Hello,tegnap sikeresen levizsgázott a 2ütemű waresz.Mindent rendben találtak,amiben azért bíztam is...A bejelentkezésnél direkt rákérdeztem a CO mérésre,mert katalizátorom nincs,de azt mondták nem gond.
Van valakinek fékerőrásegítő a 4T-jébe beépítve? Még a Csepel Autó Márkaszerviz (régen megszűnt) készített ilyen készleteket, és sorozatátalakítási engedélyt. Skoda 120 fékerőrásegítőt építettek be. Az engedély számára lenne szükségem, ez be van írva a forgalmiba.
Örömmel látom, hogy Prokee is átvette a Snowpower ötletemet. Az elsők közt kezdtem Wartburgba/Simsonba használni 2011-2012 körül. :)
Jó cikk. Tényleg a kis gázos nagy fordulatú és a hideg időben/motorral megtett utak a gyenge pontok. Ugyanis meleg motornál és nagy gáznál dől be a sok benzin a motorba és a sok benzinben sok olaj is van. És a párolgási/kicsapodási problémák sem játszanak ilyenkor már.
Én Zöldivel mindig 1:60 körül jártam. 1:55- 1:65. Semmi baja nem volt belőle. Sosem motorfékeztem vele. Illetve lejtön kis gázzal sem mentem vele.
Kísérleti jelleggel észter olajjal 1:100-at is használtak egy flottánál az NDK-ban anno. Illetve a Simosn Bunny is 1:100-as észter olajjal ment gyárilag.
Nem magyaráznám el, csak annyit, hogy azóta nagyon sok dolog megváltozott. Nem lett ez rendszeres, mert mert. Az ott látható krampuszok közül több is volt itt fórumtag.