Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

StakkaBoo Creative Commons License 2016.05.06 0 0 1502

Nincs itt semmilyen bérkommentelő.

Ez egy mocskos szemét aljas társasag

Előzmény: Dreamy (1501)
Dreamy Creative Commons License 2016.05.06 0 0 1501

Én csak azért kezdtem el olvasni ezt a fórumot, mert az egyik munkatársam azt mondta, hogy ne menjek Fótra, mert ő is próbált ott autót eladni és venni, de valami borzalmas, ami ott történik. Érdekes módon minden hozzászólás egybecseng az általa elmondottakkal. Tehát egy bérkommentelő nem csinál itt nyarat...

Előzmény: azipafaipap (1471)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.05 0 0 1500

A story folytatódott, visszahívtak és még 100 ezret ráígértek. Vagyis a különbség az eredeti ajánlatukhoz képest már 400 ezer.

Így tárgyaljatok velük.

Előzmény: Törölt nick (1496)
fvcc Creative Commons License 2016.05.05 0 0 1499

Ja, engem is érdekel. 500 km-re lakok töled, légy szives, hozd el hozzám. Ha tetszik, megveszem!

(Hozzám is hivogattak az itteniek. Érdekel? Gyere el, és nézd meg! Aha, aaa? Akkor ezt elkúrtad!)

Előzmény: Törölt nick (1496)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.04 0 0 1498

Nem vesznek meg mindent. Ilyen reklámot találtam ott:

"Csak kiváló autók a piacon. Felvásárlásnál az autók 65 %-át elutasítjuk."

Előzmény: azipafaipap (1476)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.04 0 0 1497

21-ig vannak nyitva, ezt hogy csinálták? Direkt fárasztottak, hátha odaadod fillérekért az autót, főleg mert nem közelről hoztad. Ezek átlátható technikák.

Előzmény: Tamás0427 (1485)
Törölt nick Creative Commons License 2016.05.04 0 0 1496

Én úgy mentem ma oda, hogy nem olvastam semmit az AAA-ról, utána találtam ezt a fórumot.

Először hirdetéssel próbálkoztam, arra ők küldtek egy SMS-t, hogy érdekli őket az autó. A hirdetett áron.

Túl sokat nem kellett várnom, semmiféle műszaki vizsgálat nem volt, viszont ki van írva, hogy a vizsgálat díja 50 ezer Ft. Mármint hogy én fizessem meg, hogy ők megnézik az autót, ha megveszik.

Ment egy kört az autóval a pasi, megnézte, lefényképezte, szervizkönyv, forgalmi, aztán eltűnt, 20 perc múlva bekísért egy tárgyalóba, ahol kettesben elkezdett velem alkudozni.

Mondott egy árat, előtte-közben-utána reklámszöveg, kábítás, az egész hangulata kellemetlen volt számomra, vásári, lassacskán lépegetett felfelé az árajánlatával, én viszont nem engedtem szinte semmit, akkor elment egy időre gondolom hogy egyeztessen a főnökeivel, jött a második felvonás, megint szöveg, kábítás, végül eljutott az eredeti ajánlatánál 300 ezerrel magasabb összegig, de nem az én kérésemig. És elengedte volna az 50 ezer vizsgálati díjat is, sőt hazavisz valaki hogy ne kelljen készpénzzel járkálnom.

Furcsának találtam, hogy másodszorra nem hozta vissza a papírjait, sőt semmit sem, és mivel ezt sem fogadtam el, azt mondta hogy feljebb nem mehet, ezt is ő harcolta ki, még saját maga is csodálkozik, hogy engedték, X-nek kellett telefonálni (!), de ezektől én nem hatódtam meg.

Akkor elvonult, hogy visszahozza a kocsi papírjait, gondoltam megint jön egy másik árajánlattal. De nem jött, viszont elég sokára került elő, gondolhatták megpuhulok addigra. Nem tettem. Arra gondoltam, szándékosan nem hozta a papírokat vissza a tárgyalás folytatására, hogy legyen ürügye újra elmenni. Némileg morcosan adta vissza az okmányokat, valami olyasmivel hogy már ennyit sem fogok kapni ha visszahozom az autót. Kértem tőle egy névjegykártyát, arra azt mondta hogy neki nincs (többieknek se?), a központot kell hívni. Ezt is barátságtalan eljárásnak találtam, habár nekik jó lehet, ne kötődjön hozzájuk ügyfél (?). A pasi időnként helytelenül beszélt magyarul, ez sem tetszett benne, velem akar alkudozni valaki, aki magyarul se tud?

Mellesleg mielőtt előkerült utoljára, eldöntöttem hogy még azért sem adom oda nekik, amiért eredetileg odaadtam volna.

Nem szeretem a hamiskodást.

StakkaBoo Creative Commons License 2016.04.04 0 0 1495

Miért nem jelentitek fel őket a fogyasztóvédelemnél?

Remélem kiciánozzak ezt a féreg tarsaságot mihamarabb ebből az országból.

Tamás0427 Creative Commons License 2016.04.01 0 0 1494

Igen 3,5 éves 989 km van az autóban, mert édesapámé volt úgy örököltem meg. Nem lehetett lebeszélni az új autóról és megvette. Városba használta de sokat nem ment vele mert idős volt már. Nekünk nem engedte használni. Közben lebetegedett és csak a garázsban állt. Most lett a nevemre íratva miután megörököltem 1 hónapja talán. Megint a garázsban áll. Nekem van másik autóm és ezért szeretném eladni. Tényleg 2,9 vette 2 meg eladnám. Szóval teljesen új. Vezető oldali küszöbön van egy 5 cm csík kopás mert protézises volt. Más hiba nincs rajta törve nem volt és valós kilométer van benne.  Hát ezért van ilyen kevés az autóban. :)

Előzmény: lautnermark (1489)
Akemys Creative Commons License 2016.04.01 0 0 1493

pirosalmabumm és ss1978 

Nagyon szépen köszönöm a segítségnyújtó kézségeteket még azért a magyarokból sem veszett ki a jó érzés ! Már le is mondtmam az autóról és megtaláltam a legjobbat és 1 magánszemélytől ! Szóval köszönöm szépen a segítségeket 
Üdv.

ss1978 Creative Commons License 2016.04.01 0 0 1492

Szia Akemys 

Jól megnézted ezeket a fényképeket ?

Nem a legjobbak a képek minősége de pár dolgot meglehet állapitani .

Az tuti hogy az első lőkháritó sérülve volt mert nézzed meg hogy mekkora rés van jobb oldalt a lőkháritó és a sárvédő között .

Belűl full tiszta retek !!

Nézzed meg a vezető ülést hogy milyen foltok vannak az ülőlapon , nézzed meg a könyöklőt hogy milyen koszos , zsírosan fekete .

Málik a bőrkormány stb .

Gondolkodj el rajta hogy milyen lehetett ennek az autónak az előző gazdája ha ilyen undoritóan mocskos belűl ??

Szerinted ha ez a kocsi így néz ki belűlről akkor ezt rendesen szervízeltették ??!!

Szerintem ez egy lepukkant szar és jobban jársz ha nézel máshol másikat .

Amúgy a Fiat grande punto nagyon jó kis autó .

Barátomnak pont ilyen 1.4 benzines motorral van mint amilyet Te szeretnél .

Soha nem volt vele komolyabb baja.

Nem egy versenyautó de nem is eszik sokat , városon kivűl elvan 5 literből kb .

Jól fogsz járni egy ilyen kis autóval csak nem ezzel !!

A hasznaltauto.hu tele van ilyen puntokkal , jobban jársz ha tovább keresgélsz .

Remélem tudtam segíteni .

Sok sikert az autó vásárláshoz !!

Üdv

Előzmény: Akemys (1490)
pirosalmabumm Creative Commons License 2016.03.31 0 0 1491

kérlek olvass vissza néhány hozzászólást... ha a cerka rosszabik végén szeretnél lenni, nyugodtan menj el hozzájuk.

Ha nem, kerüld őket messziről, akármilyen csábítónak is tűnik egy hirdetés.

Előzmény: Akemys (1490)
Akemys Creative Commons License 2016.03.31 0 0 1490

Sziasztok elő autómat szeretném megvenni 1 Fiat Grande Puntót kék színben és 5 ajtós ami a legjobban megtetszett de sajnos az aaa autónál található és nagyon sok rosszat olvastam mondanátok erről 1 véleményt ha megkérhetlek titeket tapasztalt embereket http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/grande_punto/fiat_grande_punto_1.4_i._parkradar._alufelni-9861969 

lautnermark Creative Commons License 2016.03.31 0 0 1489

3 és fél éves autó 1000 km-rel?

Tamás0427 Creative Commons License 2016.03.30 0 0 1488

Azért érdekes mert ma még felhívtak hogy 1,75. :) Köszönöm nem!   Ha valaki kis autót keres, újat, 989km rel VW UP az hívjon fel! Higgye el nem bánja meg mert tényleg új!  http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/up/volkswagen_up_up_1.0_take_up-9529744

B.GY Creative Commons License 2016.03.30 0 0 1487

olvasnod

Előzmény: B.GY (1486)
B.GY Creative Commons License 2016.03.30 0 0 1486

Előbb kellett volna olvasod a fórumot.

Tamás0427 Creative Commons License 2016.03.30 0 0 1485

Sziasztok 

Tegnap én is átéltem azt ami az AAA Autósoknál folyik. Felmentem Fótra, hogy beadjak egy autót és este 7 órától éjjel 24ig várattak mire sorra kerültem. De nem csak én vártam még többen is. Elmentünk egy próbaútra mondanom se kell, hogy egy olyan autót vittem fel amiben 1000km sincsen. 2,2 szerettem volna érte és ezek meg benyögték 1,6. A telefonon mikor felhívtam Őket azt mondták jó 2,1  kapok felcsaltak 100kmt aztán meg 1,6 és 5 órát váram. Nagyon köszönöm. Még egy ilyen utolsó társaságot még nem láttam. Amikor nemet mondtam akkor meg szóban támadtak hogy nem ér annyit nem, tem tudom eladni bla bla bla.

Erra ma felhívnak 1,75  Hát köszönöm szépen. Meg van a véleményem! Sokan várakoztunk ezek meg a tükrös szobában papír galacsinokkal szórakoztak, telefonon játszottak stb Egy ember volt aki valamit is foglalkozott az emberekkel de Ő sem jelentett sokat! Gyalázat ahogy az embert hülyítik ezek! És ezért mentem fel ezért fogyasztottam az üzemanyagot is 2 autóban. Mert a hülye ember aki reménykedik hogy talán oké lesz ha már a telefonban mondták így megszívatják

martinaxe7 Creative Commons License 2016.02.22 0 0 1484

http://mno.hu/vallalat_vallalkozas/tizenot-millios-birsagot-kapott-az-aaa-auto-1325043

A 7végén a Hírtv foglalkozott a disznóságaikkal...

Panaszkönyv

StakkaBoo Creative Commons License 2016.02.11 0 0 1483

A legmocskosabb féreg cég,nem tudom miért nem lehet ezeket kiciánozni az országból.

fvcc Creative Commons License 2016.01.29 0 0 1482

Szerencséd volt. Le is tagadhatták volna az egészet.

Előzmény: Majdnem palimadár (1481)
gsis Creative Commons License 2016.01.22 0 0 1480

Röhögve kifizetik , sőt még többet is , ha naponta teli az ügyfélváró .A kliensek  hozzák a nyereséget !!

Előzmény: Paliravett (1478)
pirosalmabumm Creative Commons License 2016.01.22 0 0 1479

kicsit jobban megvizsgálnák, lehetne az még több is...

Előzmény: Paliravett (1478)
Paliravett Creative Commons License 2016.01.22 0 0 1478

TESSÉK FIGYELMESEN OLVASNI FŐLEG AZOKNAK AKIK DICSÉRIK! EZ CSAK A JÉGHEGY CSÚCSA!

15 millióra büntettek egy magyar autókereskedéstSzerző: Vezes1.hu 
Dátum: 2016.01.22. 12:35A Gazdasági Versenyhivatal 15 millió forintra bírságolta az Autocentrum AAA Auto Kft.-t tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt.HIRDETÉSAz indoklás szerint a cég 2014 májusától bizonyítatlan piacelsőségi állításokat jelenített meg az autókereskedésről, valamint megtévesztő szlogennel reklámozta hétnapos cserelehetőségét.

A GVH szerint megalapozatlanul használta az AAA Auto a "Magyarországon és Közép-Kelet Európában a legnagyobb használtautó-kereskedés, amelynél az érdeklődő egy helyen a legtöbb autó közül választhat" állítást. A hatóság szerint a kereskedő megtévesztette a fogyasztókat azzal, hogy a hétnapos cserejogot általánosan, valamennyi gépjármű esetében biztosítja, mivel a jog gyakorlásának számos feltétele volt.

A bírság kiszabásakor a hatóság a jogsértéssel érintett kommunikáció költségeire alapozott. Súlyosító körülményként értékelte, hogy a jogsértő kereskedelmi gyakorlat időben elhúzódott és jelentős számú fogyasztót ért el. Enyhítő körülményként vette figyelembe a GVH, hogy a vállalkozás elismerte mulasztását a cserejoggal kapcsolatos kommunikációjával összefüggésben és az elvárt együttműködési kötelezettséget meghaladóan segítette a GVH Versenytanácsának munkáját.

A hivatal nem fogadta el a piacelsőségi állítások alátámasztására benyújtott tanulmányt bizonyítékként, mert az sem tartalmában, sem formájában nem felelt meg a vizsgált állításoknál elvárt igazolási kötelezettségnek. A felmérés ideje, módszertana ismeretlen, hipotézisei nem feleltek meg a kereskedelmi gyakorlatnak, és a tanulmány nem az Autocentrum AAA AUTO Kft.-re, hanem egyes európai országok használtautó-piaci viszonyaira vonatkozik - fejtette ki a GVH a közleményben.

kihasználás Creative Commons License 2016.01.09 0 0 1477

Igen sajnos én is tapasztaltam tegnap hogy milyen gusztustalanul át akarják verni az embert szomorú hogy ilyen cég müködhet a mi országunkban

Előzmény: Paliravett (1470)
azipafaipap Creative Commons License 2016.01.05 0 0 1476

A hozzászólásod ékes példája annak, hogy nem vesznek meg mindent, csak azért mert odavitték. Ha az autó tényleg hibátlan lett volna, le sem tudtad volna őket vakarni. Nyugodt lehetsz, úgy el nem engednek senkit csak egy legyintéssel, ha a gépkocsija valóban érdekli őket: Olyankor egy felkínált összeg mindig elhangzik, és amennyiben azonnal elutasítanád, akkor is megpróbálkoznak valamilyen másik ajánlattal - ám a beszámolód alapján még csak árat sem mondtak. 

Mindamellett érdekelt a dolog, így elküldtem a linket egy volt kollégámnak, hogy nézzen már a gépkocsi körmére, mert gyanús. Nos, megnézte (az általad küldött linken szerepel a BMW rendszáma) s azt mondta, hogy a rendszerben valóban úgy van feltüntetve, hogy nem akarták megvenni a gépkocsit, mert tényleg 6 hibát mutatott ki a kütyüjük - amit nem értek, hogy miért nem mutatta akkor a felvásárló, amikor ott álltál velük - a srác még a hibakódokat is elküldte, ha érdekel, mellékelhetem.  

Félre ne essék, annak idején, amikor nekik adtam el a gépkocsimat, rengeteget olvastam ezen és ehhez hasonló fórumokon, hogy micsoda lehúzás az egész, mire kell készülnöm, ha belevágok - így már nem ért váratlanul az egész színház és inkább a beavatott közönség szerepkörében néztem végig az előadást - sikeresen eladtam a gépkocsit, mindkét fél megelégedésére, nem valami vén talicskát, hanem egy 2009-es Honda Civic-et (persze, az sem a világ közepe, csak érzékeltetni akartam, hogy nem egy Matiz volt az). Az árért meg kellett dolgozni, de végül is elértük, amit akartam. 

Miután ott kezdtem dolgozni, láttam, hogy van egy forgatókönyv és meg van kötve a felvásárlók keze. Láttam, hogy hibáztak, láttam, hogy miként viaskodnak az ügyfelekkel és az ügyfelek pedig velük és azt is számtalanszor, amikor egy kívülről tipp-topp állapotú kocsit nem akartak átvenni, mert hibás volt a turbó, olaj került a hűtővízbe, vagy mert rosszul járt az automata sebességváltó. 

Előzmény: ocsi3636 (1474)
Gábor Litowski Creative Commons License 2015.12.14 0 0 1475

AAA legnagyobb fasszopók.Ha bemész mindjárt jön a kajfer,udvariasan felkínálja segítségét,meg az életét.De ahogy ott hagytál valamennyi pénzt akár foglalónak akár előlegnek úgy néznek át rajtad mint az ablakon.Jöhet a többórás várakozás 8 aláírásra.Én eddig kétszer majd fél napot töltöttem ott.És még nem vagyok a végén.Mostmár a pénzem után futok.De mégegyszer nem tenném be a lábam hozzájuk.

ocsi3636 Creative Commons License 2015.12.13 0 0 1474

Tegnap 2012.12.12 vittem el hozzájuk a 2005-ös BMW 530d-met,tudtam,hogy nem fogom ott hagyni és ezt mondtam is nekik telefonban amit nem nagyon akart elfogadni a magyart erősen törő ember,mert "mi van ha megegyezünk én el megyek az autóval,kipakolom a személyes dolgaimat és útközben valami történik az autóval?" Nemes egyszerűséggel a válaszom az volt,hogy akkor STORNO az üzlet.

Szóval megérkeztem szombat reggel 9.00h-kor elkérték a kocsi forgalmiját,törzskönyvét,de én mivel itthon le fénymásoltam ezért csak 1db A4-es lapot kapott. Elvitte majd 10 perc múlva jött egy magát határozottnak gondoló emberke aki kérte a forgalmit és a törzskönyvet.

Megmutattam neki és közöltem,hogy ezt innen nem viszi sehova,de ők az eredetiből tudnak dolgozni mondta,kinevettem és mondtam neki,hogy a fénymásolatból ugyanolyan ügyesen meg tudja nézni amit akar.

El telt kb 15-20 perc és jött is az én emberem,átnézte töviről hegyire,kipróbálta én elmondtam neki,hogy mit csináltattam rajta mennyit költöttem rá és,hogy mennyiért fogom oda adni ha meg tudunk egyezni mert nem kenyérre kell és áron alul mindenáron nem adom el.

Nem tudott belekötni az autóba(Tényleg rendben van,karcmentes, hibakódmentes)hozott egy kis kütyüt amit rádugott a computerre lekérte a hibakód listát,ott álltam mellette és láttam,hogy 0 hibakódot mutatott.

Elment az ember  az irodába majd 10 perc múlva megjött,hogy 6 hibát mutatott neki a gép,ebből 4 nem is érdekelné,de 2 olyan ,hogy inkább nem szeretnék megvenni.

Én csak néztem és pislogtam,hogy ez mi???

Elköszöntem és eljöttem,gondolkoztam,hogy mi lehetett a probléma,hogy még csak nem tett egy szemtelen ajánlatot sem??

Túl jó volt az autó vagy nem volt szimpatikus nekik az én határozottságom,vagy tudta,hogy amennyiért ő megvenné én nem adnám oda ?

Nem tudom 

Szóval ez volt az én kis történetem az AAA autóval.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530/bmw_530d_touring_automata-9116727

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.03 0 0 1473

""Tudomásom szerint három személy is ellenőrzi az autókat:"""

Az én gyári metálfényű teljesen hibátlan fiatal autómról, mivel műszaki hibát nem tudtak találni, belém akarták dumálni, hogy minden eleme külün-külön fényezve volt mert biztosan megtörték.

Az ő autójuknak, amit cserébe vittem volna, nem működött a 140 ezer Ft-os navigációja, darált az egyik első fék, lógott egy kormányösszekötő és az egyik hátsó kerékagy csapágy de azt állították, hogy az autó tökéletes, én nem értek hozzá. Az sem számított, hogy közöltem velük, az első szakmám autószerelő.

Akkor most döntsd el te, a szerelőik/műszakisaik, átbaszós, lehúzós tetvek mert tudják mit csinálnak, vagy egyszerüen csak dilettáns lótifutik, akiknek a szakmai tapasztalatait nem lehet érvként felhozni?

Mewo Creative Commons License 2015.12.02 0 0 1472

Alapvetően hányok ettől a cégtől.Az évek alatt háromszor mentem el szivességként autót átnézni Fótra.A 3 autóból 1 nagyobb gázra vészprogramra kapcsolt, egy alapjáraton fulladozott, egy másik pedig a soron következő műszakin sem ment volna át.Cserébe az eurotaxon 1 milliós autóra háromszázezres árajánlatot adtak.

Ez arcátlan lehúzás.Konkrétan mindenkinél bepróbálkoznak és aki meg van szorulva, azt kőkeményen leveszik.Undorító, pofátlan, erkölcstelen üzletpolitika, amit tényleg nem Magyarországról irányítanak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!