Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Bocs, 2 napig nem voltam netközelben, látom a kérdést. Szal, a legjobb ha az UVH-nál tudtok csatlakozni. Ha ott nem, akkor még mindig utolérhettek minket P.Borosjenőnél, vagy Csobánkánál. Egyébként itt a számom: 70/3804470 hívjatok, ha valahol elakadnátok!
Szerintem én tudnék menni szombaton Kovi bejárásra.
Era, de miért kell pasi ahhoz, hogy mi egy jót tudjunk kiránduni vasárnap? Szerintem 10-15 lány teljesen jól feltalálja magát. Pasi nélkül is érezheted magad kiválóan egy ideig! :)
Te Era, nem lehetne átrakni ezt a pályabejárást másnapra? Én is mennék, kíváncsi vagyok az idei pályára! Legalább az első kört megnézhetnénk. Szerintem szombaton délután be tudnánk járni, nem ?
Gyöngyi nem jön, megy síelni. de Kati természetesen velünk tart. Halacska elvileg jön, de kisérettségire készül, így baromi sok tanulnivalója van, még lebegteti a kérdést. De fűzöm az apját is, hogy jöjjön, így talán Halacska is jobban aktivizálódik :)
Majdnem. Többen is estek, de úgy, hogy estére már alig érezték a vállukat, vagy épp baromira fájt a lábuk. Valaki úgy nekivágódott a kormányszarvnak, hogy a mellkasán a sebhely úgy nézett ki, mintha szívműtéten esett volna át. Valakinek a mezéből hiányzott a nap végére egy tenyérnyi darab. Rám is estek ketten egyébként - pont telefonáltak - az elkövetők hátulról érkeztek nagy sebességgel, összegabalyodtak, én meg pont ott álltam.
A napra az tette föl a pontot, amikor egyikünket egy autó hátulról elgázolta egy betonúton. A srácba 40-50-nel szaladt bele az autó, de a srác kemény volt. Nem hagyta annyiban: tarkóval betörte az ellenség szélvédőjét, majd egy sokméteres repüléssel távozott el róla. A bringa totál kár, az autónak nincs szélvédője. A srác csodával határos módon még egy csonttörést sem szenvedett.
Hát ezért Vér-dombság túra. A csapat fele több sebből vérezve tért haza. Pedig 22-en voltunk.