Keresés

Részletes keresés

Isti198012 Creative Commons License 2016.10.04 0 0 14513

A màsik.Mi csak leirhatjuk hogy velünk hogy volt.De ti màsok vagytok,màs emberek.Ahogy egy szituàcioban mi igy reagàlunk ti ugy.Még megtippelni sem tudjuk mire gondol a pàrod vagy hogy reagàlhat.Nem is tudhatjuk!

Előzmény: reg2015 (14511)
Isti198012 Creative Commons License 2016.10.04 0 0 14512

Szerintem kicsit tarthat tölle hogy megbànt.Mit szoltàl volna ahoz ha te bedobod ezt a témàt pàrod meg gondolkodàs nélkül ràcsap.Szerintem minimum megdöbbensz.

Előzmény: reg2015 (14511)
reg2015 Creative Commons License 2016.10.04 0 0 14511

Igazad van!

De én nem félek semmitől.

Azt akartam érzékeltetni, hogy lehet hogy magában tart olyat amit megmondhatna vagy megtehetne.

Lehet, hogy amit én nem akarok ráerőltetni (a hármast) akarata ellenére, mégis jó lenne neki is.

Csak tart attól, hogy engem megbántana? Szerintetek ezt mindenki gondolkodás nélkül megmondaná a kedvesének, ha rákérdez?

Arról beszélgetünk, hogy az esetünkben ti többiek mit javasoltok, tennétek.

És köszönöm, hogy megosztjátok velem a véleményeteket mindkét nemből.

Nincs nálam semmiféle pánik. Csak a fórumon olvasgatva felmerült bennem, hogy talán én is még többet adhatok neki ha van hozzá kedve.

 

Előzmény: Törölt nick (14505)


K3RD3S Creative Commons License 2016.10.04 0 0 14510

Majd biztos kifejti ő is, ha tévednék, de szerintem itt a bőrnadrág nem a félelmeire példa, hanem a harmadikra az ágyban. Ő dobja fel a témát, kicsit noszogtatja az feleségét, aztán a nejének is megtetszik majd remélhetőleg...

 

 

Előzmény: Törölt nick (14505)
Isti198012 Creative Commons License 2016.10.04 0 0 14509

Multkor kaptam a pofra rendesen.De...A pàrom velem szeretkezik!!!A partnerrel szexel,dug bàrhogy hivhatjuk!Miért?A szeretkezés véleményem szerint egy sokkal bensöséségesebb,magasabb érzelmi fokon izzó tàrsas együtlét.Az több mint a szexelés,dugàs.Még szép hogy a harmadik félel ne szeretkezzen a pàrom!!Szexeljen vele!Mint a csók.Egy partner sem csokolhatta meg a szàjàt!Az egy olyan érintkezés amihez csak nekem van jogom.Egyszer egy partner véletlenül szàjon csokolta a pàromat.Kb egy tizedmàsodperc alatt rugta le magàrol!Vagy egy honapig mérges volt rà a pàrom.

K3RD3S Creative Commons License 2016.10.04 0 1 14508

Szerintem nincs értelme általánosítani, hogy a nők így, a férfiak meg úgy... Ha te azt mondod, hogy te nem tudod elképzelni a férjedet mással, az ok. De vannak nők akik igen. Sőt olyan is akit izgat. Minden ember és minden kapcsolat más.

Előzmény: Tündérlola (14499)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.04 0 2 14507

Hát nem tudok teljesen egyetérteni veled :-P

Mi nők féltékenyek vagyunk?? Inkább hisztisebbek :-D

 

Az igaz, hogy kell némi érzelem is ahhoz, hogy másokkal szexeljünk, de ez messze sem közelíti meg azt, amit a párom iránt érzek, vagyis ettől egy férj se féljen szerintem, hogy majd annyira belezúg a harmadikba a felesége, hogy elhagyja.... ha ez megtörténik, akkor ott már nincs meg a férj-feleség között a megfelelő kapocs ;-)

 

Miért fura az, hogy elenged a férjem mással is szexelni? Ez csak egy testi dolog, és még ebből is ő "profitál", hiszen az eset után jobban fel vagyok tüzelve (pedig ismersz nem vagyok fából :-D), jobban vágyom rá, mondhatnám lebegek a föld felett a kapcsolatunkban :-) Én ezt úgy élem meg, hogy ő annyira szeret, hogy még erre is "képes", hogy elengedjen....hiszen ismer nagyon jól, tudja a vágyaimat, de azt is, hogy mi ketten vagyunk "kerekek", nem hagynám el sose.

 

 

Vannak ilyen férfiak, meg vannak olyanok is, akik ragaszkodnak a konkrét látványhoz is ;-) Nincs ezzel semmi baj, én azt mondom mindenki élvezze úgy az életét, ahogy neki jó...de ne szenvedjen azért, mert mást szeretne, akkor tegyen is érte :-P

Előzmény: Tündérlola (14499)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.04 0 2 14506

Azt sose feledje senki sem, hogy nincsen tökéletes út. Sose lehet mondani azt, hogy csakis "balra" szabad kanyarodni, a jobbra vezető ösvény rossz. Többször látom itt, hogy tuti "recepteket" írnak le egyesek...nem lehet, be kell látni, hogy ahányan vagyunk annyifélék, ráadásul még itt párokról is beszélünk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne meséljen senki, ne írja le a tapasztalatát, csak el kellene fogadni végre, hogy nincs nálunk a bölcsek köve. ;-)

Van ami valakinek beválik, van hogy pont az ellenkezője...ki tudja? Csakis mi magunk dönthetjük el mérlegelve a kapcsolatunkat....ami legyen sziklaszilárd ;-) Persze az itt leírtak sokban segíthetnek, ezt aláírom....

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.04 0 0 14505

Én értem is meg nem is ezt a példát :-) Oké, értem mitől "félsz" , de szerintem egy bőrnadág esete nem egyenrangú egy emberi kapcsolat esetével.

 

Egyébként Te ismered a párodat a legjobban, és még így sincsen garancia arra, hogyha nem vágtok bele a hármasba akkor se hagy el (bocsánat, de ez mindenhol, mindenkinél benne van a pakliban). 

Az, hogy mi jó neked és a áprodnak ti tudjátok (visszautalva a bőrnadrágos példára ott is tudtad, hogy dögös lesz benne az asszony), és megbeszélve, "felállítva" a korlátokat lehet kezelni minden helyzetet......

Előzmény: reg2015 (14504)
reg2015 Creative Commons License 2016.10.04 0 0 14504

Melyik az a blog?

Egyébként én sem szeretném, hogy mással randizzon nélkülem.

Akkor már úgy érezném, hogy szerethet is mást. Ha viszont mást szeret nem kellek én a képbe.

Közös, maximálisan megélt életet kívánok nyújtani neki.

Csak a számomra is elfogadható mértékig szeretném a legtöbb élményt megadni.

Nem önző vagyok. De csak engem szeressen, ha nem így lenne az már egy más helyzet volna.

Példa.

Egyszer vettem neki ajándékba egy bőrnadrágot.

Mikor átadtam neki szinte megbántam. Láttam, hogy nem örül csak illendőségből köszönte meg.

Később kértem, hogy legalább egyszer próbálja meg használni. Vártam, mert nagyon jó feneke volt ebben is.

Megtette.

Később nagyon megszerette és gyakran használta.

Mikor megkérdeztem miért nem örült mikor megkapta azt mondta, hogy mindig tetszett neki máson csak magán nem tudta elképzelni.

Ha rajta múlik sohasem lett volna bőrnadrágja.

Nem tudom, hogy érthető-e?

Előzmény: Tündérlola (14501)
Csatlakozó020 Creative Commons License 2016.10.04 -6 0 14503

Sziasztok, olvasgatva itt a hozzászólásokat be kell vallanom hogy nagyon meghozta a kedvemet egy efféle kalandhoz vagy kapcsolathoz, szivesen csatlakoznék ey párhoz mint az a bizonyos +1 férfi! 
Alapadatok rólam:
-193 cm magas
-104 kg
-Sportos testalakat, de messze nem egy kockás hasú testépítő :D
-Szexuálisan igen aktív, nagy potenciállal
-Itt nem szivesen irkánék a méretekről, maradjunk annyiban hogy nagy :D
Nagyjából így elsőre ennyi lenne, nem vagyok egy szégyenlős ember, úgyhogy lámpaláz meg túlizgulás nem lesz! :) Ha valakinek/valakiknek felkeltettem az érdeklődését az írjon egy e-mailt nekem erre a címre:
-littlemistakexxx@gmail.com

Itt minden részletet megbeszélünk, képcsere illettve telefonszám csere is megtörténik ;) 
További szép napot mindenkinek!

Isti198012 Creative Commons License 2016.10.04 0 0 14502

Azt hiszed a pasik agyàn nem suhan àt az hogy a pàrjuk othagya mert a màsik pasi jobb vagy simàn csak beleszeret?Tul vagyunk pàr ilyen kalandon mégis visszatérö érzés ez nàllam.Sok furcsasàg van a szex terén amit én sem értek.Mondjuk a cipö fétismus.Nem értem mások rajonganak érte.Az elözö pàromnàl ezt a hàrmas dolgot eszem àgàban nem volt felhozni.Nem éreztem azt a bizalmat amit ez megkövetel.Mostani pàrommal nem volt kérdéses a dolog.

Előzmény: Tündérlola (14499)
Tündérlola Creative Commons License 2016.10.04 -1 1 14501

Szia :-)

 

Miért furcsa,hogy egy nő képes lenne szex nélkül élni? Nem mindenkinek fontos a testiség,másban is ki tud teljesedni. Most ezt így gondolja,de az elveket néha feladják ám az emberek. Minden helyzetfüggő és a dolgok sokszor átértékelődnek. 

 

Egyébként amit ajánlani tudok neked, hogy olvastass olyan blogot,írást vele,ahol a hármasról írnak, hogyan élik meg a nők ezt. De ha nagyon elutasítja,tényleg ne erőltesd,nehogy emiatt romoljon meg a kapcsolatotok. Kár lenne egy olyan nőt elveszíteni,aki csak a tiéd akar lenni ;-)

 

 

Előzmény: reg2015 (14497)
Isti198012 Creative Commons License 2016.10.04 0 0 14500

Érdekes témàt boncolgatsz.Tàrsadalmi elvàrások,berögzödések.Olyan vilàgban élünk ahol szó szerint évröl évre,honaprol honapra vàltozik a vilàg.Ezzel együtt mi is.Ha nem vàltozol a vilàggal nehéz szituba kerülsz.Szerintem a szex terén az a bizonyos tàrsadalmi elvàtás a mai vilàgban màr csak begrögzödés,egy megszokàs.De mögötes tartalma màr nem nagyon van.Legalàbb is a 40-es életkorig bezàrolag.Te jot akarsz a pàrodnak!Ugy is irhatnàm hogy kicsit éljen,élvezze az életet amihez te megadod neki a lehetöséget.Az hogy ezzel élni fog vagy nem màr ö dönti el.Nàlunk legalàbb is ez volt.Szép,csodàlatos pàrom van.Hosszú tàvra tervezünk egymàssal.Nem vàrom el tölle hogy hàtralévö életében én legyek az egywtlen akivel àgyba buj.Miért is vàrnàm el?Mert ez a tàrsadalmi elvàràs?Ugyan màr...Ez nekünk jo és senkit nem bàntunk vele.Akkor?

Előzmény: reg2015 (14497)
Tündérlola Creative Commons License 2016.10.04 -1 1 14499

Szia :-)

 

Amikor egy nő arról dönt,hogy akarja-e a hármast,ahhoz szerintem nincs sok köze a társadalmi elvárásoknak,mert ez normál esetben a négy fal és hatszemközt marad. Ezt magában kell elrendeznie. Vagy nyílik rá,vagy sem. Én is azok közé tartoztam,akiknek idő kellett ahhoz,hogy a szex terén bevállalósabbak legyenek. Én pl legalább 30 éves koromig csak paplan alatt, töksötétben szeretkeztem. Most pedig csak világosban,vagy gyertyafénynél, takaró még csak a közelemben sem. Jobb így nekem,de akkor, ott meg úgy volt jó. Idő kell és türelem,illetve elfogadni a nemet néha.

 

Sajnos kevés férfi képes női fejjel gondolkodni,és a nők sem arról híresek,hogy ez menne nekik. Egy nő talán még akkor sem adná a férjét szívesen egy másik nő kezére, ha ő testileg,betegségből vagy bármi miatt nem tudná a férjét kielégíteni. Mi féltékenyek vagyunk,mert tudjuk,hogy nálunk a szexhez kell érzelem,el sem tudjuk képzelni, hogy egy férfinek ehhez nem kell. És számtalan példát hallunk,olvasunk,hogy a harmincas,gyerektelen fruska a feszes puncijával hogy csábítja el a férfit a feleségétől,családjától. Egyszóval félünk,hogy a férjünk lelép tőlünk,ha máshol jobbat kap.

És számomra is furcsa,hogy a férjek azt mondják a nejüknek, menj,élvezd ki a testedet,a szexet mással, én engedem. A férjek hisznek a nejükben,de ők nem bíznak a férjükben.....vagy magukban?

 

Tetszik a hozzáállás egyébként ;-) 

Előzmény: Pboybp (14498)
Pboybp Creative Commons License 2016.10.04 0 2 14498

Szia!

 

Azt kell benne tudatosítani, hogy ne a társadalmi elvárásoknak akarjon megfelelni. Nehéz dolog ez, de az embernek saját magának kell arra rájönnie, hogy a testi vágy és a társadalmi norma külön választható egy stabil kapcsolatban. Két embert nem a szex köt össze. A szex egy kapcsolatban csak a hab a tortán. Biztosítani kell afelől ,hogy ezt a helyén tudod kezelni, és akár meg is mondhatod neki, hogy ez neked is izgalmas lenne. Nekem teljesen természetes az ,hogy esetleg más férfiak is megtetszenek neki, és csak azért ne mondjon le a vágyairól, mert "mit szól hozzá a társadalom". Ha azért hagy el valaki, mert hű de jó volt xy-al az ágyban, akkor ott valami nem volt teljesen rendben. De ilyentől én nem félek :)

Előzmény: reg2015 (14497)
reg2015 Creative Commons License 2016.10.04 0 0 14497

Szia!

Tetszenek a hozzászólásaid.

Azt gondolom, hogy azért nem mondják, mert ezt várják el tőlük.

Én pont ezt szeretném megtudni a páromtól. Őszintén.

Csak neki legyen minden tökéletes.

Egyszer azt mondta, hogy ha valami érne engem, teljes sex nélkül is csak az enyém lenne és nem kéne másik férfi.

Nem szeretném, hogy az általános elvárások miatt lemondjon bármi örömről.

Egymás előtt voltak az életünkben sokan. Van mihez hasonlítani.

Biztos tudja mit kap meg és mit nem.

 

 

Előzmény: Tündérlola (14060)
Operator Creative Commons License 2016.10.04 -1 3 14496

Súgok egy kicsit: aki a piros vonal után folytatja vagy újrakezdi, annál már nem leszek tekintettel a nick életkorára...

Operator Creative Commons License 2016.10.04 -1 2 14495

_______________________________

reg2015 Creative Commons License 2016.10.02 0 0 14477

Igazad van.

Én szeretném a hármast.

Neki valóban magával szembeni elvárás a hűség.

Ő ezt megcsalásnak érezné.

 

Előzmény: Tündérlola (14472)
reg2015 Creative Commons License 2016.10.02 0 0 14476

Kérdezhetek privátban?

Előzmény: Törölt nick (14466)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.10.02 0 1 14475

Egy bizonyos határig vállalnék áldozatot. De ez a játék személyre szabott és úgy tisztességes, hogy az ember nem kíván olyat a párjától, ami meghaladja fizikai-lelki képességeit.

 

A féltékenységet az említett témában esetleg a bi hajlam ellensúlyozhatja, nem?

Előzmény: Tündérlola (14474)
Tündérlola Creative Commons License 2016.10.02 -2 3 14474

Ez egy sokkoló példa volt,nem véletlenül választottam. Nem a kérdés a lényeg,hanem az,ha a kérés tőled nagyon távol áll,akkor bevállalnád-e a kedvéért.

 

Egy nő nem adná a férjét más nő kezére direkt,ahhoz mi túl féltékenyek vagyunk ;-)

Előzmény: Tom Freeman (14473)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.10.02 -1 2 14473

A példád nem ugyanaz. Mi nem leszbi szexet (más nő kinyalását) kérünk párjainktól. Úgy tényleg nem érdemes neki állni, hogy egyoldalúan kizárólag a párod kedvéért adnád oda magad másnak. Nem is áldozathozatalként kell értékelni. Itt is a kölcsönös örömszerzés a cél, az arra alkalmas (saját) partnerrel.

Előzmény: Tündérlola (14472)
Tündérlola Creative Commons License 2016.10.02 -3 3 14472

Én azt javaslom,ne erőltesd. Tapasztalatból mondom,hogy kell a nőnek idő,hogy feldolgozza ezt a kérést. Ha a sokadik említés után is hasonló az álláspontja, akkor próbáld máshogy változatosabbá tenni a szexet. Nem mindenki nyitott a hármasra. 

 

Tom kérdezte,hogy nem hoznék-e ennyi áldozatot a férjemért,a kapcsolatunkért? Nem. Pont elég áldozatot hozok így is,a testemet és az elveimet nem szeretném beáldozni. Még az is lehet,hogy élvezném, de az is,hogy nem tudnék utána a tükörbe nézni. 

 

Mit szólnátok,ha a feleségetek azt susogná a fületekbe,hogy úgy szeretném látni,ahogy leszopsz egy másik férfit? Ti beáldoznátok magatokat? Az Ő kedvéért,hogy neki jó legyen? ;-) 

 

Előzmény: reg2015 (14463)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.02 -1 2 14471

Kár, hogy törlöd magad.

Sajnálom.

 

Előzmény: Törölt nick (14469)
olvadó Creative Commons License 2016.10.02 -1 2 14470

Triolala, sajnálnám ha elmész. Kíváncsi lettem volna a tapasztalataidra melyet szeretnél valahol megosztani.

Hol lehet majd hozzáférni? Az e-mail címed nem publikus, tehát írni sem tudok. 

Nem egy barátnőm, szerelmem volt, aki/akik durvábban beszéltek az aktus közben, mint a kocsisok. És Ők megkövetelték, hogy az ember mocskos dolgokat mondjon. De volt ennek az ellentéte is, akivel a dologról beszélni sem lehetett.

Én Ohso által írtakat vallom. Szabadon, egy férfi boldog lehet, ha egy nő befogadja.

 

Üdv.

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.02 -3 3 14469

Pár napja regiztem az oldalon, de sokak örömére tovább is lépek.  De ti férfiak továbbra is csak álmodozzatok és sóvárogjatok hogy megdugják a feleségeteket. Az ehhez vezető utat, tapasztalataimat más fórumon osztom meg. Ez nem az én szintem. Aztán továbbra is értetlenkedjetek, miért kevés a női hozzászólás. Jöhet a - hozzászólásaimhoz, a + meg a továbblépésemhez. Gondolkozzatok. Minek nézitek ti a nőket? További jó baszást, kúrást, szopást.

dinszi Creative Commons License 2016.10.02 -1 1 14468

Nekem a következő a véleményem: mindenki olyan ocsmányül és helytelenűl ír, ahogy akar. Legalább könnyebb szortírozni, hogy kikkel nem akarunk véletlenül sem kontaktust. Semmilyet. Mi az alattunk szólóval értünk egyet. Nagyjából. 

Törölt nick Creative Commons License 2016.10.02 -5 1 14467

Ha leszopod a férjem, meg kinyalod a kutyámat beszélhetünk a dologról.

Előzmény: _attis (14465)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!