Keresés

Részletes keresés

Useless Creative Commons License 1999.12.06 0 0 286
Láttátok a Zenebutikot? Végre egy korrekt interjút adott le a magyar tévé Zsuzsáról. Ilyen jól megszerkesztett interjút róla utoljára a szegedi városi tévében láttam. A riportban elhangzott az is, hogy decemberben tűzi műsorára az MTV a legújabb Zsuzsa-koncertet. Emke! Mondtam én, hogy természetesen szó sincs betiltásról, ugyanúgy leadják ezt a koncertet, mint bármely másikat. A műsorban láthattunk részleteket a Fordul a világ és a Szóljon a dal videoklippről. Hogy ezeket honnan lehetne beszerezni, gőzöm sincs.
Lappantyú Creative Commons License 1999.12.03 0 0 285
>>miről szól?
A lét elviselhetetlen könnyűségéről... :))
Előzmény: Useless (284)
Useless Creative Commons License 1999.12.03 0 0 284
Valamelyik női "szaklapba" beleolvastam bevásárlás közben (talán a Party volt) és találtam benne egy fotót a mostani koncertről. A kép fölé pár soros mondat volt írva, de jól megjegyeztem. Ezt Zsuzsa mondta:

"A koncert előtt katasztrófa sújtotta területnek nyílvánítottam magam. Vol úgy, amikor azt éreztem, kész, abbahyagyom, nem csinálom tovább."

Fotókat látunk még Fodor Gáborról, Farkasházy Tivadarról, Bánó Andrásról, akik ott voltak a koncerten. Ja, Friderikusz is ott volt, ha már a közismert személyeknél tartunk.

Szerintem Zsuzsa nem párttag jelenleg, hogy volt-e valaha, azt nem tudom. Úgy látom, hogy a liberálisokhoz húz a szíve, és erre büszke is, mint ahogy azt az égből hulló lufik mutatják. Nem is beszélve a Charta-s rendezvényeken való fellépéseiről. (bár erről én nem sokat tudok, csak olvastam, hogy nélküle szinte nem lehetett rendezni ilyet)

Miről szól a Kundera-regény?

emke Creative Commons License 1999.12.02 0 0 283
Lappa!
Végre valahára feltüntél te is! :))))))
A sör, vagy ser csak pojen volt. A Kundera pedig véresen komoly. nagyon jó. Most elkészült a filmváltozata, csak ebben a tetves fővárosban még nem játszák. Kiváncsi lennék rá.Meg arra, hogy mit szólna hozzá Zsuzsi.És a rajongók.
emke
Lappantyú Creative Commons License 1999.12.02 0 0 282
>>Szereti a sört?
:))

(Egyébként nem, nyilatkozatai szerint nem iszik alkoholt. Nadehát ez nem is olyan nagyon érdekes pályája szempontjából.)

off. én olvastam és imádtam! on.

Előzmény: emke (281)
emke Creative Commons License 1999.12.02 0 0 281
Useless, ezt én is meg tudom neked válaszolni:karrier...ennyi, bár lehet, hogy van valami a háttérben, mert Zsuzsi okos nő, és egy okos nő össze tudja egyeztetni a karriert és a családot.Jobb esetben..
Az én kérdéseim:
Nincs elege a bugyuta újságírókból?
Hogyan fogadja a fiatalok lelkesedését a zenéje iránt?
Volt/van valamilyin párt tagja?
Boldog? (ez egy nehéz kérdés....)
Mik a tervei, ha már nem fog énekni?Meddig akar énekelni? (remélen sokáig...:)))))))
Szereti a sört?
Hogy tetszett a Kundera könyv neki? Olvasta a Lét elviselhetetlen könnyűségét?és Marquez??

Hát egyelőre ennyi.Úr isten, nem is tudom, hogy mi mindenről beszélgethetnénk vele...

emke

Useless Creative Commons License 1999.12.02 0 0 280
Bár én férfi vagyok, de azért biztosan feltenném azt a kérdést, amit egy nő sokkal jobban megtud fogalmazni: miért nem vállalt gyermeket?
Előzmény: emke (279)
emke Creative Commons License 1999.12.01 0 0 279
Figyelem!
A Hölgyvilág című "szaklapban" egy nagyon jó kis (2 oldalas) riport van Zsuzsival.
Mi a fene? Hogy felkapta Zsuzsit a sajtó. Úgy látszik, hogy divat ma KZS-ról írni. Persze nem is ismerik, mert a legtöbb ugyanazokat a kérdéseket teszik föl. Persze ha én kérdeznék?
Ti miket kérdeznétek a Zsuzsitól????

Emke

Useless Creative Commons License 1999.12.01 0 0 278
Figyelem! Szombaton az MTV1 Zenebutik című műsorában a meghívott vendég Koncz Zsuzsa. Tessék nézegetni! :-))

Emke! Nagyon tetszik a kislemezes gyűjtemény, amit kölcsönadtál. A Paprikajancsi az egyik kedvencem róla. Még biztos lesz másik kedvencem, egyelőre csak ötször hallgattam meg a kazit. Köszi az e-mailben küldötteket is!

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én Koncz Zsuzsa dalait szinte kizárólag este, vagy hajnalban (tanulás melett) szoktam hallgatni. Reggel vagy napközben szinte soha nem hallgatom, de estefelé egyre szívesebben. Ezek a dalok nagyon megnyugtatnak, jó az egész napos rohanás mellett egy kicsit megpihenni.

emke Creative Commons License 1999.11.30 0 0 277
No, mi van fiatalok? Meghal a fórum? Ez a koncert utáni katarzis jele, vagy csupán lustaság??
Kölönben így átgondolva, jó kis kancserto volt....akarmilyen is volt.Zsuzsa is változik..., de még mindig jó, így 30 levez után is?
Neeeeeeemmm?????

:) emke

Peppers Creative Commons License 1999.11.22 0 0 276
Sziasztok!
Ott voltam - koncertkritikám Fonográfiában olvasható.
Üdvözlettel,
Peppers
emke Creative Commons License 1999.11.22 0 0 275
Useless!
Mikor jössz?
Azért nem fogja leadni a Királyi tv, mert .....érted....
Useless! Please send me a privat massege!
Useless Creative Commons License 1999.11.22 0 0 274
Emke! Köszönjük a beszámolódat - azért remélem a pagen többet írunk erről a koncertről! Ma vadászni fogom a napilapokat, melyik ír a koncertről.

Én borzasztóan sajnálom, hogy nem lehettem ott! De ez volt az utolsó Zsuzsa-koncert, amit kihagytam életemben, mert jövőre véget ér a csóró diákéletem. :-))

Írtad, hogy rengeteg volt a fiatal. Na ugye mondtam, hogy így lesz!!! A Szóljon a dal klippjére nagyon kíváncsi vagyok, nem tudom, milyen csatornán lehetne elkapni. Emke nem tudom miért írtad azt, hogy a Királyi Televízió nem adja le a koncertet. Beszámolódból azt olvasom ki, hogy sikeresebb volt, mint a tavalyi, azt pedig ugye leadták.

Lappantyú! Az SZDSZ-es lufikat ne értékeld túl! Ez a koncert 1%-át tette ki, ennél sokkal emlékezetesebb dolgok történhettek, és igenis sajnálnod kéne, hogy nem voltál ott.

Emke! Ugye megőrízted a jegyet szkennelésre?

emke Creative Commons License 1999.11.22 0 0 273
ezt találtam többek között.Láthattok képeket is....
http://internetto.hu/rovat/kultura/C0003017.htm

emke

Lappantyú Creative Commons License 1999.11.22 0 0 272
Ezek szerint a lufik voltak az a meglepetés, amitől a Zsuzsának könny szökött a szemébe, amikor megtudta, hogy lesznek?

Citromtorta ez, és én nem is olyan nagyon szeretem az édességet.

Na mindegy, azt hiszem, én ezzel már tényleg nem tudok mit kezdeni, túlfutott rajtam a dolog, ezt el kell fogadjam, bele kell törődjem és kész. Kicsit nehéz. És egy kicsit keserű. De bizonyosan nem sorsfordító.

Emkén kívül voltak mások is a koncerten? Nekik mi volt a véleményük? (Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a királyi tévé mit sugároz. Tulajdonképp lufik és összekötő szövegek nélkül lehet, hogy leadja a műsort. És úgy lehet, hogy még élvezhető is lesz.)

Lappa

Előzmény: emke (271)
emke Creative Commons License 1999.11.22 0 0 271
Igen, szerintem is túlzás volt az SZDSZ kék lufi, bár szerintem úgy gondolták, ez hab a tortán...
csak kicsit keserű :( volt...
Pedig olyan jól indult...csak kár, hogy a "túlságosan ellenéki vagyok-és ezt lássa meg mindenki" filing eluralkodott az egészen.pedig milyen jó dalok voltak.
emke
Lappantyú Creative Commons License 1999.11.22 0 0 270
Hát, amikor elsőként olvastam emke hozzászólását, gyors rákattintottam a válasz erre gombra, hogy ugyanezt a mondatot (jaj, de jó, hogy nem mentem el!) beírjam.
De aztán visszaléptem, gondoltam, hagyjuk.
Most viszont mégis, ha rumci merte, én is merem: eszdéeszes kék lufik egy koncerten, atyaegyúristen!
Egyébként rendben, rendben, de akkor fizesse már az eszdéesz a jegyem árát és ne én fizessek pártgyűlésért súlyos sok pénzeket.
(Továbbra is hozzátéve, leszögezve, hogy részemről SzDSz. De nem koncerten, könyörgöm, könyörgöm, könyörgöm!!!!)

:((((

Ideges lettem.

Lappa

Előzmény: rumci (269)
rumci Creative Commons License 1999.11.22 0 0 269
Jaj de jó, hogy nem mentem el... (Lehet, hogy ezért most sokan meg fognak kövezni, de kiszakadt belőlem.)
Előzmény: emke (268)
emke Creative Commons License 1999.11.22 0 0 268
Hát drágáim, megvolt a koncert!
Igazából nem is tudom. hogy hol kezdjem a beszámolót, de előtte le kell szögeznünk valamit: Zsuzsa még soha nem volt ilyen nőies, bohókás, jólöltözött. Egyes ugrabugra női együttes megirigyelhetné a fittségét. (a hangjáról nem is beszélve....)
Szóval nem volt full-ház. Ezen csodálkoztunk is, de mielőtt elkezdtük volna találgatni az okát, megjelent Szegvári Katika, és bejelentette, hogy sorry, de hó, és sokan vidékről, de addig is itt van nektek Tolcsvay Laci bácsi és a T. Monográf, nosza.
Laci bácsit igazából a többség unta, de addig legalább volt idő megkeresni a jó helyeket.
(Egyébként rengeteg volt a fiatal, de szép számmal képviseltette magát a nagymami korosztály is.)
Aztán Laci bácsi búcsúja után újra Katika a színpadon. Képzeljétek, kivetítették Zsuzsi "Szóljon a dal" videoklippjét. Nagyon súlyos volt.Pláne az, amikor a "hallgass a szívedre" strófánál O.Viktor képe volt bevágva.Na, gondoltam, itt ma még lesz valami....Ja, szó volt a koncert előtt valami meglepiről is.Ez lett volna? Mert más igazán nem volt.hacsak annyi, hogy a "Ha én rózsa volnék" dalt elszavalta Faludy, Jancsó, Göncz, Kállay. Ez egy meglepi volt Zsuzsának, Szegváriék csinálták.Aztán felolvasták Göncz Árpi bácsi üdvözlő levelét, mivel ő most Peruban van, és nem tudott eljönni.Zsuzsa meg is hatódott...
Aztán végre jött Zsuzsika.Sokat kommentálta a dalokat.Az egész koncert felért egy kormányellenes tüntetéssel..., elég súlyos dalokat énekelt, olyan dalokat is, ami nincs rajta a mostani lemezen, hanem a régieken.Pl. a Város fölött, vagy a Hajszálak.
Fellépet még Gerendás, aki fantasztikus volt, és persze Bródy is, aki szintén kommentált dolgokat.
A végén több száz Népszadságos SZDSZ kék lufi eset a közönség fejére.
Igazából jó kis koncert volt.Aki szereti Zsuzsit és nem volt ott-bánhatja.
Ja, a dalok sokkal jobban és lendületesebben szóltak, mint a lemezen, és szerény véleményem az, hogy ezt a koncertet nem fogja leadni a Királyi Televízió, pedig felvette...
És képzeljétek el, volt olyan, hogy Zsuzsi lement a közönség közé, és énekeltette a népet.
Még mindig meglephet minket 30 lemez után is.
Köszi Zsuzsika, jó voltál.

Useless (és a többiek)! Nagyon sajnálom, hogy nem voltatok ott....

Useless Creative Commons License 1999.11.18 0 0 267
Megvan a tavalyi koncertfelvétel??? Ezt hogy csináltátok???

Remélem jövőre tényleg együtt leszünk a koncerten!!!

Tetszik az idézet nagyon!!!!

Előzmény: emke (266)
emke Creative Commons License 1999.11.18 0 0 266
Háhá, én megyek.ja, Amúgy a PM-ben egy elég jó fotó van a Zsuzsiról.
Még egy idézet: "KZs évtizedek óta arra példa, hogy léleknyomorító helyzetekben is lehet és kell hiteleset alkotni, hotelesen élni.......harminc lemez - nem sokan mondhatják ezt magukról.
Vegyük biztatásnak, hogy nekünk is sikerülhet ez-az.Merítsünk erőt a koncertből is, ami mellékesen azt is bizonyítja, hogy KZS botanikai csodákra is képes - mintegy mellékesen -kifejlesztette a hervadhatatlan sárga rózsát. időtállóbb, mint a szekfő vagy a narancs.Micimackónál csak ez van otthon egy csuporban." (megjegyzés: :-)))))))))))
A cikket D.Magyari Imre írta.
Mondtam már, hogy megvan kazin a tavalyi BS koncertje a Zsuzsinak??Felvettük....

Lappa, Useless! Jövőre együtt koncert!
Emke

Useless Creative Commons License 1999.11.18 0 0 265
Én nem arra gondoltam, hogy Szörényitől szorul el a torka, hanem arra, hogy Szörényi és Bródy talán kibékült végre, és most újra együtt fognak zenélni.

Lappa! Én írtam Emkének mail-ben, hogy Téged is vonjunk be a honlap elkészítésébe. Emke nem írta, hogy leveleztek-e erről. Pedig Neked biztos sok anyagod, és ötleted lenne. Nincs kedved?

Emke! Sajnos nem tudok belépni a leveleimhez. Tegnap olvastam leveled, de nem tudok rá válaszolni. Csak innen tudok most üzenni. Pedig annyi mondanivalóm lenne...

Most világgá kürtölöm, hogy a JATE Irinyi kabinetjében folyó számítógépes szolgáltatással tele van az összes tököm!!!

Lappantyú Creative Commons License 1999.11.18 0 0 264
Hááááááááát, nem hiszem, hogy a Szörényitől elszorul a Zsuzsa torka. Legalábbis nem úgy. :)))

A Tini valahogy meglehet mostanság a Levivel, hiszen együtt dolgoznak az Istvánkirályaköbön-ön.

Én is kíváncsi vagyok, hogy ki is lehet az a nagy meglepetés. Afffenébe, már úgy lebeszéltem magam erről a koncentről, így csak hétfőn tudom meg az eredményt. :(((

Lappa

Előzmény: Useless (261)
emke Creative Commons License 1999.11.18 0 0 263
Useless!
Majd beszámolok...Szörényi....lehet, de ha Bródy lesz, a Szörényi nem biztos,
pedig Tini tutira.
Olvasd el a privát mailedet!!
emke
Useless Creative Commons License 1999.11.18 0 0 262
Elgépeltem..

Most már biztos, hogy teljes depresszióba fogok esni, mert nem lehetek ott a koncerten.

Előzmény: Useless (261)
Useless Creative Commons License 1999.11.18 0 0 261
Most már biztos, hogy teljes depresszióba fogok esni, mert nem lehet ott a koncerten. :-((((((((((((( Szombat este nyolctól gyújtok egy gyertyát, és gyászolok.

A nagy meglepetés talán Szörényi lehet. Mikor is volt Zsuzsával utoljára egy színpadon?

Előzmény: emke (260)
emke Creative Commons License 1999.11.18 0 0 260
Nem tudom, hogy hogy vagytok ezzel a koncerttel, de a ma megvett PM-ben Koncz-Koncert cím alatt az alábbi cikket találtam.Idézek:
"Egy nagy meglepetés is várható,"az én torkom is elszorult, mikor biztossá vált", árulta el Koncz Zsuzsa. (Feltehetően Lagzi Lajcsi tart Koóstolót, de ha mégse ő jön, majd megvigasztalódunk valahogy.)
Mi lesz a meglepetés szerintetek? Ugye nem trafált bele a cikk írója?
emke
keresztesi_zs Creative Commons License 1999.11.17 0 0 259
Rendben. E-mail címem megtalálod az adataimnál. Írd meg a terveiteket, milyen anyagaitok vannak és esetleg mire lenne még szükségetek.
Előzmény: Useless (258)
Useless Creative Commons License 1999.11.17 0 0 258
Mi meg örülünk, hogy megtaláltál minket!! E-mailben kéne a részleteket megbeszélni....
Előzmény: keresztesi_zs (257)
keresztesi_zs Creative Commons License 1999.11.17 0 0 257
Persze, hogy IGEN. Igyen és bérmentve, (szeretetből). Örülök, hogyha tudok nektek segíteni.
Előzmény: Useless (256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!