Nnna, én inkább halok mint élek. Vasárnap polya még rábeszélt egy "5 perces" motorszerelésre, ami kb 4 órán át tartott :-o A mindenhol "kellemes" fájdalom, ami jellemezte a tegnapot, mára összegyűlt a vállamban, kevésbé kellemes érzést keltve. Mozgatni alig tudom, de tuti, hogy nem tört újra, mert akkor még ennyire sem menne, de egy-két hét, és rendbe jön, viszon idén asszem már nem motorozom. Fejkamera, lévén, hogy alig ültünk motoron, nem sok érdemlegeset rögzített, de ha ráérek lehet, hogy ki ollózok belőle. Majd melássuk :)
Néztem a vasárnapi képeket, hát, nem hardoztátok túl magatokat :))) Viszont szép helyeken jártatok. Ja, és köszi a vacsorát, az ebédről sajna lemaradtam, és persze köszi takinak a reggelit ;)
majd jövőre odaérünk ;) csak akkor ap iroson maradunk végig . én is bezúztam tegnap a bokámat azt hittme pedi,hogy erősebb vagyok mint a hegy de nem ment arébb és ő nyert :(
Hali mindenki! hat en nem motoroztam tegnap megis jobban elfaradtam mint szombaton ;) hiaba irtunk reggel jo keson ertem haza, kez es lab nelkul gyors 2ora kerekcsere utan, esztergaltunk egy tank tartot mert letort mind2 oldalrol - aztan sotetedes kornyeken indultam haza nagykatarol. Labam elegge faj de mind1 mert most tavaszig ugysem terveztem endurozni. Megneztem a turista terkepet otthon - ha tovabb megyuk a piroson akkor pont a feljarohoz ertunk volna :)))
dehoghy gyalázom én :) én azt hittem megfog halni az a gép ahoz képest jól bírta . de akkor már megvan a képcsavarodás oka . de franc emlékezett,hogy azok menet közbe voltak ;)
:D mennyi szállt el az elejéből ?:( na mind1 majd meglássuk azért egy video ilyenkor jobban átadja a dolgokat mint a képek . amúgy érdekes az optikája a gépednek egy egy képet olyan sci-fisen megcsavart vagy azok direkt voltak?:)
én már elfáradtam megyek is korán lesz a reggel. De úgy látom jó,hogy nyomkodtam párszor én is a fényképezőt elsőnap egész értelmes képek lettek. Kíváncsi vagyok video milyen lett.
;) hát ja csak a DRek éljék túl az ilyeneket . majd átadom a vacsi köszit . fényképező rázkodásvédelme úgylátszik nem bírta a DRZ futóművét akkor :( no de jó éccakát megyek aluszni sztem már mindenki ezt teszi .
Nem rossz, csak a távolság nagyon kicsi :DD Jó volt, szerencsére nem sérült senki. Kicsit több km-t sikerült megtenni mint szombaton, de ma inkább csak olyan túristásan közlekedtün!
Nos akkor megvan a szállásotok a másik kettő olcsobb de ahogy érzitek :) Taki azt mondta ,hogy 11-12között érünk oda szóval akkor ott kellene találkozozni . Ess meg a túravezető vagy megyün össze vissza szanaszét? Estére Zagyván megvagyunk hivva vacsorára ha valaki éhes lesz ,de oda előtte kikellene menni összeszedni a kis XT-t. Szóval sztem terenye zagyvaróna kis XT összeszed megtámadjuk enduro pálya azután ESs vezet bennünket valamerre? megfelel mindenkinek vagy totális káosz?