Keresés

Részletes keresés

Ravenloft Creative Commons License 2004.10.14 0 0 126
Sziasztok!! Irtózatos problémám van!! A gépem teljesen stabilan ment, vírusnak nyoma sem volt, Kaspersky+zonealarm kiválóan ment, épp chateltem DC-ben, és közben WordXp-ben szöveget szerkesztettem, amikor is egy Enter leütésre, amit a 'szövegdoboz beillesztése' parancsra nyomtam, a gépem újraindította magát. Idáig még semmi gond nem volna, de azóta nem hajlandó elindulni, és a bejelentkezés a felületre képernyőnél is mindig újraindítja magát. A scandisk lefutása után, az újraindulás előtt, kiír valami szöveget a memóriáról, de azt elolvasni nem tudtam, mert csak egy fél másodpercre villan be. Tudja valaki, mitől lehet ez, és mivel lehet kiküszöbölni? Holnapra borzalmasan fontos munkát kellene leadnom és nagyon kétségbe vagyok esve! Minden segítséget örömmel fogadnék és meghálálnék!
búvárszivattyú Creative Commons License 2004.09.21 0 0 125

Nekem a teljes vezió van meg, az a következő módon működik:

a telepítés után az Acrobat létrehoz egy ugyanolyan dokumentum-konvertáló eszközt a Nyomtatók között, amilyet az Office is feltelepít. Tehát ha pdf-re akarsz konvertálni, akkor megnyitod a dokumentumot Word-ben, Rányomod, hogy nyomtatás (Ctrl+P), a nyomtatók között kiválasztod az Adobe konvertert, és már megy is a dolog.

Ill. szerintem eleve az Acrobatban is meg tudod nyitni a fájlt, és akkor már eleve konvertálva nyitja meg.

Előzmény: hcprogramozo (124)
hcprogramozo Creative Commons License 2004.09.21 0 0 124
Azt hittem Word-ből el lehet menteni pdf formátumba. Az Acrobattal meg tudok nyitni word doksit?
Előzmény: búvárszivattyú (123)
búvárszivattyú Creative Commons License 2004.09.21 0 0 123

Ehhez egy Adobe Acrobat nevű programra van szükség. Ezért fizetni kell, de 30 napig ingyen is használható:

http://www.adobe.com/products/acrobatpro/tryout.html

Azt viszont nem tudom, hogy ez a próbaverzió mit tud. Ha szerencséd van, akkor nincs lebutítva.

Előzmény: hcprogramozo (122)
hcprogramozo Creative Commons License 2004.09.21 0 0 122
Sziasztok! Hogyan lehet word doksit pdf-be konvertálni? köszi
mattil Creative Commons License 2004.09.11 0 0 121
Eddig a "normál" win98-al használtam az Office 97-et. Nem is volt vele gondom! Úgy egy honapja a rendszerem összeomlott, és egy ismerősöm ajánlotta, hogy tegyem fel a win 98 se-t Ez tényleg jobb op. rendszer mint az előző. A nyáron csak netezésre, multimédiára stb. használtam a gépet. Ezekhez persze felpakoltam egy csomo lejátszó és segédprogramot. Most hogy elkezdődött a suli, jöhetne ismét a munka a géppel.Csakhogy az Office 97-et nem tudom telepíteni!! Rendre a következőt adja a telepítés végén, amikor a telepítő frissítené a rendszert: " A program szabálytalan műveletet hajtott végre és le fog állni" "ACMSETUP érvénytelen laphibát okozott a kernel32.dll modulban a 0167:bff7b9f5 címen" :-( Mit tegyek? Nagyon kellene az Office a sulihoz! Szakdolgozatot készítek éppen...
búvárszivattyú Creative Commons License 2004.07.19 0 0 120
Ha az OpenOffice sem tudja beolvasni, akkor elég reménytelennek tűnik a helyzet. A dokumentumok egyébként word 10-es formátumban vannak, azaz minimum Office XP kellene a megnyitásukhoz.
Előzmény: miki_ng (119)
miki_ng Creative Commons License 2004.07.19 0 0 119

Hali!

A http://www.im.hu/fooldal/cikk/cikk.phtml?cikkid=2703  ldalon található dokumentumokkal kellene dolgoznunk, de sajnos csak egy régebbi Word (96)szövegszerkesztőnk van és ezen nem jelenik meg jól a cégbírósági adatlap. Sőt, van amelyik lap (valt_06.doc) ki is fagyasztja.
 Van-e valamilyen program ami megfelelően megjeleníti ezeket a lapokat, illetve nem érhetőek-e el ezek a cégbírósági dokumentumok más formátumban?
 OpenOffice112-t próbáltam, de azon sem tűnt tökéletesnek (a fejléc elcsúszott) vagy én nem állítottam be jól.

köszi
m

Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2004.07.08 0 0 118
Word korrektura funkciojahoz van kerdesem. A korrektura megjeloli, melyik felhasznalo valtoztatta meg az anyagot. Hogy lehet ezeket a felhasznaloi neveket kiszedni / atirni?
lo_li_ka Creative Commons License 2004.06.20 0 0 117
Sziasztook!

lenne egy elég fua problémám a WORD2000-el:
a probléma a következő, használom fél napig a programot scak egyszerű szövegszerkesztésre, majd egész nap mentek és rendesen ment is a progi.
azután gondol egyet, és ha a mentés gombra kattintok, akkor csak a mentés másként lehetőséget ajánlja fel ugyanis azt mondja, hogy az eddig szerkesztett file-m meg van nyitva és arra nem tud menteni (még jó hogy meg van nyitva hát abban dolgozom!!!)
mindegy elmentem másként, majd azt mondom, hogy megnyitom a régi file-t, és nem tudom megnyitni ugyanis auz látszik hogy meg van nyitva se azt nem tudom hogy hol, csak látszik, hogy *.*tmp kiterjesztésben nyitott!!!
miért csinálja mindezt?
hová lesz a megnyitott file-m, és miért nem látom?

röviden ennyi lenne, he rosszul írtam volna le a problémát, akkor jelezzétek!!!

előre is köszi a segítségeteket!

lolika

kvecalkoatl Creative Commons License 2004.06.16 0 0 116
Sziasztok!
Meg tudja nekem mondani vki, hogy hogyan lehet széljegyzeteket készíteni wordben a szöveg oldalsó margójára? Úgy kellene, hogy minden bekezdés első sora mellett kezdődjék a néhány szavas jegyzet, és a törzs-szöveg formázásakor is ott maradjon mellette.

Köszi

Biovadász Creative Commons License 2004.06.07 0 0 115
Sziasztok!

Kérdésem a következő lenne:

Van egy 4 hasábra osztott 100 oldalas dokomentum, az első három hasáb kitöltve.
Az 51. oldaltól szeretnék csak a 4. hasábba írni, de a kurzort csak az első oldal elejére engedi.

Hogy tudok az 51. oldaltól írni?

Sickboy Creative Commons License 2004.06.03 0 0 114
Addig izzadtam-keresgettem, míg magam is megtaláltam az általad leírtakat. Mondjuk én jobb clicket nyomtam egy korrektúrás szövegen és ott választottam a Mind Elfogad-ot, de hát tökmindegy.

Mindenesetre kösz a segítséget, valóban ez volt a megoldás!

Előzmény: búvárszivattyú (113)
búvárszivattyú Creative Commons License 2004.06.03 0 0 113
Ehhez szükséged lesz a Korrektúra eszköztárra. Nézet -- Eszköztárak -- Korrektúra. Ott van két ikon, egy kék pipás és egy piros keresztes. Az elsőnél lehet csinálni olyat, hogy minden módosítás elfogadása. Ebben az esetben eltűnik a színes szöveg, és a megjelenített szöveg a módosításoknak megfelelő. Az utóbbi esetben (minden módosítás elvetése) értelemszerűen az eredeti, régi szöveg fog megmaradni.
Ezek után esetleg kikapcsolhatod a Változások követése gombot is, ha ez még be van kapcsolva.
Előzmény: Sickboy (112)
Sickboy Creative Commons License 2004.06.02 0 0 112
Hi!

A következő a probléma: van egy dokumentumom, ami tele van írva mindenféle cuccal és be van kapcsolva a korrektúra, tehát a változások az előzményekhez képest ki vannak emelve benne. Azt szeretném elérni, hogy ha valakinek továbbküldöm ezt a doksit, az NE lássa mit változtattam rajta. De a korrektúrát sehogy nem tudom megszüntetni, ha ki is kapcsolom, egy kattintással vissza lehet állítani.
Ha más formátumban (pl. Rich Text) mentem el, akkor is megmarad a korrektúra.

Hogy lehet tőle megszabadulni?

búvárszivattyú Creative Commons License 2004.05.21 0 0 111
Rengeteg program van, amelyiket arra találtak ki, hogy feltörje a védett dokumentumok jelszavát. Nekem még nem volt ilyesmire szükségem, de ha pl. beírod a gúgliba, hogy microsoft office word password recovery, biztos kiad néhány találatot.
Előzmény: Csodaszarvas (108)
búvárszivattyú Creative Commons License 2004.05.21 0 0 110
Eszközök -- Automatikus javítási beállítások -- Autoformázás beíráskor -- Alkalmazás beíráskor: Automatikus felsorolásokra.
Előzmény: akosxc (107)
Deashi Barai Creative Commons License 2004.05.20 0 0 109
Hali all!

Nagyon idegesítő probléma árnyékolja mindennapjaimat,aki tud kérem segítsen...

Irodai hálózatunkban egyes Word dokumentumok használhatatlanná váltak. A tünet a következő: kattintás után nagyon lassan elkezd megnyílni a doksi, beköpi az első pár karaktert az oldal tetején (jó esetben) majd következik a "not responding". Természetesen minden elszáll, amit addig csináltam. Egyes dokumentunk hetek óta nem megnyithatók. Ha mégis megnyílik, a belőle készült utód is használhatatlan lesz.
Minden esetben létrejön egy ilyen állomány, ha sikertelenül nyitunk meg egy filet: "~$omenergia előállítás dolgozat.doc", pl. A kérdéses file-ok a hálózaton kívül (otthon) simán megnyílnak. Openoffice-szal a hálózaton belül is használhatók!
A hálózatunk felépítése: 5 gép, win2000-rel, vegyesen 2000 és XP office-okkal. Az adatok a központi szerveren (linux) vannak tárolva.

Látott már valaki ilyet? Mi lehet a megoldás?Elnézést, ha értelmetlenül fogalmaztam:-)

Üdv
DB

Még annyit, hogy sorra véreznek el a rendszergazdák, és az egyéb szakértők, szakértői vélemények...:-/

Csodaszarvas Creative Commons License 2004.05.20 0 0 108
Sziasztok!

Tudjátok esetleg hogyan lehetne leszednem egy .doc fileról a védelmet, hogy szerkezthető legyen? Az állat védve tette fel a puskáját a netre, szopás van. :o)

mega tnx

akosxc Creative Commons License 2004.05.20 0 0 107
Heló !

Hogyan lehet azt kikapcsolni, hogyha felsorolásszerűen irok be egy szöveget
( - valami
- valami más)

ne legyen alapbeálításként felsorolásként kezelve, mert később a szöveg teljesen káotikusá és kezelhetetlenné válik.

Köszönöm.

Wisey_ Creative Commons License 2004.04.10 0 0 106
Nekem az oldalszámokkal van problémám.

Nem akarja kinyomtatni a printer.
Talán a margóval lehet a probléma: 2,5 cm-re állítottam be, az oldalszám pedig pont a margón kívüli területre esik. Próbáltam átállítani a margót és a "footer"-t a page setup/layout-on belül (angol Office-om van), de így sem tudom kinyomtatni.
Ráadásul átkonvertáltam a Word dokumentumot pdf-re, de ott sem jelentek meg a számok a lap alján!

búvárszivattyú Creative Commons License 2004.03.26 0 0 105
Szerencsére (vagy sajnos, a fene tudja..) a nyomtatóval nincs baj. Egyébként próbáltuk másik nyomtatóval, de hasonlóan elszomorító eredményre jutottunk.
A legviccesebb az, hogy egyszerűen nem tudom reprodukálni a hibát másik dokumentumon. Már gyártottam vagy tíz kamu diagrammot, meg azok közül is újra beillesztettem néhányat egy új dokumentumba, amelyeket nem akart rendesen nyomtatni. És az új helyről mennek. Elég rejtélyes..
Előzmény: Etus (104)
Etus Creative Commons License 2004.03.26 0 0 104
Szia!
Ha mást nyomtatsz, az szines? Nem lehet a gond a nyomtatóddal? Én egy pár hónappal ezelött jártam úgy, hogy nem nyomtatott szinesben és a nyomtatóm romlott el.
Etus
Előzmény: búvárszivattyú (103)
búvárszivattyú Creative Commons License 2004.03.25 0 0 103
Tapasztaltatok már olyat, hogy az excellből beillesztett színes diagrammokat csak fekete-fehérben hajlandó a word kinyomtatni? A nyomtatási beállításoknál elvileg minden rendben, és a beszúrt dokumentumok közül néhánynál ez nem is jelent gondot, szép színesek, viszont a legtöbbet csak szürkében lehet nyomtatni.
miki_ng Creative Commons License 2004.03.04 0 0 102
Hi!

Gondom van.
Megnyitnánk egy 85kBos Word doksit a progiban, szeretnénk is szerkeszteni, de a Word kiírja, hogy Nincs elég memória [OK]
azután csak az okét lehet nyomogatni
a gép egy Celeron500as 128MB RAM, 256MB virtuális és WinME

mi lehet a baja?

Bondetti Creative Commons License 2004.01.23 0 0 101
Szívesen. :) Ez a lefolyás nem tudom, mitől van, de ha jól emléxem hasonló tapasztalataimból, valami olyan volt a gond, hogy a túl nagy betűméret miatt nem fért az adott cellába szöveg, hacsak saját magam szét nem húztam a sorokat/oszlopokat. Vagy kisebb betűméretre váltottam. Esetleg manuálisan áthúzni a cella határát a lap aljáról a köv. oldalra, ha tényleg ilyesféle a szituáció... Mittudomén.

Én is megoldottam a saját problémám, mert az Indexen tényleg fölösleges a csodát várni, mint példáink mutatják. :o)

Kulcsszavak: red X "red X" red x "red x" piros X "piros X" piros x "piros X" word97 word 97 98 2000 2002 "word 97" microsoft "service release" "mérbasszaelavördaképeket"

Mindenkinek ajánlom az OfficeUpdate webhelyet. A kiikszelt képeket újra be kell majd pakolászni a doc-ba, de előtte a fenti webhelyről töltsd le és telepítsd fel az SR1, majd SR2 pakkot (8,5 és 23 mega). [SR = Service Release]
A Word-ben az Eszközök/Beállítások/Mentés (Tools/Options/Save) alatt deaktiváld a "Gyors mentés" ("Fast save") opciót.
Ezek után remélhetőleg kevesebbszer csinál majd ilyet...

Előzmény: eSVé (99)
jéegykerek Creative Commons License 2004.01.22 0 0 100
100
eSVé Creative Commons License 2004.01.22 0 0 99
Bondetti!
Köszi a választ, de azóta már táblázattal nyomulok:)
Viszont néha csinál olyat, hogy a cellában lévő szöveg "lemegy a lapról" s nem ugrik át a köv oldalra...S mivel teljesen rendszertelennek tűnik, fogalmam sincs, hogy mitől csináljatja

üdv,
eSVé

Előzmény: Bondetti (98)
Bondetti Creative Commons License 2004.01.22 0 0 98
(Ha még aktuális...)

>> Abban szeretném a segítségetek kérni, hogyan lehet rávenni a Word-öt, hogy a két hasábos szöveg szerkesztésekor az oldal végén a szöveg ne a jobb oldali hasábba ugorjon át, hanem a következő oldalon a bal oszlopban folytatódjon. És a jobb oldali résszel ugyanígy. <<

Tehát a két hasáb tartalma független egymástól? Mert akkor egy kétoszlopos táblázattal simán meg lehet oldani a dolgot.

Előzmény: eSVé (93)
Bondetti Creative Commons License 2004.01.22 0 0 97
Üdv! Nem tud valaki segíteni, hogy hol lehet utánanézni a "piros X" jelenségnek? Esetleg saját tapasztalatok. Weird 97-esben szerkesztgettem egy eredetileg 2002-esben kreált DOC-ot, aztán a képek helye bepirosikszeződött jól, aztán most már bármelyik verzióval nyitom meg, csak X van a képek helyén. Miért műveli ezt??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!