nem, de dolgozom rajta... úgyis aktuális egy új szemüveg... :)))
ha jól emlékszem a Deltánál voltak hasonló spekulációk a stúdióban lévő valahova felírt valamikről - az akkor még, esetleges dalcímekről... többek között Inpu ebben nagy spíler volt... :D
"Violator, SOFAD, MFTM and Best Of Vol. 1 were pressed by Columbia for the North American market, and released last Friday (April 4th)...on vinyl and CD."
Nem 94, hanem 90. A 94-est a pultról nyúlhatták le, az megvan rendesen, az ún. SF90 (ami valójában a Frisco melletti Mountain View, és az ottani Shoreline Amphitheater) nincs kinn teljes valójában. Ott is hasonlóan történt a kiszivárgás, de a főkolompos egyik esetben sem ütötte meg a bokáját. (Eszterházytól szabadon: Egy bizonyos szint fölött nem zuhansz egy bizonyos szint alá.)
Nem mail order? Levlista volt Amcsiban, a BONG Mailing List, de ott csak random csevegtünk, turnébeszámoltunk, meg Eric árulgatta az SF94 kazettamásolatait.
A Razormaid! mixekről dumálgattunk még. Amerikában valami levelezőlistával "peanuts"-ért meg lehetett kapni anno azokat a mix-lemezeket direktben a kiadótól.
Ja, én a Mountainview-ra (San Francisco) gondoltam. De hasonló az eredettörténet. A szép a történetben, hogy a főbűnösnek a haja szála se görbült egyik esetben sem.
Amiket mesélt, azok bizalmas dolgok voltak (meg ugye Datenschutz is van a világon), és a hanganyagra vonatkoztak. De mindez a lényegen nem változtat. A WVT videóanyag marad ott, ahol van.
Ismer(t) pár "közismert" DM-arcot a nagy vízen túlról.
Csak furcsa volt, hogy pont erről a BNT akusztikus feldolgozásról mesélt, amikor Pozsonyba utaztunk a hétvégén.
És persze szóba került, hogy vajon van-e esély arra, hogy a Dodger Stadium-cucc (a videó) egyszer fullban kikerül valahova. De szvsz az bizony sírba fog szállni az őrzőjével, és maradnak a snippetek.
Hát ja, vannak ott háttérsztorik, hullott pár fej a kiszivárgás miatt, talán tűzhöz közel levők közül senki (nem tudom), de egy közvetve érintett HOME fórum admin nagyon is.
A Dj ismerősöd cseh vagy New York-i? A legtöbb helyen az utóbbit írják, az esemény oldalán meg az előbbit.