Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

satzoli Creative Commons License 2016.01.18 0 0 223

Sziasztok ! Ma kipróbáltam az OBD2 adapert,párositottam de nem kapcsolódik, no connection !

már mindenhogy próbáltam járómotorral, anélkül gyújtással gyújtás nélkül ! 10 illetve 20 percig is !

sehogyse kapcsolódik másik telefonnal illetve másik kocsin is megpróbáltam mi lehet a baj vele ??????

anodpotlo Creative Commons License 2016.01.09 0 0 222

Igen, tudjuk a megoldást. Nem fos elm-et kell venni, hanem ilyet:

http://www.ebay.com/itm/Launch-X431-EasyDiag-2-0-Plus-for-IOS-Android-OBDII-Code-Reader-Scanner-/281881544510

Aztán megvenni hozzá a márkaspecifikus programot, aztán az majd működni fog.

Előzmény: gyulai81 (221)
gyulai81 Creative Commons License 2016.01.09 0 0 221

Vettem egy ELM 327-es szart

Akárhogy telepítem a laptopom nem látja vagy 6 helyről leszedtem drivereket de semmi

Az OBD programok azt írják ki az interface nem található

Tudja valaki esetleg a megoldást

calvadose4 Creative Commons License 2015.12.24 0 0 220

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Van egy Nissan Pickup, 2002-es évjáratú autó!

Egyik pillanatról a másikra állt meg,de szó szerint kell érteni.

Próbáltunk számítógéppel rácsatlakozni, de nem olvassa. Egyszerűen nem ismeri fel a rendszert.

Mindig benzinest dob ki, pedig ez diesel!

Hogyan kell kiolvasni ebből a fajta autóból a hibát?

Segítséget előre is köszönöm.

ÜDv

repvez Creative Commons License 2015.11.23 0 0 219

Tudna nekem valaki segiteni?

Egy Fiat Grande punto  2006 os benzines 1.4 8v  tipusu autót szeretném megvizsgálni egy  bluetoothos OBD olvasóval.

DE nem akar müködni,  telefonon  a torque pro val , laptopon a muliecuscan 2.8R1es , a PCMScan, és a ScanMaster  progikkal probáltam.

A Bluetothos adapter  sikeresen kapcsolódik mind a telefonhoz mind a laptophoz, de az autó adatait nem tudja olvasni,  azt irja ki, hogy az ECU-hoz kéne kapcsolódnia,de ezt nem tudom, hogy kéne

Egy VW autónál probáltam  mobilon , azzal elsőre müködött és mutatta az élő adatokat.

Én is  kattintgattam a menübe a torque progiban és  egyszercsak a vizhőfok mutató és a külső hőmérséklet  értéke  eltünt és ABS és központi zár hiba lámpa is kigyulladt és  a kijelzőn megjelent , hogy nézek utána a kézikönyvben a hibának.

LEállitottam a kocsit és leválasztottam az adatptert , a kocsit ujrainditva megszüntek ezek a jelenségek.

Valaki le tudná nekem irni, hogy  mi a pontos menete  és beállitások  a fenti programokkal való használathoz?

http://i.ebayimg.com/images/a/(KGrHqF,!qUFB,Dn+!HMBQlHzjLt1g~~/s-l300.jpg

ilyen az adapterem

sünsanyi Creative Commons License 2015.11.14 0 0 218

Hello!

Nekem ilyen kilovsóm van. Elvileg a VW csoport kocsijaihoz jó. A Skodához jó, kommunikál vele. Az Opel Agilával is kommunikál. (Az Opelnél is kitudom olvasni és törölni a hibákat vele) Tehát mondhatni,hogy univerzális?!? Gyakorlatilag a Skodánál élőadat megjelenítésre képes. Egy a bibi,hogy angol nyelvű a menüje.

Előzmény: davaj78 (215)
kirstin_a Creative Commons License 2015.11.03 0 0 217

Segítséget szeretnék kérni. Egy elm 327 odb2 scannert vettem. KIA Magentis kocsiban nem kapcsol be, gyakorlatilag semmit sem csinál, Ford Fiesta kocsiban bekapcsol, de amikor párosítani akarom Android telefonnal, bluetooth-on keresztül, csak MAC címeket látok, azokhoz viszont a telefon azt írja ki, nem tud kapcsolódni.

Bármely ötletet megköszönök. 

Törölt nick Creative Commons License 2015.09.30 0 0 216

Renault espace 2,2 dci-hez 2003-as melyik obd program jó?

davaj78 Creative Commons License 2015.09.30 0 0 215

Sziasztok!

Véleményeteket szeretném kérni egy MaxiScan VAG405 (VAG+CAN OBD2) diagnisztikai műszer vásárlása előtt állok.

Bármilyen tapasztalatot szívesen fogadnék...

Köszönöm szépen

csakesz2 Creative Commons License 2015.09.04 0 0 214

Szia! Én nem értek hozzá, de az egyik ismerősömnek van spéci műszere, és nem nagyon találkozott olyan autódiagnosztikai problémával, amit ne tudott volna megoldani. Itt megtalálod az elérhetőségeit: http://hibakodkiolvasas.com/

Sok sikert! :-)

kömpi Creative Commons License 2015.08.25 0 0 213

Sziasztok!

Vettem egy Launch CRecorder II-t -mert nem jövünk rá a Transitom hibájára- és nem akar a kis    átok adatokat rögzíteni!   Kipróbáltuk ma a forgalmazóval a saját autójában ,ott működött!?

2005-ös évjáratú Ford Transit 2.0 TDI 100LE.

Valakinek van esetleg valami ötlete?

Törölt nick Creative Commons License 2015.06.30 0 0 212

Üdv mindenkinek, nemrég rendeltem egy obd/obd2-es kábelt egy Astra c14nz-es, sajnos az ECU-nál elakad az olvasás, Scan Master ELM nevű programmal tud valamilyen szinten kommunikálni az autó, más újabb autókkal pl. 2004-es vw-kel tökéletesen működik, próbálkoztam más szoftverrel is, de nem mentem vele semmire, ahogy nézegettem sajnos a c14nz elég sok programból hiányzik, van valamilyen, spéci program, mindegy, hogy új vagy régi, amivel működésre lehetne bírni az egészet?

Attila

imiapo 01 Creative Commons License 2015.06.22 0 0 211

ennyire halott ez az oldal?

Előzmény: imiapo 01 (210)
imiapo 01 Creative Commons License 2015.06.18 0 0 210

sziasztok vettem egy obd 2 minit de nincs hozzá magyar programom. lehet magyar nyelvű progit letölteni hozzá?

Android telóval szeretném a  az esetleges hibakódokat kiolvasni és törölni. vw golf 1.9tdi variant

2000kiadás

kommunikál a géppel azt már néztem

mindenképpen szükséges internet kapcsolat hozzá?

imiapo 01 Creative Commons License 2015.06.04 0 0 209

rendeltem valami szutykot az ebay-n

kíváncsi leszek mit lehet vele kezdeni.nem tudom ami lemezt adnak hozzá mik lehetnek rajta?

Előzmény: Gyozi2 (208)
Gyozi2 Creative Commons License 2015.06.03 0 0 208

Nekem erre fáj a fogam, csak még meg kell szoknom az árát...

http://diagbolt.hu/gyari-szint-markaspecifikus-diagnosztika/88-gyari-szint-vw-audi-seat-skoda-diagnosztikai-obd-1-obd-2-mszer.html

Eddig harmincpár ezerért találtam legolcsóbban, de Honkongból ugye másfél hónap a posta általában.

Előzmény: Gyozi2 (207)
Gyozi2 Creative Commons License 2015.06.03 0 0 207

Arra figyelj, hogy ezek az alap OBD olvasók csak a motormanagementtel kommunikálnak általában. (van kivétel)

Ha nem írják az aukcióban, hogy a többi elektronikával is beszél, akkor biztos nem fog pl:légzsákkal kommunikálni.

Nekem van bluetooth-os is ( a leghitványabb mind közül) meg kábeles is, de a 2015-ös golfom légzsákhibájához egyis sem szagol hozzá.

Épp én is olyat keresek ami CAN-üzemmódos de az árak itt már sokszorosak és a lényeg sokszor nem is a hardver, hanem a szoftver ami fizetős...

Előzmény: imiapo 01 (206)
imiapo 01 Creative Commons License 2015.05.29 0 1 206

sziasztok !

vennék egy hibaolvasó valami kis kütyüt de nem tudom hogy ezek az ebay-n kap

ható pár ezer forintos bluetooth-s szerkezetek mire jók mobillal?

lehet velük érdemleges dolgot csinálni? Légzsák hibát kéne törölnöm most.

androidos gépen működtetném magyarul kéne hogy tudjon meg azért kódot olvasni és törölni tudjon?

láttam ilyen obd 2 mini készüléket ezt érdemes megvenni?

vw golf IV Variant 2000 évj AG Rmotorszám.

FaragóRobi Creative Commons License 2015.05.25 0 0 205

hello!

nem tudjátok ez törölni és olvasni is tud hibakódot?

http://www.220volt.hu/ELM327+OBD2+V1.5+Bluetooth+diagnostic+interface

köszi

rejálity Creative Commons License 2015.05.15 0 0 204

Lehet, hogy már megoldottad a problémát, de ha nem, akkor nézd meg a COM4 port-ot, mert a guide-ban ezt javasolják beállítás szempontjából előnyösnek. Mindez a ScanTool.net1.13 alatt értelmezhető. A többit nem próbáltam. Sok sikert.

Előzmény: KiaFun :-) (189)
Mginus Creative Commons License 2015.05.06 0 0 203

Sziasztok:)

Az MSX fejvadásza vagyok és gépészmérnököket, villamosmérnököket, közlekedésmérnököket vagy szerviz vezetőket keresek folyékony angol nyelvtudással Budapestre az Infoparkba.

Autóipari múlttal rendelkezőket, autók szerelmeseinek jelentkezését várjuk vagy aki ebben az iparágban szeretné elkezdeni a karrierjét:)

Érdeklődés vagy jelentkezés: gmustafa@msxi-euro.com

szakip1 Creative Commons License 2015.04.19 0 0 202

Ezekre nem jó (én legalábbis nem tudok róla). Szerintem valami profi szerelőt kellene keresned, az talán tud segíteni (vagy vannak itt okosok és segítenek).

Előzmény: Lorenzo79 (201)
Lorenzo79 Creative Commons License 2015.04.19 0 0 201

Sziasztok 

Bocsánat ha ez a kérdés volt, próbáltam vissza olvasni de picit hosszú. 

Renault laguna 2 initiale 2005-ös autóhoz szeretnék ezt azt beállítani. 

Pl. : tolatoradar hangerő, keréknyomas visszajelzőt visszakapcsolni, távirányító ajtózárást át állítani, és ilyen aprosagokat. 

Azt hallottam ezeket csak gyári cuccokkal lehet, igaz? 

Ez a Bluetooth os gondolom ilyesmire nem jó. 

Kihez menjek vagy mit vegyek ehhez a muvelethez :) 

Köszönöm 

SzaboZE Creative Commons License 2015.03.23 0 0 200

Az elm univerzális cuccok nem olyan alapos diagnosztikai rendszerek, mint a gyári hibakód olvasó, így simán lehet hogy az találna más hibát.

Előzmény: tutis (196)
Csaba_F Creative Commons License 2015.03.14 0 0 199

Sziasztok!

Kell vennem egy OBDII hosszabbító kábelt. 

Olyat találtam, amelyiken nem párhuzamos a bekötés (4+5 --> 4+6), ettől még megfelelő lesz? Nem vágja haza sem az interfacet, sem az ECU-t?

Ez a leírás van róla:

szakip1 Creative Commons License 2015.03.14 0 0 198

Ha visszaolvasol látod, hogy sokaknak volt ilyen problémája (gondolom főleg az "alacsonyabb árkategóriájú" cuccoknál). A megoldás meg (ahogy én látom) először a beállítások átnézése, hogy minden OK-e, ha igen, akkor a sok-sok próbálkozás ...

Előzmény: krepta (197)
krepta Creative Commons License 2015.03.13 0 0 197

Sziasztok! 

Nemrég vettem egy elm 327es bluetooth interfacet. Az a problémàm,hogy egyszer sikerült szépen pàrositani,kiirta az autó hibàját,ki is törölte,viszont most màr hiába probálok csatlakozni,a motorvezérlőhöz nem kapcsolódik. A torque alkalmazást használom. Volt valakinek ilyen gondja,és lett rá megoldás?

Köszi!

tutis Creative Commons License 2015.03.02 0 0 196

Hello.Nekem ugyanez a problémám,suzuki swift 2007-es.Inditáskor 6-szor felvillan a lámpa(teszt üzem)utána pedig folyamatosan világit.Elm 327-tel megnéztem de semi hibakodot nem jelez.Én is azt kérdezem hogy most akkor mi van?Elképzelhetö hogy a "gyári" hibakod olvaso mégis csak találna valamit?

Előzmény: toretto11 (195)
toretto11 Creative Commons License 2015.02.16 0 0 195

Sziasztok!

Kis segitséget szeretnék kérni nemrég vettem egy elm327 es hibakód kiolvasót torque alkalmazással használnám androidos telefonnal.A kocsi az egy bmw e46 320d  igazából az lenne a problémám hogy hibakódot nem tudok kiolvasni légzsák hibát akarnék törölni de csak annyit ir ki hogy hibás logaritmus menetrend ez mit takar??? Az auto meg a kütyü is csatlakozik fordulatszámot meg majdnem mindent mutat. 

ecotuning Creative Commons License 2015.02.13 0 0 194

Nem OBD2-es az y17dt, nem fog menni ezekkel az interfészekkel

Előzmény: isuzucorsa (193)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!