Ja! Hát aki tudja, hol sugározzák élőben a Gone! Ultraliving Festivalt, annak könnyű a dolga. Én néztem a DUNA TV -t, de ezek szerint hiába vártam a Cure -t? Tudjátok, én múltkor a KORN Unpluggedről is képes voltam négy alkalommal is lemaradni.
Bocs a korai fekvésért, de ez az időeltolódás Miami és Budapest között...
És Ti miért virrasztottatok? Én miről maradtam már megint le? Így is elvesznek most egy órát az életünkből, úgyhogy ma még az esti mesét sem nézem meg. Este 7 -kor fogmosás aztán szundi, mert holnap újra kizsákmányolnak a munkahelyemen.
a másik... itt mindenki azért virrasztott (már aki) mert cure koncert volt, Te meg........... hát nem is mondok semmit, buli fúró vagy, majd ha az erkélyeden járszanak Ropi báék 10.15-kor szólsz, hogy mosmá' vagy unplugged vagy pasta, mert te aludni szeretnél????
Lehet, hogy szerintetek korán feküdtem le (hajnali 2 -kor), ellenben elég későn keltem (parastfelkelés ma 'reggel' 11 -kor volt). Elolvasgattam a nyúzokat illetve frissítettem a saját vebszájtomat a nyúzokkal, aztán felnéztem a Mission fórumra is, ahol volt egy URL: a 'Drapped in red' című szám teljes egészében. Ezt is meg a BOSS BOSS remixet is (nem a Bruce Springsteen -ét, mert az a BIG BOSS remix) kiírtam CD -re a szokásos macerás eljárással. Hi-Fi szétszed, asztali CD író + PC összedug, ott 'audio eszközök beállítása' (nehogy már torz legyen az anyag ugyebár), aztán Record. Így folytatom, meg se kell vennem a P.Hartnoll lemezt, mert a hat változatból 4 már megvan. Amúgy még nem is rendelhető, múltkor próbáltam. 12 Font lesz a 3 formátum egybe megvásárolva + a postaköltség. Csak paypal -lal!
Egyébként alapjáraton én sem szeretem az efféle dance műfajokat, de ezt egész hallgathatónak találtam. A single version -nél legalább is jobban tetszik.
Eruc! Azt írod, Te nem macska vagy. Igazad van: Te egy MACSKABAGOLY vagy!
A másik fórumon meg már írtam, hogy nem kizárhatóan nekem is abszolúthallásom van: a 'The lovecats' című számot meghallgatva például meg tudtam azt is mondani, hogy milyen hangnemben íródott: kan-Dúr -ban, aztán van benne egy moduláció is, ott átvált kar-moll -ba, majd vissza.
na meghallgattam ezt a remixet, ez a tyutyurászás idegesít alatta, hát őőőőőőőőő, másodszorra már a kiccsaj hangja is idegesített. nicht gúúúút, das hab' ich gesagt
és a germánszakos barátomnak üzenem!!! meszélem a dojcsot és nem írom.
Egyébként úgy látom, hogy itt nem is cicák trécselnek egymással, hanem baglyok. Senki sem alszik ilyenkor? Mert én húzok el a balfenéken. De előtte itt is leírom: a MySpacen most a 'Please' BOSS BOSS remixe van fent. Fent van még a single version, de a CULPRIT 1 mixet már leszedték. A KGB remix URL -je pedig a chainofflowers -en van fent.
Na Whiskasban gazdag nyugodalmas szép álmokat cicusok!
Ez a felállás még pont elfér az erkélyen. Igaz, Simon kiveri néha Robert szemét a gitárnyakkal, de Robert vakon is tud játszani, nem?
Amikor még hatan voltak, azért nem hívtam meg őket hozzánk, mert az már nagyon herineffektus lett volna.
Én mondtam nekik anno (amikor 'eltávozott' O'Donnell és Perry) hogy ez a hármas felállás pont jó, mert így jól elférnek az erkélyemen...de ez a bolond Robert nem visszavette Porl -t?