Nincs előítéletem. Bár az Episode I-nél volt és nem mentette meg a filmet. Holnap (talán ma este)objektíven leírom, hogy tetszett vagy sem. Bár a minőség miatt azért óvatosan kezelendő.
BIRDy: Köszi!
Még annyit, hogy gyorsak voltak a fiúk, tegnapi release az Epsiode II. Telesync változata 2CD-n VCD formátumban. Aki nem tudja kivárni bárhonnan letöltheti.
Nagyon sokat olvashattunk már arról, hogy kinek mennyire tetszett az Episode II. és csak pozitív vélemények vannak eddig róla. Nos a www.rottentomatoes.com -on ennek ellenkezőjéről is olvashatunk. Itt az újságírók 58%-ra értékelték, míg a nagy folyóiratok újságírói csak 25%-ra. Ugyanez a szám a Spiderman esetében 85-85%. Mindenesetre érdekes.
Annyit biztosan tudok, hogy hétfőn reggel az M1-en beszélni fognak róla egy csomót, levetítik, kielemzik, sőt, még klubtagokat is meghíhtak. 10 óra körül...
Ismét rendkívüli adással készülnek a számítógépes rádióműsor, a Modem Idők készítői ma estére. A Petőfi rádióban este 10 óra után megszólal a Star Wars című filmből Anakin Skywalker és C3PO, méghozzá magyarul! Ráadásul a műsor hallgatói kérdezhetnek is tőlük!
Természetesen a magyar hangokról (Mózer Károly és Józsa Imre) van szó, akik érdekességeket mesélnek a szinkronizálás körülményeiről, a film technikai hátteréről, a műsor további részeiben pedig szó esik a digitális filmezés jelentőségéről, valamint a számítógépes trükkökről és még sok egyéb érdekességről.
A mai Modem Idők másik különlegessége az, hogy a műsor hallgatói a Guards Rt. által működtetett Gyalogló Chat szerver Csüti Csati szobájában az érdeklődők kérdéseket is feltehetnek Anakinnak és C3PO-nak, illetve magyar hangjuknak.
Üdv a fedélzeten! Kicsinykét eltüntem mostanában, de itt vagyok ismét. Kaphatnék egy gyors listát ki lesz majd ott a 00:01 előadáson (velem együtt :)))))))
Azt hiszem itt az indexen vagy az origón irták, hogy a MOM digit moziban is már töltögetik fel a cuccot (6db DVD) tehát elvileg ott is meg lehet nézni igaz nem szinkronosan. Szóval nem lehetetlen dolog így egy bő héttel a bemutató előtt. Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy készül-e screener a filmből vagy a múltkori gagyi kamerás felvétel lesz fent az interneten. Az biztos, hogy magyar felirat már másnap lesz hozzá.
na persze!
Becsöngetett hozzád Lukasz Mester, meginvitált egy kellemes hétvége elöltésére a Skywalker Ranch-en és egy kiadós vacsora után levetítette csak neked a magyar szinkronos tesztpéldányt, mi?
:)))
Netán valami hiperjó ismerősöd van az Intercomban?
Bár szerintem ilyen korán még ők sem láthatták.