkönnyebb dolgunk hiszen ez egy kisváros, mindenki ismer mindenkit.Könnyebben elintézünk dolgokat. Ettöl függetlenül biztos magasra van téve a léc. Nem bánjátok meg ha idejöttök! Ha jól berúgtok sem kell többet gyalogolni mint 1 km. Mi Pécsen szombat hajnalban legalább 10 km-t gyalogoltunk., Marci14 talán többet tudna mesélni arról. KIRÁLY VOLT! :)))