Keresés

Részletes keresés

ICTUS Creative Commons License 2001.10.19 0 0 217
Hali!
Ezek jó ötletek. Én is szívesen látnám.

Másoknak reagálva:
A CD támogatásról: nekem volt CD-s alapú MP3 lejátszó a kocsimban.(Lennox) Nem voltam elragadtatva tőle. Ahelyett vettem a Dension-t.

A Density angolul sűrűséget jelent, gondolom ebből kreálták a cégnevet, mert hogy tömörítéssel foglalkoznak.

Üdv:
Ictus

Előzmény: mpdm (212)
Victoare Creative Commons License 2001.10.19 0 0 216
Méghelyesebben: Kinek nincs meg? 8)
Back to topic!
Előzmény: BX_thomas (214)
NLQ Creative Commons License 2001.10.19 0 0 215
a kerdes helyesen: ki nem latta??? :))
Előzmény: BX_thomas (214)
BX_thomas Creative Commons License 2001.10.19 0 0 214
Akkor vegyél sima fejegységet pl kenwoodot, jvc-t ami audió mp3 cd- játszik, cdtárat vezérel és van benn rádió!....
Ha mindezeket tudná amiket kértek nem ennyibe kerülne és semmi értelme nem lenne ennek a szerkezetnek.
De egyébként nekem igy teccik ahogy van. Bár én eledtam más projektek miatt. De ha a hibáit kiforrja akkor veszek én is eggyet. Egyébként ki látta itt a "ford ferlén" kalandjait Nagy Feró szinkronnal?
Előzmény: eFi (213)
eFi Creative Commons License 2001.10.19 0 0 213
De igen, en is szeretnek CDR tamogatast!

eFi

Előzmény: Janisys (211)
mpdm Creative Commons License 2001.10.19 0 0 212
Csá!
Ha az audió cd-t is kezelné, az tuti lenne.
Az mp3-aknál cd-t én nem annyira favorizálnám mert arra vennék még nagyobb vincsit. Ma 1 maxtor 40Gb 30 ezer környékén kapható. Nekem ennél több nem is kell (most is ez van benne). Ellenben Egy tutibb autós keret nagyon kellene, ami jobban passzol a rádió helyére.
Ám megfontolandó, minél több igényt kielégítő szerkezetet csinálnak, annál kelendőbb lehet a cucc. Én a távvezérlőt sem találom elvetendő ötletnek (IR). Esetleg több kevesebb funkcióval rendelkező kezelőgombot, meg talán a gombok kivilágítása is megfontolandó. Ja, esetleg a kijelző fényerejének fényérzékelővel való másodlagos vezérlése.
Janisys Creative Commons License 2001.10.19 0 0 211
Üdv mindenkinek!

Kicsit lassan sikerült bekapcsolódnom a fórumba, de azért itt vagyok. Átfutottam az eddigi hozzászólásokat és csak egyet találtam a CDR támogatásról. Valóban nem szertnétek ha CDR-t is tudna kezelni a kütyü?! Senki sem írja ki az mp3-it CD-k re? Információim szerint a hw támogatja, fizikailag sem lenne vészes megoldani csak sw módosítás kéne hozzá. Mivel normális RAM mennyiség van a DMP3-ban mindenféle ugrások nélkül le tudná játszani az mp3-kat CD-ről is.
Én már elképzeltem egy mattfeketére fújt (esetleg a DMP3-at is lefújni :))tálcanélküli CDR-t (tudjátok ami csak úgy okosan beszippantja a lemezt:),pl:asszem pioneer ) a kocsimban.

JSYS

mpdm Creative Commons License 2001.10.19 0 0 210
Hali!
Elég jól melegszik a 40 Gb Maxtor vincsi a szerkentyűben. Valószínűleg készíteni fogok egy perforált „kupakot” a Dmp3-ra. Esetleg Dension-ék is megszívlelhetnék, bár nem hiszem, hogy akár a vinyónak akár a cuccnak ártana ennyi meleg. Ám az ördög nem alszik.....
seaky Creative Commons License 2001.10.19 0 0 209
Hi!

Nekem is előjön néha ez a HARDWARE ERROR 10 ! Tudja valaki mi ez pontosan? Ha kihuzom a tápbol s bedugom ujra, okés. Furcsa de azt vettem észre hogyha állni hagyom a szerkot kb4-5 orát, utána tuti előjön(De lehet hogy ez csak véletlen) Ötlet? Hasonló tapasztalat?

ui: Mitsubishi Carisma-ba sikerült beizzitani kiraly, pont ehhez lett tervezve:)! Van Mitsubishi logo is!

Seaky

mpdm Creative Commons License 2001.10.19 0 0 208
Mit jelent a Dension márkanév?
Honnan jött ez a név?
Előzmény: DMP3 (207)
DMP3 Creative Commons License 2001.10.19 0 0 207
A Satelite Display mérete megegyezik a DMP3 kijelzőjének a méretével.

Üdv:
Dension Kft.

Előzmény: BX16TRS (199)
Victoare Creative Commons License 2001.10.19 0 0 206
Fanthomas!
Vidd vissza, kicserélik ..
lehet, hogy érintkezéshibás a kábel ( lehet, hogy gyárihibás-szakadt belül, és nem csak, vagy nem is a csatinál van a hiba ...

Victoare

Előzmény: fanthomas (205)
fanthomas Creative Commons License 2001.10.19 0 0 205
udv,

ma megint elojott a 10-es error, szetszed dmp3, megmozgat kabel, megy... de ez igy kicsit maceras... van valakinek totlete ?

eFi Creative Commons License 2001.10.18 0 0 204
Hali,

Meg egy bug: neha elofdul CarUse modban, hogy bekapcsolas utan folytatna az abbahagyott tracket, de olyan lassan jatssza azt, mintha lelassitottam volna a playt legalabb a felere!
Ez mi a szosz?

eFi

eFi Creative Commons License 2001.10.18 0 0 203
Csatlakozom az elottem szolohoz - tenyleg jo lenne egy lista a firmware altal kozolt uzenetekrol es azok jelenteserol.

eFi

Előzmény: fanthomas (202)
fanthomas Creative Commons License 2001.10.18 0 0 202
Re,

A tortenetem folytatasa:
Beraktam a Quantum 10g-s vinyot... indit DMP3... HDD Error 10 ... uhh :)
Hosszas ugykodes utan rajtottunk hogy valami a vezetekkel van, es megtalaltuk (egyik munkatarsam), hogy az ide kabel csatlakozoja nem volt osszenyomva, vagy amikor beraktam a vinyot kinyilt, igy nem minden erintkezett rendesen... azota osszeszereltem, minden szep es jo...

bye

u.i.: Azert az error uzeneteket akkor jonak latnam publikalni...

Victoare Creative Commons License 2001.10.18 0 0 201
Fan: Nekem egy WesternDigital Caviar 2 gigás van .. és annál is ez a probléma. Lujóóó felhívott, hogy kölcsönözzem már nekik oda, mert azon tudják tesztelni.
Szerintem te is tedd ezt, (beszéld meg velük Mail-ban) hisz hiba kiváltó ok nélkül nem lehet magát a hibát megtalálni.

Victoare Blueman

fanthomas Creative Commons License 2001.10.18 0 0 200
Udv,

Tegnap kiprobaltam vegre a kicsiket :)

Elso korben egy 3.2-es Fujitsu MPC3032AT - A winyoval, aminel a kovetkezot tapasztaltam (remelem a vinyo szar, azert): Ha elinditottam, akkor nagyon hosszu ideig hdd detecting... majd HDD error 20... neha ezen a reszen tovabbent hibauzenet nelkul, akkor viszont a kovetkezo vinyomuveletnel HDD error 27... szenvedtem vele egy ideig, majd rajottem, hogy ha fejjel lefele forditom az egeszet, akkor minden meg tokeletesen...ha jol vettem eszre akkor amikor normalisan volt, akkor nem progott fel rendesen a vinyo... most uritek egy 10g-as quantumot, ha kesz kiprobalom es elmondom mi lett a vegeredmeny...

Ami igazan gond szamomra nem ez, hanem, hogy hibakodok magyarazatat sehol nem lehet meglelni... igy szegeny felhasznalo nem tudja, hogy mi van.. vakon probalkozik megoldani, vagy szalad az uzletbe, hogy nem mukodik... nem lehetne legalabb a www.dension.com-on csinalni egy helyet, ahol az osszes hibakod le van irva???
Esetleg az itt egybegyultek tapasztalat utja gyujthetnek ossze a kodok jelenteset...

Ehhez az en eddigi elmeletem:
HDD Error 20 = HDD Detect error... A winyot nem ismerte fel a DMP3-om.

bye, fanthomas

u.i.: vegigbongesztem az automat kezembe a lejatszoval, es arra jutottam, hogy szatelit kepernyo kell hozza, felteve, hogy az mar autoradio szabvanyos mereteben lesz.
DMP3: a szatelit kepernyo milyen formatumu lesz???

BX16TRS Creative Commons License 2001.10.18 0 0 199
Joreggelt!

Eggyre tobbszor elojon a pause gond;(
Eleg kellemetlen minden telefonnal kikapcsolni;(

Tucsi

Előzmény: BX16TRS (198)
BX16TRS Creative Commons License 2001.10.18 0 0 198

&^$IHKH(O&**$^# EYTFKJP)_*I)()*+_(*%$EYD^%$#%RIJO!

Tucsi

Előzmény: Mogorva (196)
NLQ Creative Commons License 2001.10.17 0 0 197
valasz ment :)
Előzmény: Mogorva (196)
Mogorva Creative Commons License 2001.10.17 0 0 196
mail ment...

Hová??? Ide ugyan nem! Az adatoknál lévő címem már nem él, azért írtam be a jót. De már elígértem NLQ fórumtársnak. Ha kellően gyors, ö a befutó, bár igazság szerint egy órával gyorsabb voltál... Csak sajnos nem volt időm olvasni a fórumot. Bocs.

NLQ! Ha tényleg kell válaszolj, mert sürget az idő... Ha meg nem akkor mehet másnak.

Előzmény: BX16TRS (169)
NLQ Creative Commons License 2001.10.17 0 0 195
4. WD 1,2Gb HDD miert nem megy?

probalok otleteket adni az olvasott hibakhoz:

"Először egy régebbi WD Caviar 21200-as(1,2 Gb) vinyóval próbáltam ki, HDD error-t ír ki. "

probald meg single drive modban (jumper levesz) merthogy ugye a wd winyo master/slave/single drive lehetosegeket lehet jumperelni...

" 5. ATA 100 nem jo, at kell allitani ATA66-ra "
szerintem az ata 66 is csoda, ugyanis nem 80 polusu kabel van a keretben!!!
(lehet hogy azt kene beletenni??? jajj de akkor a csatikat is cserelni kellene ehh)

a car moddal nekem is vannak gondjaim, de egyenlore nem irom le probalok logikat keresni benne, na meg az idom is keves...

nlq

eFi Creative Commons License 2001.10.17 0 0 194
hali,

ma 400 km-en keresztul nyuztam a joszagot - ime a tapasztalat:

- a razkodas abszolut nem izgatja, mentem olyan utakon, hogy full macskako 2 km
- rendszeresen elofordul, hogy bekapcsolas utan Hardware Error 10 uzenet jon es utana semmit nem tudok csinalni vele - ez mi a fene lehet?
- ma hazafele random-ra allitottam az ismetlest, erre egy directory sem latszott, az egesz display csupa kusza szemet lett, es a draga folyton egy feher csikot probalt meg kirakni a screen kozepere, a vegen egy 80-as szammal (ugy nezett ki, mint egy hibauzenet).

mindez ment az info@dension.com-ra is

eFi

eFi Creative Commons License 2001.10.17 0 0 193
igen, nekem egy 4 ajtos 1.8-as Mondeoba egesz jo helye lett: kiszedtuk a hamutartot es a helyere pont befert, mogotte pedig ezer hely volt.
Ha fixre be lesz epitve, csinalok rola kepeket is (en is az FM adot varom).

eFi

Előzmény: fanthomas (191)
OBunsen Creative Commons License 2001.10.17 0 0 192
Korulbelul mikorra teheto az FM ado forgalmazasa, mert addig sajnos az autoban nem tudom kiprobalni :( Pedig mar nagyon szeretnem!
Előzmény: Norgi_V6 (189)
fanthomas Creative Commons License 2001.10.17 0 0 191
Udv,

Az enyemet ma hoztak meg, meg nem lattam, majd munka utan megvizsgalom alaposan :)
Kesztyutarton kivul sikerult mar valahol ESZTETIKUSAN elhelyeznie valakinek a DMP3-at ?? Esetleg konkretan e36-os BMW + DMP3 beepitesi tapasztalata nincs valakinek ???

bye, fanthomas

ehomok Creative Commons License 2001.10.17 0 0 190
Az FM adó bruttó ára kb. 10 e Ft lesz.

Üdv:
Dension Kft.

Előzmény: OBunsen (181)
Norgi_V6 Creative Commons License 2001.10.17 0 0 189
Na hali!

Holnap netközelben leszek, csinálok öszzesítést meg hasonlókat, van egy csomó észrevételem, meg bugom is....

Na pá, jó zenehallgatást!

Előzmény: Norgi_V6 (188)
Norgi_V6 Creative Commons License 2001.10.17 0 0 188
Köszi, igen vannak opeles kollégák is,meg skodás is vagyok...
Előzmény: BX16TRS (162)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!