Keresés

Részletes keresés

Skywalker. Creative Commons License 2002.05.12 0 0 6041
simon templar:
Klassz a kritikád. Már alig várom a filmet....
A zenéje engem is nagyon megfogott. Már első hallgatásra megkönnyeztem picit....
Az Anakin-Amidala téma igazi libabőrösítő lett.

Egyébként ugye most mindenki a TV előtt ül? :-)

simon templar Creative Commons License 2002.05.12 0 0 6040
Én tavaly a sokadik elrontott moziélményem után megfogadtam, hogy soha többet nem megyek moziba és ez sajnos az ilyen komoly bemutatókra is igaz. Tehát novemberig kellene várnom a DVD megjelenésre ezért is néztem meg a VCD-s verziót. Nem akarok dicsekedni a házimozimmal mert idejön ds9 és porig aláz a THX-es cuccával, de mikor a szobámban hátradőlök és megszólal a film azzal nem sok mozi veszi fel a versenyt. A MOM valszeg kivétel de susogós melegítős baltaarcú apukból ott sincsen hiány. "És milyen furcsa, minden ilyen baltaarcú apunak van az ő párja!"
Előzmény: apafej (6039)
apafej Creative Commons License 2002.05.12 0 0 6039
Helló,
végigolvasgattam, hogy hova tervezitek a bemutatót. Nem reklámozni akarom, de a Momban még most is simán lehet csütörtökre jegyet venni. Igaz, ott felirat nelkul, eredetiben vetítik, viszont a jelenleg létező legmodernebb digitális vetítővel. 1-2 film jön csak ki évente, amit ezen a gépen érdemes megnézni - az EP2 köztük van. Szigorúan csak digi hang+kép ínyenceknek ;)
apaHead
Tharsis Creative Commons License 2002.05.12 0 0 6038
A soros neked ajánlotta fel ezt a lehetőséget, neked kell döntened! :)) Szerintem menj el mindkét előadásra.
Előzmény: hágé (6037)
hágé Creative Commons License 2002.05.12 0 0 6037
ehhh... javaslatokat várok a dilemmámra

HOLNAP, azaz hétfőn lenne lehetőségem megnézni a múvit szép nagy vásznon... de akkor ugrana az éjféli premier hangulata
nemtok dönteni :-/

kíváncsiság vs. feeling

geekJedi Creative Commons License 2002.05.12 0 0 6036
én is örülök az összes jó kritikának, különösen simon templarénak :)) nem fogom megnézni a kalózt, nem akarom elrontani az élményt ( másrészt mire nekem lejönne modemmel, már kb. csütörtök 0:01 lenne :)).
Tharsis Creative Commons License 2002.05.12 0 0 6035
Te jó ég! Az ilyen vélemények láttán örvendezek vala! :) Ezerszer jobban várom mint 3 éve a TPM-et!!!
Előzmény: simon templar (6033)
Tharsis Creative Commons License 2002.05.12 0 0 6034
Én is kellemesen csalódtam benned Simon! Kiváncsi leszek zalusnak tetszik-e majd? :))
Előzmény: simon templar (6027)
simon templar Creative Commons License 2002.05.12 0 0 6033
Azóta egyébként megnéztem még egy párszor, kezdem elfogadni a végét lassan kibékülök vele és kerekítek a 80% irányába.
Előzmény: simon templar (6032)
simon templar Creative Commons License 2002.05.12 0 0 6032
Én speciel innen: http://pods.lv/files/regetdx_110.exe

De ha neked azt írja, hogy lejárt az valószínűleg azt jelenti, hogy már egyszer telepítetted és emlékszik rá, hogy lejárt a próbaidő. Próbáld meg esetleg visszaállítani a dátumot a gépeden.

Legjobb duma a filmben (SPOILER):
Anakin: When I got to them I went into agressive negitoations.
Padme: Agressive negotiations, what's that?
Anakin: Oh, well negotiations with a lightsaber!

Előzmény: DaRkLoRd (6031)
DaRkLoRd Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6031
Es honnan a fenebol szedted a ReGen-t? En barmelyiket probalom feltenni mindre azt irja ki, hogy mar lejart...

nekem mar csak az elso cd 31-es hianyzik... de az az istennek sem akar lejonni....

Előzmény: simon templar (6020)
simon templar Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6030
Nem viszonylag jó a véleményem hanem kifejezetten jó a véleményem. A végét másképp képzeltem az csalódást okozott.

Nem szeretnék itt nagyon belemélyedni mert hiába írod ki, hogy Spoiler az ember önkéntelenül beleolvas. Kivárom még azt az egy hetet addig megnézem még egy párszor hátha csak én voltam figyelmetlen és azért nem értem.

Előzmény: B omarr (6029)
B omarr Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6029
Ezt egyszerüen nem hiszem el. Simon templar egy viszonylag pozitiv kritikát közöl az AOTC-röl. Pedig simán lemertem volna fogadni egy honappal ezelött hogy lehet akármilyen a film, neked ugyse fog tetszeni. Örülök.

Egyébként kérdezz csak amit csak akarsz. Majd kiirom hogy SPOILER és ugy válaszolok (baj van az e-mail-es cuccosommal)

bala Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6028
Szerintem az utolsó fél óra is jó.Legalábbis jóval jobb mint az EP1 utolsó harca a kretén grunganok, és a robotok közt!Ürjelenet viszont tényleg kevés:(
Szeintem 10/9
Előzmény: simon templar (6027)
simon templar Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6027
Akkor tehát a teljesen szubjektív véleményem az Episode II-ről. Megpróbálok nem spoilerkedni de előfordulhatnak benne ilyenek ezért azok akik semmit nem akarnak előre tudni ne olvassák tovább.

A film Star Wars movie. Ez tagadhatatlan. Ez mindjárt egy minősítés is az első részhez képest. A film gyorsan pörög, akciódús és soha ennyi idegen lény nem vonult fel eddig Csillagok háborúja moziban. A karakterek viszonylag jól kidolgozottak, Kenobi magasan viszi a prímet. Nagyon jók a párbeszédek, rengeteg a humoros beszólás, igazi Star Wars párbeszéd hangzik el. Pontosan és jól adagolt érzelem, feszültség, akció. Ez eddig 90% lenne. Ha nem volnának a negatívumok. Mint például az, hogy még egy dologban rekorder az Episode II. mégpedig az űrjelenetek számában. Az egész filmben egyetlen ilyen van az előzetesben már látott aszteroida mezős üldözés (5 perc). A legnagyobb negatívum viszont a film utolsó fél órája. Ezt nem részletezem ha láttátok majd vitatkozunk róla. Még egy dolog említést érdemel viszont ez pedig a zene. A Csillagok háborúja filmek egyek a zenéjükkel. Ezt az első részben kicsit elhanyagolták. Most elmondhatjuk, hogy Williams óriásit alkotott a film zenéje végigkíséri a filmet. Briliáns.

Összeségében 70%.

Aki olvasta a regényt megtenné, hogy megdob egy e-mail-lel mert van egy fontos dolog amit nagyon nem értek. Illetve van még egy: a film címe!

simon templar Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6026
Nem szeretném warez szintre degradálni a fórumot csak jelzem, hogy kijött egy kicsivel jobb minőségű verzió is a filmből. Szerintem egy pár nap és lesz már egészen jóféle kiadás is.
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6025
"A 16-i 00 óra 01 perces nagytermes is! "
Ehhh... itt pedig a Duna Plazara gondoltam....
Előzmény: Skywalker. (6024)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6024
14-i Lurdy ház feliratos mint látod!
A 16-i 00 óra 01 perces nagytermes is!
A Többit nem tudom.

Még egy ilyen jegyem volt, természetesen egy pillanat alatt gazdára talált már az is. :-)

Előzmény: Tibur55 (6023)
Tibur55 Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6023
Skywalker! Bizti, hogy a keddi dplázás feliratos? Nekünk azt mondták, szinkronos. Meg egyébként is a díszbemutatók szinkronosak, nem? És az egyetlen feliratos kópia a dunaplázában van, ugye? hm......
Előzmény: Skywalker. (6010)
hágé Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6022
ezzz meg honnan van? van még ilyen?

tegnap kérdeztem a dplazás ürgét (mikor a negyedik jegyemet vettem), de gőze nem volt róla, miről beszélek...

Előzmény: Skywalker. (6010)
Zombie Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6021
Bomarr: a supergamez.hu forumjaiban kutakodjal...

En a sample-t neztem meg, a minoseg korulbelul a nezhetoseg hatarat surolja.

A tomatometer pedig csak a szamukra bejaratott kritikusok ertekeleset veszi figyelembe.

Egyebkent az Episode I tomatometer-je 58% (90 kritikabol).

Előzmény: B omarr (6019)
simon templar Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6020
http://morpheus.hq.hu

Ott a download szekcióban megtalálod. Nekem semmilyen más letöltés managerrel nem ment csak ReGet-el. Azzal viszont jól jön. Talán érdemes várni jobb minőségű anyagot, ahogy moziba kerül biztosan lesznek.

Előzmény: B omarr (6019)
B omarr Creative Commons License 2002.05.11 0 0 6019
Hát az a 33%-os lap és 64%-os net kritika egyáltalán nem tükrözi a valóságot szerintem ezt inkább a bemutató után érdemes sasolni. A lapokból eddig 5 kritikát néztek meg a netesekböl 14-et. Én már majdnem 50 kritikát nyálaztam át és ennél joval kedvezöbb a helyzet. Honnan töltöd az anyagot? Van linked? Bár a mozi elött ugyse nézem meg de utána nagy hasznát venném :)
simon templar Creative Commons License 2002.05.10 0 0 6018
Sajnos nem tudom hogyan működik a paradicsom csak nézegettem a kritikákat és feltűnt az Episode II gyenge szereplése a kritikusok által.
Sajnos még csak az első lemez jött le, úgyhogy csak holnap tudom megnézni. Belenéztem az első lemezbe, szerintem még nézhető minőségű csak nehéz volt abbahagyni. :-)
B omarr Creative Commons License 2002.05.10 0 0 6017
simon: felvilágositanál erröl a tomatoe akármiröl. Az oldaluk tele van pozitiv kritikákkal. De mindhez azt irja hogy nem számitják be a TometoMeter-ükbe és ezért áll %-osan olyan gyengén a film. Mégis mitöl függ hogy bekerül- e a kritika vagy sem. Vagy csak most tökölnek és késöbb bekerül? Mertha ilyen hézagos ez a mutató akkor imho nem sok értelme van.
B omarr Creative Commons License 2002.05.10 0 0 6016
Na jó és még 6 negtiv kritika is bedolgozásra vár :)) de a 18 pozitiv és 6 negativ kritika akkor is javitani fog a %-on :)))
B omarr Creative Commons License 2002.05.10 0 0 6015
Megnéztem jobban ezt a rottentomatoest vagy mit. Még csak 14 kritika van bent az adatbázisukban. Megnéztem milyenek azok a kritikák amik még nem kerültek be. Kerek 18 pozitiv kritika vár arra hogy bekerüljön, ezek voltak a FRISS REVIEW szekcióban, és egy negativ se volt. Ugyhogy ne lepödj meg ha ez a % mutató drasztikusan megemelkedik :)))) 14 kritika alapján ne várjunk imho általános véleményt.
B omarr Creative Commons License 2002.05.10 0 0 6014
simon: nagyon kiváncsian várom a kritikádat (még annak ellenére is hogy biztosra tudom hogy negativ lesz :)))
A rottentomatoes-t pedig elnézted, vagy legalább is óráról órára nö a pozitiv kritikák száma. Most 64 %-on áll a pozitiv kritikák állása.
A lapok kritikája teljesen mást tükröz de ez nem is csoda, hisz ha jol tudom (olvastam) kritikát csak a filmbemutató után közölhetnek. Igy egyelöre a vélemény nyilvánitásoknak kell ezeket nevezni. A lapok nagy része ezért még semmit nem irt. Valszeg késöbb majd ezek is felzárkoznak a NET-es átlaghoz. Ez egyáltalán nem olyan rossz imho.
Tharsis Creative Commons License 2002.05.10 0 0 6013
Simon! Nagyon kivancsi leszek a véleményedre! De komolyan! Kb. már itt látom magam előtt, de azért írd le nyugodtan :))
Előzmény: simon templar (6012)
simon templar Creative Commons License 2002.05.10 0 0 6012
Teljesen megértem azokat akik a moziban akarják megnézni. Jobb a kép és a hang. Viszont pont ez a két dolog amire látatlanban megelőlegezem a 10 pontot. Engem a többi érdekel. Az Episode I sem a kép és a hang miatt bukott. Amúgy ez már velemszületett dolog, mikor kicsi voltam egyik osztálytársam apukája volt a Mokép akárkije és egyik délelőtt jóval a mozibemutató előtt zseblámpával átvilágítva nézegettük a Jedi visszatér filmtekercseit. Az volt még élmény.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!