Ha már itt tartunk: nekem nem hiányzott TAA. Ha menni akar, hát menjen. Bradley védekezésben legalább olyan jó, ha nem jobb. A Pool nem lesz sokkal gyengébb akkor sem, ha ő Madridban folytatja tovább.
Gyengén játszott a Szoboszlai? Szerintem – önmagához képest- igen. Sőt! Vagy háromszor megbotlott a fűben, többször leszerelték, volt néhány rossz passza. Ha más teszi, akkor na és? De az is igaz, hogy tőle nem ehhez vagyunk szokva. És más sem.
Bár csak felületesen ismerve a mentalitását, én nem tételezem fel, hogy ne akart volna jobban teljesíteni! De időnként van az a bizonyos rossz passz. A gödör. Ami esetleg már a másnapi edzésen elmúlik. Aki sportolt valaha – akár a vasárnapi sörmeccseken – az pontosan tudja, hogy van ilyen. Meghallgatja a kocsmai zrikát a haveroktól és tudja/érzi, hogy aznap sz@rul játszott. Ennyi.
Na de hogy a Szoboszait így lehúzta a sajtó? Így! Mert nekik meg az a dolguk! Mert ha hazudnak, akkor nem veszik a lapot!
Igen, szerintem most nem játszott jól a Pool, ennek ellenére szép közhellyel megérdemelt győzelem lett, jó csapat a Bornemouth, és Kerkez is, aki kicsit több ésszel nem futna mindig lesre.
A meccset nem láttam, amit tőle eddig láttam aszerint Chiese valóban különösen motiváltnak tűnik és gyorsan beilleszkedett, hogy ennek milyen eredménye lesz még nem tudjuk én bízom benne.
Változhat az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool menetrendje. Ha csütörtökön továbbjut, a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató csapat négy héttel korábban mérkőzhet meg az Aston Villával az eredetileg tervezett időponthoz képest.
Nagyon örülök, hogy Chiesa végignyomta a meccset, és nem is rosszul. Külön említésre méltó, hogy a góloknál mindig úgy örül, mintha a VB-döntőn lőtték volna, látszik rajta, hogy nagyon akarja ezt az egészet, amit Liverpoolnak hívnak.
Félgőzzel is rendben volt a tegnap még az eredmény ellenére is.