Nektek működik az élő közvetítés? Nekem akármit csinálok ezzel:
A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt, mert a kiszolgáló nem válaszol. Ha a fájlra mutató URL-t vagy elérési utat adott meg, ellenőrizze annak helyességét. Ha hivatkozásra kattintva indította el a fájl lejátszását, előfordulhat, hogy hibás a hivatkozás.
tér vissza. Meg van a legújabb WMP-m és proxybeállításoknál is mindent megpróbáltam. Még a tűzfalat is kikapcsoltam.
a mai Shoryu-Kotomitsuki meccs a szokasos semat hozta, egy darabig kuzdottek, aztan Shoryunak villamgyorsan sikerult szert tennie egy ketkezes belso mawashi fogasra. innen altalaban ki szokta emelni Kotomitsukit, de most egy szep dobassal a foldre kuldte. Kotomitsuki mar sokadszor nem talalja az ellenszert...
Igen vicces volt a Hakuho-Hayateumi meccs is, Hakuho elore ivott a medve borere, hiba volt :)
Cock-eye nyert Musoyama ellen. Taick-eye kikapott Iwakiyamatol. Kaio is nyert Hokutoriki ellen, Azuma pedig Wakanosato ellen. Hakuho, Shoryu, Azuma 3-0, Hoku 0-3.
Tociazumának is, amennyiben nem sikerül legalább 10-5 -t teljesítenie nagyon nehéz lesz visszaszerezni az ozeki címet, márpedig sérülten ez nem könnyű.
Amit nem értek, az az hogy miért dobták vissza Ushiomarut a juryoba. Elvileg az első hiányzást bizonyos időn belül 7-8 ként szokták elszámolni.
(pl Kotonowakat sem dobták vissza 2-vel ezelőtt)