Keresés

Részletes keresés

hufu Creative Commons License 2000.10.31 0 0 21
Az IKEA azért hirdeti ilyen hamar, mert koncepció nálunk, hogy ők legyenek az elsők! De jövőre már augusztusban kezdik a kampányt...
vapiti Creative Commons License 2000.10.31 0 0 20
én is megvettem a szánkót.
Előzmény: ugrifules (19)
ugrifules Creative Commons License 2000.10.31 0 0 19
Erzitek ezt a zimankot, ami odakint tombol? Kedvem tamadt beugrani az ikejaba es venni egy muanyag karacsonyfat, talan nehany flakon napolajat es furdonadragot is veszek hozza.
kicsi emma Creative Commons License 2000.10.31 0 0 18
Nehogy azt hidd, hogy küzdeniük kell a fennmaradásért. egyáltalán nem kell. És azokkal sem értek egyet, akik szerint szar és drága. Az egyetlen olyan hely, ahol szó nélkül csak a számla bemutatásával nem csak kicserélik, hanem akár ki is fizetik neked a korábban vett, de hibás, vagy mégsemkell árut. Mi nászajándékba kaptunk anno domini olyan dolgokat, amit nem tudtunk használni, elkértük a számlákat, visszavittük, szépen kifizették. Még csak azt sem várták, hogy náluk vásároljam le vagy hogy hibás legyen és azért vigyem vissza. Szerintem, ez korrekt dolog. És még mindig az a hely, ahol a legnagyobb eséllyel megtalálod normális kinézettel, azt amit keresel.
Ja igen, és egyszer egy vázát máshol olcsóbban láttam, és tényleg visszafizették a különbözetet - sőt, a egy kis idő m úlva, mikor megint mentem,láttam, hogy már annyiba kerül az a váza, mint amennyiért én máshol láttam. Ez is tetszett.

Itt is vannak kevésbé jó, meg gagyi dolgok, de szerintem nem több, vagy nem drágábban, mint más bútoráruházakban.

Eazy Creative Commons License 2000.10.31 0 0 17

Na helló te Kinga Lány.

Szerintem akkor is túl korai ez a reklámozás, és ez onnan eredhet, hogy lusták a marketingesek kitalálni olyat, ami nem kézenfekvő, és amin kicsit gondolkodni is kéne.

Vajon a jó öreg télapót meg miért hagyták ki?!

Pedig lelki szemeim előtt lebeg egy óriási télapó rénszarvassal, szánnal, a szánon sok-sok csilingelő nádbútorral, meg elbaszott nyújorki fekete-fehér tájképekkel.

Sajnos az egész világon nagyon korán akarják hirdetni a karácsonyt, azt meg az amerikaiak baromságának tarom, hogy egész évben karácsony van egy-egy áruházban.

Make YOurself at HOME(less)!

ICETEA

Előzmény: KingaLany (10)
vapiti Creative Commons License 2000.10.31 0 0 16
Ozonvasárnap soha nem lesz?
Előzmény: Ozon (15)
Ozon Creative Commons License 2000.10.31 0 0 15
szilikon mellet olcsóért a Szilikonvasárnapon?;)
Előzmény: ugrifules (14)
ugrifules Creative Commons License 2000.10.31 0 0 14
A marketingesek kedveert: csinaljanak Muanyag- es Szilikonvasarnapot is. Az otletet ingyé adom.
Előzmény: ugrifules (13)
ugrifules Creative Commons License 2000.10.31 0 0 13
Na ez a Bronzvasarnap is...Lassan eljon az ido, amikor lesz Olom-, Vas- es Badogvasarnap is.

Mult heten beugrottam a budai Skalaba (igazi kemeny tel volt, ugy kb. egy pulover volt rajtam) es megdobbentem, hogy teljes a karacsonyi haddelhad. Persze mar igazan hozzaszokhatnank, mar tavaly be akartak adni nekunk az ezredfordulos maszlagot is. Iden megint lesz egy ezredfordulo, sot jovore az uj evezred elso szilvesztere lesz. Igy lehet egy szarba haromszor belelepni.
Marketingesek es a media kezeben van az egesz vilag. A szelektiv hallas es latas megkonnyiti az ember eletet.

Előzmény: S.M.I.L.E (4)
Nicholetta Creative Commons License 2000.10.31 0 0 12
Ez az egész olyan,mint egy rossz vicc!!!Mikor megláttam pénteken,megálltam és arra gondoltam,hogy ezek vajon normálisak-e???Aztán hétvégén a Westendben megint jött a megdöbbenés,mert ott is felállítottak néhány karácsonyfát.Én szeretem a karácsonyi hangulatot,de ez már mégiscsak túlzás,nem??
kivi Creative Commons License 2000.10.31 0 0 11
Éppen most akartam venni egy kanapét az Ikeában, 6 hét alatt szállítják. Egy kis szerencsével aranyvasárnapig megjön. Jó persze, nem szokás karácsonyra bútort venni, de ilyen indíttatása is lehet a korai kampánynak.
KingaLany Creative Commons License 2000.10.31 0 0 10
> Még nagyobb poén, hogy nyugaton ez már így megy > régóta, de szerintem azért nem ilyen
> erőszakosan.

nem ertem. te komolyan azt gondolod, hogy Magyarorszag diktal a nyugat es a vilag elott a karacsony-laz elorehozatalaban? KOMOLYAN ezt gondolod? hogy eppen Magyarorszagon talaltak ezt ki? te meg sose voltal kulfoldon vagy alapban ilyen hulye vagy? :)

amugy a Skalaban a karacsony kezdete iden oktober 24. volt. tavaly meg november 1-en kezdodott a szezon, iden plusz egy hettel elorehoztak. es ebben is nyugat mogott kullogunk.

tavaly Nemetorszagban - nem vicc - oktober 15 korul lattam mar karacsonyfakat...

Előzmény: Eazy (-)
cyber.greg Creative Commons License 2000.10.30 0 0 9
Épp a minap volt a Népszabadságban egy írás pont erről, az Ikeát is megemlítette, tehát hogy egyre korábbra tolódik a karácsonyi készülődés az üzleteknél.
KisHercegnő Creative Commons License 2000.10.30 0 0 8
szerintem is vicc ez a karácsonyfa dolog, a budaörsi ikeánál is kint van már, sőt a múlt héten már tele volt karácsonyfa díszekkel, meg ilyesmikkel. ez egyszerűen nem a mi kultúránkba való. én megértem, hogy globalizáció, de én itt Mo-on a magyar szokások szerint élek, s szeretnék továbbra is. (különben is, hányingerem van a karácsonyi "mindenképpen vegyünk ajándékot!"-láztól).

azzal nem értek egyet, hogy drága és sz@r. nekem van tőlük egy kanapém, s bevált. egyszer vettem készletben egy 3 dbos vágódeszkát, 2 hét múlva eltört az egyik, visszavittem (azt az egyet), szó nélkül visszaadták az egész árát.

iznit Creative Commons License 2000.10.30 0 0 7
SSSSSSSorryy:::::ÚÚÚÚtálom az Ikeát.
Szar minőségen drágát. Bocsi.

De tényleg eddig két kisebb dolgot is vettem ott de rekord idő alatt mentek szét. Más mág szerencsésebb volt mert egy szekrényt vett és még ki se cserélték neki.

James Bond Creative Commons License 2000.10.30 0 0 6
Én majdnem minden nap elmegyek előtte, s a napokban hallottam is megjegyzéseket az Ikea karácsonyával kapcsolatban.
Valóban, korai a felirat. De ha valaki szintén gyakran jár arra, mint én, azt is észrevehette, hogy az Ikea évszakokhoz köti a kampányait, melyet általában valami névvel is ellát (pl. Svéd nyár - ha még jól rémlik), de ez a katalógusaikból is kiderül. Persze a nyári kampány felirata is már tavasszal ott pompázott az oldalán. De mivel ez már így megy évek óta, nekem már fel sem tűnik... Azt viszont nem hiszem, hogy az Ikeának a fennmaradáshoz kellene korán elkezdett reklámkampányokkal küzdenie. Eddig akárhányszor is jártam benn, mindig elég sokan voltak ahhoz, hogy abból fenntartsák magukat. És ha esetleg felmerül a kérdés, szimpatizálok-e a a kérdéses áruházzal: igen. De itt nem ez volt a kérdés :o)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.30 0 0 5
Eazy, nézd a jó oldalát. Igazi ajándék - függetlenül attól, hogy karácsony vagy más alkalom van - az, amit őszintén, szeretettel, lehetőleg saját magad készítesz. Ehhez idő kell. Pont a vásárlási láz és ~körüli őrület miatt nem szeretjük ezeket az ünnepeket.

Menj be most az Ikeába vagy bárhova, vegyél most nagyon olcsón olyan apróságokat (papírt, keretet, cserepet, stb.) amivel majd köríteni tudod azt, amit a hátralevő időben elkészítesz barátaidnak, szeretteidnek. Később majd csak drágább lesz, meg kell egymást taposni érte és nem választhatsz. Szerezz magadnak egy őrületmentes, kellemes karácsonyt.

Persze lehet, hogy öregedned kell még hogy így gondolkodj.

S.M.I.L.E Creative Commons License 2000.10.30 0 0 4
Ha belegondolsz, már csak pár hét, és Bronzvasárnap van. Nekem speciel jól jön, hogy nem kell majd az esetleges embergyilkos hétvégeken ajándékokat vennem.
vikilány Creative Commons License 2000.10.30 0 0 3
Igen, én is megdöbbenve tapasztaltam külföldön, hogy a nagyobb áruházaknak van egy állandó 'karácsony osztály'-a. Vevőt viszont nem sokat láttam még így október végén sem, sőt még nézelődők se voltak.
Előzmény: kockasfulunyul (2)
kockasfulunyul Creative Commons License 2000.10.30 0 0 2
A West End-ben is ott vannak már a feldíszített fák. De ez még mindig semmi ahhoz képest, hogy New Yorkban van egy áruház, ahol egész évben az egyik osztályán karácsony van...
Előzmény: Eazy (-)
Mikulas Creative Commons License 2000.10.30 0 0 1
Egyébbként szerintük bizonyára jobb előbb, mint később. Sokan úgy gondolhatják, hogy (főleg bútort, amit nem biztos, hogy gyorsan házhoz tudnak vinni) már itt az ideje tervezgetni.
Mikulas Creative Commons License 2000.10.30 0 0 0
Most nullázak, vagy ne?
000
Eazy Creative Commons License 2000.10.30 0 0 topiknyitó

Aki járt mostanában az Örs Vezér téren, az láthatta hogy az IKEA már felállította karácsonyfáját - igen a dátum 2000. okt. 29-e volt - és bőszen hirdeti hogy Boldog Karácsonyt!

Ez most egy vicc, vagy már ennyire fosnak, hogy nem lesz bevétel, ha nem hirdetnek idejében.

Idejében?!

Szerintem a jövő héten már írják is ki, hogy Kellemes Húsvéti Ünnepeket, és egy nagy nyulat húzzanak rá a fa tetejére mikulás ruhában.

Amikor megláttam, komolyan mondom ledobta az agyam az ékszíjat.

Még nagyobb poén, hogy nyugaton ez már így megy régóta, de szerintem azért nem ilyen erőszakosan.

Véleményt kérek !!!!

A dologról eszembe jutott az a morbid vicc, mikor egy kisfiú szülei díszítik a fát, már májusban. Kisfiú így szól: De anyu, még csak május van?! Mire az anyja: ne felejtsd el kisfiam, hogy rákos vagy.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!