Ezekről az Androidokról mit érdemes tudni mi a menő most és meddig lehet ezeket használni ? Van még új készülék android 6-tal is de már láttam 8-cast is ,meddig lehet ezeket használni ? Vagy miért kell ezeket frissíteni ? Mi van ha sosem frissül ?
Ezt tettem én is bár nem volt zökkenő mentes ! Kérdés még hogy kerül vissza a pénzem ! Eláltam a vásárlástól ,mivel neten vettem így megillet az elállás 14 napon belül ! De már belengették hogy én tettem tönkre ,bár nem tudom hogy a telefonálás hogy tudja tönkre tenni !
Helló mindenkinek ! Bleckview 6000S tegnap halt be a második ilyen készülékem ! Van -e aki ismeri ? Érdemes ebbe még cserélni vagy gagyi mind ? Az első az első telefonálást sem bírta ki, szó szerint megnémult, annyira hogy nem hallani mit mond a másik a vonal végén ! Kicseréltettem ,de ez sem sokáig bírta ez a harmadik telefonálásnál némult el ! Hogy legyen tovább ? Ebben a Bleckviewben létezik használható készülék vagy kérjem vissza a pénzemet ? Az IP-67 verziókban létezik valami megbízható készülék ? Jól használható nyomógombos is érdekel !
Hát lehet, hogy meglep; de én a fényképezőgéppel kifejezetten fotózni szoktam. Azok az alkalmazások nem érdekelnek, amiket emlegettél. 1 olcsó Navon mobilt használok.
Hát lehet, hogy neked elég; de nekem nem az! Én vettem 1 külön kamerát, és nálam az van "hétköznapi használatra". A mobilban lévő olyan gagyi, hogy gyakorlatilag nem is használom.
Nagyon sokat fejlodott, hetkoznapi hasznalatra mar boven eleg. Anno meg a SE T68 kulon kamerajaval kezdtem tudom mirol beszelek :) de hogy ON is legyek sok eve kinai "no name" (pedig nagy darabszamba gyarto pl. oppo telefonokat hasznalok) es a mostani Mi8 mar boven meguti a mercet. Termeszetesen utazashoz viszek normalis objektivvel szerelt kamerat IS.
Sziasztok! Van egy Vernee Apollo Lite elefonom, amivel még nem csináltam sötétében vakus képet.
Az este megpróbáltam de nagyon rossz lett.
Egy kinyitható bőrtokban van, ami a lednél ki van vágva ahogy kell.Mégis talán ez bolondítja meg a ledet, mert ebből kivéve, tok nélkül jó lett a kép. Ha kivágnám nagyobbra a LED körül a lyukat?