Keresés

Részletes keresés

mozo01 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 376
Azért mosolyog is amit Cameron ritkán csinált. :D Hehe megkaptam páromtól, hogy miért nem "rendes" tájkép vagy valami más van a desktopon, miért ez a "rohadt hátú nő". :D

Előzmény: Aragorn83 (369)
mozo01 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 375
Az első rész alapján jó hangulatú sci-fi western elemekkel. Jó karakterek, fanyar humor, jó csajok. :)

Volt ugye a TTSC, meg volt a 4400. Azt végignéztem, de néha úgy éreztem kár volt. :D Ja ott is zakkant tyúk volt, persze képességgel.
Előzmény: bravo07 (374)
bravo07 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 374
Ezexerint szerepel még valamiben Summer? Mik is azok?
A Firefly milyen sorozat?
Előzmény: Aragorn83 (369)
==T== Creative Commons License 2009.05.08 0 0 373
http://www.apple.com/trailers/wb/terminatorsalvation/

Új 4 perces...
gunji jackdaw Creative Commons License 2009.05.07 0 0 372
shine_adonis Creative Commons License 2009.05.07 0 0 371
Ami remélem az 1. és 2. rész színvonalát hozza, nem a 3.-at.
Előzmény: shine_adonis (370)
shine_adonis Creative Commons License 2009.05.07 0 0 370
Én is pont ilyeneket olvastam róla, úgyhogy nem nagyon igyekszem megnézni. Majd a T4-et:)
Előzmény: mozo01 (366)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.05.07 0 0 369
A TBBT-ben a vonatos részletet láttam (a sorozatjunkie-n és comment:com-on is asszem ki volt téve), amiben ő is szerpel, de még ott is kicsit merevnek tűnt nekem, mintha épp a következő heti TSCC-s Cameront adná... :D
Előzmény: mozo01 (368)
mozo01 Creative Commons License 2009.05.07 0 0 368
Előzmény: mozo01 (367)
mozo01 Creative Commons License 2009.05.07 0 0 367
, itt önmagát játssza a Big Bang Theory-ban. Aranyos. :D
Előzmény: Aragorn83 (365)
mozo01 Creative Commons License 2009.05.07 0 0 366
Jujj a terminators-t ha jót akarsz ne nézd meg! Asylum film. Egy unalmas délután megnéztem pár ajánlójukat, az röhögni jó volt, de egyet nem bírtam volna végignézni.
Igazi zs.
Előzmény: shine_adonis (364)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.05.07 0 0 365
A Firefly egy hatalmas sorozat. Emberiség elleni bűn, hogy a Fox elkaszáta.

Én sem szeretem a westernekt, de az űrwestern az valami nagyon jól eltalált dolog és végig hatalmas szövegek vannak az egész sorozatban. Nagyon rövid idő alatt szívembe zárta a Serenity legénységét. :)

Azonban mostmár nagyon kiváncsi lennék Summer-re egy olyan sorozat szereplőjeként, ahol átlagos lányt játszik, mert úgy még nem láttam. :DD

Volt sérült lány a Fireflyba, és érzelmek nélkül robot a Termináltorba... szóval... :)
Előzmény: mozo01 (363)
shine_adonis Creative Commons License 2009.05.07 0 0 364
Bocsi! Összekevertem a topikokat, és azt hittem a Caprica c. filmre gondolsz:)
A terminators-hoz nincs felirat. Biztosan túl gagyi ahhoz, hogy valaki lefordítsa.
Előzmény: shine_adonis (362)
mozo01 Creative Commons License 2009.05.07 0 0 363
Hú azt hiszem megint meg kel néznem az évadzárót. Én úgy emlékszem, hogy Cameron és KrómArti helyet cseréltek, Cameron maradt a dobozban KrómArti meg Cameron testében elutazott a jövőbe....

Off: Apropó Cameron. :) Summer Glau miatt megnéztem azt a Big Bang Theory részt amiben szerepel, aztán ledaráltam az első évadot, meg a másodikból amit leadtak. Fenomenális, jobb mint az IT Crowd. :D. Most a Firefly-ba kezdtem bele szintén miatta. Egész jó, kár hogy nem szeretem a westernt. :D
Előzmény: zvaragabor (355)
shine_adonis Creative Commons License 2009.05.07 0 0 362
Igen, köszi. Szerintem nem is volt rossz. Volt néhány bukta, amit már említettetek, de ettől függetlenül nekem tetszett.
Előzmény: digital2000 (361)
digital2000 Creative Commons License 2009.05.07 0 0 361
Sikerült feliratot szerezni?
Előzmény: shine_adonis (352)
bravo07 Creative Commons License 2009.05.07 0 0 360
Köszi,

válaszoltam.:-)))
Előzmény: fistic (359)
fistic Creative Commons License 2009.05.06 0 0 359
írtam neked mailt
Előzmény: bravo07 (358)
bravo07 Creative Commons License 2009.05.06 0 0 358
Sajnos nem értek hozzá:-)), és a gépem is egy rakás sz@r...:-( Ez a bajom a letöltésekkel, kb. 50 napba tellne, míg az összes részt sikerülne letöltenem. Már írtam a SCC honlapjára is, hátha valaki megkönyörül rajtam:-))

Köszi az infot: Gábor
Előzmény: shine_adonis (357)
shine_adonis Creative Commons License 2009.05.06 0 0 357
Bitgate-re nem vagy regisztrálódva? Esetleg a majomparadera?
Nekem sajna már nincs meg, de ilyenfajta oldalakról le lehet tölteni.
Előzmény: bravo07 (356)
bravo07 Creative Commons License 2009.05.06 0 0 356
Uraim,

megvettem a hivatalos 9 részből álló 1. évadot én is, de hirtelen lett vége, és nagyon kéne a 2. évad feliratos verziója. Régebben írtam, hogy sikerült mexereznem, de sajna a 11. résztől nem játssza le, ill. akadozik, szóval nézhetetlen.

Kérés: ki tudna nekem segíteni, hogy nekem is meglegyen? :-)))
Kérlek, hívjatok fel a 06-30-633-51-14-es számon, vagy üzenjetek rám itt, figyelni fogom. Aki operarajongó, annak szolgálhatok cserébe 2 db frankó jeggyel bármely, az Operában menő darabra:-DD Természetesen ingyé:-)

Köszi: Gábor alias B07
zvaragabor Creative Commons License 2009.05.05 0 0 355
Akkor harap a kígyó a farkába, ha majd az új trilógia valamelyikében (remélhetőleg az utolsóban) John visszaküldi Kyle-t, meg a 101-est.

Amit én magyarázok, az az, hogy a T1-2-ben a jövőbeli jelenetekben bemutatott SkyNet hogyan jött létre. Hiszen elvileg akkor küldte vissza legelőször a terminátorokat. Na mindegy, bonyolult ez, sok féle képpen lehetne rá magyarázatot találni, de egyk sem lenne hiteles, mert időutazás nem létezik. :)

TSCC a T1-2 folytatása, így alternatív folytatásként természetesen beszélhetünk róla, de itt szerintem már elbeszélünk egymás mellett, mert én arra gondoltam, hogy a TSCC jövője máshogy alakult ki, mint a T1-2 jövője. Itt még ismeretlen a Skynet megalkotója, amott Myles Dyson, amit akár kőbe is lehetne vésni, mert ő hozta létre eredetileg a Skynetet. :)

Ja, hogy a T-1000 ilyen szempontból hiteltelen? Értelek. Hát nem tudok mit mondani, nem kaptunk még rá magyarázatot Camerontól. Születtek olya teóriák, miszerint egy fejledtebb időgéppel jöttek vissza a T2-ben, de ezt csak a fanok találták ki. Amúgy TSCC-ben is átjött Cromartie szűzfém koponyája az időgépen. Viszont az évadzáróban Cameron nem ment át, mert a szövet hiánya miatt a homlokán egy jókora fém rész sziszegett ki. Hogy a szövet akkor meg miért nem ment át? Walamelyik wikipedián olyat írtak, de ez is csak feltételezés, hogy az endoskeleton amíg működik, olyan mezőt képez maga körül, hogy a szövet él.
Előzmény: Lándzsa Erőskar (354)
Lándzsa Erőskar Creative Commons License 2009.05.05 0 0 354
Ez mitől paradoxon? Ez a cameroni történet szépsége. A saját farkába harapó kígyó.
De mivel a TTSC-t beleillesztették valamennyire, így beszélhetünk kontinuitásról. Ezért merült fel, hogy a sorozatban sem Dyson, sem Goode nem hozta létre. Még nem tudjuk tulajdonképpen ki volt az a "zseni"...
De mondom, számomra nem ez a probléma, én mindent "elhiszek". Kivéve a T-1000-et, ami a cameroni univerzumban, az ő szabályai szerint nem létezhetett: tudni illik fém nem jöhet át...
Engem inkább a következetlen szabályszegések, módosítások (logikai bukták) foglalkoztattak...mindamelltt, hogy tetszett a széria is, és az első két film is.
Előzmény: zvaragabor (351)
Lándzsa Erőskar Creative Commons License 2009.05.05 0 0 353
Egy olyan filmes cég készítette, akik általában minden block busternek megcsinálják a 3 dollár 50 centből kihozott verzióját...
Előzmény: shine_adonis (352)
shine_adonis Creative Commons License 2009.05.05 0 0 352
Hallott már valaki a
The terminators című filmről?
Most töltöttem le, de sehol nem találok feliratot. Nem tudom mi lehet ez, sosem hallottam róla.
zvaragabor Creative Commons License 2009.05.04 0 0 351
Ez oké, na de legelőször hogy jött létre a Skynet? Mert ahhoz, hogy létre jöjjön, vissza kellett küldeni a terminatorokat. Na de az a Skynet, amit a T1 és 2-ben látunk a jövőben, az hogy jött létre? Hisz az a Skynet küldte vissza először a gépeket. De ő, hogy alakult ki? Na ez a paradoxon.

"[T-100]...melynek létezése ellenben erősen kétséges a történet világában, technológiájával"
Újfent leírom, hogy ez egy sci-fi. Egy tudományos fantasztikumban helytálló. Amúgy meg James Cameron alkotta meg a Terminator világot, amit ő létrehozott, az általában az esetek 100%-ában létjogosult a T világban.

TSCC-t meg ne keverjük össze a T1-2 jövőképével. Az SCC nem hivatalos folytatás, hanem csak egy alternatív idősík, aminek csak annyi köze van a T1-2-höz, hogy azokat veszi előzményül, de a jövője már más. A T1-2-ben az eredeti történet szerint Myles Dyson hozta létre a Skynetet.
Lándzsa Erőskar Creative Commons License 2009.05.04 0 0 350
Miért ne? Csak akkor jönne létre a paradoxon, ha nem jönne vissza az a Terminátor, akiből a chip származik (erről szól az egész T univerzum: nincs John, ha nem küldi vissza a fiatal katonát, akiről már tudja, hogy az apja lesz, nincs John, ha nem küldi vissza a második T-800-ast, hogy megvédje a T-1000-estől stb - melynek létezése ellenben erősen kétséges a történet világában, technológiájával). De a sorozatból az is kiderült, hogy Dyson munkája nem feltétlenül felelős a jövőképért. Lévén minden megsemmisült, csak egyes fiatal munkatársak maradtak, akik viszont más irényba indultak el az AI fejlesztésnél. Vagy, nem?
Előzmény: ==T== (349)
==T== Creative Commons License 2009.05.04 0 0 349
Dehogynem bukta. Ha nincs háború, nem is tudták volna visszaküldeni.

Egy jelenbeli dolognak (a chip kifejlesztése a visszaküldött maradékok alapján) ne mlehet előfeltétele egy jövőbeni dolog.
Előzmény: Lándzsa Erőskar (348)
Lándzsa Erőskar Creative Commons License 2009.04.30 0 0 348
Ez nem bukta. Ha nem küldik vissza az első Terminátort, azzal változott volna a történelem, akkor nem lett volna háború, mert nem marad töredék chip. Ez így szép kerek.
Én nem az időparadoxos logikai buktákra céloztam. Azokat nehezebb tetten érni, mert sci-fi. Inkább a sorozat konkrét agymenéseire. Cameron eszik, hogy az élő szövetet ellássa tápanyaggal. De van-e gyomra, belső szervei (belezúgott Johnba, aki vajon mit talált volna, ha a romantikus jelenetnél övön alul kutakodik - brazil fazont? Hisz az a bizonyos Vic Chamberlain évekig gyömöszölt egy csajt, akinek nem tűnt fel semmi különös)? Mert látszólag ezek a gagyi modellek csak a fémváz+bőrtakaró jellegűek. Ugyan ezen vonalon: mitől lesz izompacsírta egyik-másik, ha nincs izom, csak bőr, ami a standard vázat fedi? Cromartie bőrt fejlesztett, szép és jó, de a szem? Azt csak úgy kiszedi egy emberdől, ami összegyógyul a bőrtakaróval? És az azt mozgató izmok? Az arc jellegzetességei? Hogy veszi fel a színész arcát? mikor a bőr csak egy növekedési folyamat eredménye labor körülmények között. De az arac sajátosságai a koponya és az izmok révén kerül kifejezésre. Cromartie teste fej nélkül is nagyon jól tájékozódik, észleli a környezetét, holott ez azt helenti, hogy nincs chip, mert a fejben maradt. Akkor ezt most hogy? Ha meg kihúzzák a chipet a fejéből megfekszik...
A végén időutazás: fém nem jut át, csak élő szövetbe burkolva, ugye? Ez több problémát vet fel: a T2-es film T1000-ese hogy jött át? Miss Weaver hogy ment át? És mi a szarért vol meztelen? Hisz a ruha csak a fémtest átformálása...akkor nem mindegy (Robert Patrick is asszem meztelenként öltött testet, már akkor is hülyeség volt)? Cameron teste nem ment át, mondta Miss Weaver. De miért nem? Hisz csak a homlok "lógott ki" az élő szövet alól...
Aztán, hogy a sorozatban 5 percenként potyogtak a terminátorok, minden értelem nélkül.

Szóval én inkább ezekre a baromságokra célzok.
Előzmény: ==T== (343)
fistic Creative Commons License 2009.04.29 0 0 347
én már qrvára tűkön ülök. HA nem folytatják remélem besétál hozzájuk egy arab hátizsákkal.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!