Fekete Bolero Don Ottelo 5 éves, törzskönyves, kan törpe uszkár igazi uszkáros gazdit keres! Szerető családban nevelkedett, családi okok miatt jelképes összegért eladó Székesfehérváron. Axi névre hallgat, rendkívül barátságos, szeretetet igénylő és adni tudó kutyus! Érdeklődni: 06 70 512 2029
Nagy mákja volt, hogy "itthon hagyták" a mocsadékok és rátaláltak amíg még nem volt késő... van egy olyan érzésem, hogy jobban járt mit a testvérei :-(
Igen, ő az akiről Hoyanta beszél. Nem tudunk róla semmit. Csak annyit, hogy most már biztos vagyok benne, hogy senki nem fogja keresni. Csontsovány, bolhás, férges- véres székletű, chiptelen. Csak a szőre volt úgy, ahogy rendbe rakva. Biztos, hogy kinézzen valahogy. Meg, hogy ne látszódjon, hogy milyen sovánka. Szerintem valami transzportról pottyanhatott le.
Egyébként egy nagyon nyugodt, jó idegrendszerű, szocializált kiskutya. Játékos, rágós, bekakálós, bepisálós (csakis kizárólag szőnyegre), eszményi kutyababa. :-)) A Marcipán nevet kapta. :-))
Hello, én elsőre azt mondanám, hogy törpe lesz. A közepek ilyenkor már azér nagyobbak... Illetve egy tapasztalt tenyésztő mondta nekem, hogy törpe-közép méretnél lehet úgy saccolni, hogy mérd le 3 hónaposan és adj hozzá 10 centit, így megkapod a kb felnőtt kori méretet. A szülei milyen méretűek?
Sziasztok! kb. 3 hónap körüli uszkárbaba, soványka ugyan, 2,3 kg testsúlyú, 22-23cm marmagassággal. Szerintetek mi lesz belőle? Közép, vagy óriás? Törpe biztos nem...... :-)))) Na jó, lehet, hogy az óriás vicc. Nem tudom. Sose volt még ilyen pici babám.
Mambó 4 év körüli ivartalanított kan uszkár kutyus. A hátsó lábát nem tudja rendesen használni, mert nincs térdízülete és valószínűleg süket, de a hiányosságai ellenére nagyon kedves, nyugodt és ragaszkodó kutyus. A többi kutyával és cicákkal jól kijön.
Szamóca próbaidőn van ismerkedni, mert van másik kutya is. Nagyobb falkában semmi gondja nem volt a többi kutyával, idáig az új gazdinál is minden rendben, reméljük ez így is marad.
A következő alkalom szeptember 10.én lesz- ez nem kirándulás, hanem a hagyományos találkozó a népligeti Strázsa kutyaiskolában. Ide is mindenképp érdemes jönni, hiszen ilyenkor egész nap játszunk- gazdik és kutyák egyaránt, mindig van előadás valami érdekes témában, sportbemutató , bográcsozás... kellemes módja az uszis közösség összekovácsolásának :-)
Az UBK-s rendezvények nem csak jó szórakozást nyújtanak a 2 és 4 lábúaknak, de egyben kis példamutatás is, hogy az uszik nem csinos ölebek, hanem kutyák a javából, akik akkor a legboldogabbak ha az eszük és testük is jó kondiban van tartva.
Köszi, hogy megmutattad a képeket! Szuper lehetett ennyi uszival és álruhás barátaikkal barangolni. Tényleg jó meleg lehetett, a kutyik nyelvhossza igazán mérvadó. :-) Nagyon szeretnék már egy ilyen kiránduláson részt venni, de sajnos egyelőre még nem igérhetem meg a soron következőt. Egyébként van már ötlet hova mennétek és mikor?
A kirándulás jó volt, bár kicsit módosítottunk az útvonalon, mert nagyon sokat kellett volna a tűző napon menni (kivételesen elmaradtak a beígért záporok), és hamar kidőltünk mi is és a kutyák is. Jó volt a társaság és a kuttyok is örültek egymásnak, nagyokat szaladtak, játszottak :-)
Ha hazajössz Angliából gyere el feltétlen a soron következő alkalomra, biztos tetszeni fog :-)