Keresés

Részletes keresés

T-007 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6162
Simon! Ha megnézed az első hozzaszólásom a témában, semerre nem indexel. Aztán te reagáltál, utána persze, hogy neked irtam a következőt.

Huh, én csak péntek este 7-kor fogom látni a Corvinban, de nem tudom hogy fogom addig kibírni!!!
Ma este enyhítem a várakozást (de lehet, hogy csak fokozni fogom?) azzal, hogy otthon fincsi házimozin megnézem az ep1-et.

Előzmény: simon templar (6151)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6161
indeus:
Azért ez a 7-8-9-es kijelentés elég elhamarkodott még... ;-)

Persze látva az EPII-t simán el tudom képzelni, hogy egyszer mégis elkészül!

Tök jó, ma akárhová megyek (család, ügyfelek, kollégák) mindenhol a filmről faggatnak! Milyen volt stb... És persze a telefonom is egész nap csörög!

Mikor lesz már éjfél????

Amint ígértem, a tombolafődíj ismét az enyém lesz!!!

:-))))

Előzmény: indeus (6158)
wice Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6160
hogy lehet megbizhatonak nevezni egy olyan kritikat, ami _barmit_ rosszabbnak talal az episode 1-nal?
Előzmény: Gai-luron (6146)
csubakka mrozsek Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6159
Tényleg mi a legutolsó koncepció, lesz 7, 8, 9 ?
indeus Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6158
-színészi alakításban nem szárnyalja túl
-sztoriban kb egyszinten van
-látványban abszolút túlszárnyalja
-hangulatban azért nem szárnyalja túl, mert régi trilógia már az emlékeidben él, ez mivel még annyira új nem ülepedett le eléggé

szerintem 10 év múlva, amikor a 7-8-9-et látjuk majd, azokra is azt fogjuk mondani, hogy bezzeg az episode 1... :))

Costals Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6157
Érzéseim a filmről, ad hoc sorrendben (poénokat nem akarok lelőni):

-Érezhetően jobb mint az EP1, de az eredeti trilógiát azért nem szárnyalja túl.

-A szerelmi szál élvezhető, sőt azt is meg merem kockáztatni, hogy szép, pedig bevallom rosszabra számítottam.

-Az eleje kicsit Blade Runneresre sikeredett, de vérprofin csinálták meg.

-Kissé sok volt a IV-VI. részekre történő kikacsintás/utalás, ami néha erőltetettnek éreztem.

-Végre kiderült számomra, hogy Yodát miért kell ennyire tisztelni ;-). Azért bevallom, igaz tetszett a nagy küzdelem a végén, de a Sith faszi nem volt az a kifejezett félelemkeltő látvány (nem úgy mint pl. Vader), és Yoda mester akciózása is inkább picit vicces volt, mint
komoly.

indeus Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6156
ja mégvalami. ha valaki divx-ben kis monitoron nézi meg szar hanggal, és anyázik, azt megértem :)
indeus Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6155
eszméletlen volt a film. amikor lucas 1983 után 1999-ben kidobta az ep1-et gondoljátok bele mekkora teher volt a vállán?! hatalmas tömegek várnak jedi visszatérhez hasonló sztorit, mégis többet, hiszen a technika azóta mennyit fejlődött? aztán kapják ezt a sokak által "gyerekes mesének" titulált filmet. nekem nagyon tetszett az episode 1 is. persze épphogy csak mutat valamit. na de ez??????? hát bazze a mátrix elmehet a fas.ba! sztoriról nem írok egy grammot se, de amit a tech részről írni lehetne...az több oldal. ha az episode 1 1999-ben készült, akkor az episode 2 3999-ben!!!! amit hiányoltam a filmből, hogy a színészek nem nagyon színészkednek :( amúgy ahogy sky mondta. tele van poénnal a film, és obi-van alakít talán a legjobban. a szerelmi szál egy elég érdekes pontja a filmnek, de erről egy szót se. :) nagyon sok kis részlet van benne, amit érdemes megfigyelni. végezetül: NÉZZÉTEK MEG, AGYONBA.Z!
hágé Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6154
jelentem, megvan a 6. jegyem is :-)
BBEA Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6153
Sky: köszi a beszámolót,pont erre számítottam....na most már aztán végképp nem bírok magammal

Hova tegyed az official plakátot: nekem lenne 1 ötletem:)))

Előzmény: Skywalker. (6147)
OPi Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6152
Direkt nem neztem ott sem . . .
Előzmény: bike (6143)
simon templar Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6151
"Ti is láttatok este a Híradóban?"

Én azt hiszem igen. Ilyen magas kicsit sötét bőrű srác vagy? Valami Farkas Róbert ugye? Egy bankrablással kapcsolatban volt rólad szó! Ahogy néztem a Star Wars nem került szóba. :-)

Előzmény: Skywalker. (6149)
hágé Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6150
jó ötlet
kéne valami topicos tali
tudomisén, vmelyik sarokban / etetőnél / plakátnál :-)
Előzmény: Zombie (6148)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6149
És még valami...

A héten lesz egy rádióinterjú egy barátommal, aki szerepelt az epI-ben, "testközelben" találkozott Lucas-sal, Natalie Portman-nel, R2-val stb... A Klub Rádióban lesz a dolog, majd megírom pontosan mikor. Érdemes lesz hallgatni, biztos mond majd 1-2 érdekességet...

Ti is láttatok este a Híradóban??? :-)

Zombie Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6148
Kedves holgyek/urak,

Akinek jegye van a Duna Plaza-ba ejfelre, fel egyre, kesobbre, ha van ideje jojjon oda kicsit korabban, ne ugy uljunk be a moziba, hogy nem ismertuk meg egymast.

Illetve ha van valami szervezodes a jelmezes topiktarsak reszerol, irjatok meg, mikorra lesztek kint ;-)

Skywalker. Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6147
Nnnna, félre a sok negatív véleményt.
Nem bírok magammal, írnom kell a sajtóvetítésről.
Bár úgy látom némelyek már nagyon várják a véleményem. :-)
Kegyes leszek, Spoilert nem írok....
Egyébként most értem haza, ki kellett tárgyalni mindent a haverokkal is.

No, egyelőre nem tudok mit kezdeni még a dologgal. Egész egyszerűen sokkot kaptam, a film naggggyon tetszett. Iszonyat jó, alig várom, hogy holnap ismét megnézhessem. Lucas végre ismét nagyot alkotott, de még ülepednie kell, el kell helyeznem ezt a storyt is a többi közé szépen magamban...

Ami biztos,

.sokkal jobb mint az epI, ez már tényleg nem gyerekfilm, majd minden, az epI-nél megfogalmazódott kételyem köddé vált

.az életben nem láttam még ilyen látványos filmet, csak kapkodtam a fejem annyira sok a látnivaló. Rengeteg érdekesség és apró poén van a hátterekben (persze ezeket inkább csak a hard fanok szúrják majd ki), érdemes nagyon erősen figyelni, nézelődni és többször is megnézni a movie-t. Nem lehet, hogy most se kapjon Oscart!!!!

.a szerelmes rész szerintem pont hogy nem eltúlzott, valóban leül ott egy picit a story, de ezt mindenképp el kellett mesélnie Lucasnak. Én egy picivel szívtörősebbre, meghatóbbra vettem volna ezeket a részeket, hadd könnyezzen a néző.

.tényleg nagyon sok benne a CG, de szerintem ez egyáltalában nem zavaró.

.a zenét ismét nagyon eltalálta Williams bácsi

.Obi-Wan nagyon jó a filmben. Rengeteg poénja van és jókat "okoskodik"!

.Anakin jelleme is királyan domborodik

.B.sszameg de várom már az epIII-t!!!!

Hirtelen ennyi, kavarog az egész a fejemben...
Mégegyszer leírom azért, a FILM VALAMI BASZOTT JÓ!!!!!

Észrevettem negatívumokat is, de annak leírásával lelőnék pár poént, ezeket majd inkább később.

A bejutásról: Simán jöhetett volna akárki, nemigen nézték a jegyeket. Pár haverom azért csinált szines kopit az én meghívómról, ment a para rendesen, aztán ripszropsz bent voltak. :-))))

A film alatt néhány "állat" kiment...
Sokan az uccsó perceknél álltak fel és gondolom rohantak zabálni...
No Comment...tipikusan, ilyen alakok kapnak jegyeket az ilyen exkluzív vetítésekre.... :-(

A vetítést követő fogadás igen kellemes volt. Találkoztam pár régi ismerős jelmezes fannal, az egész rendezvény nagyon igényes volt, csak ne lett volna olyan meleg. Kaják és italok voltak bőven finom volt minden, jó volt. Erős Antónia életben essszzzméletlen jól fest!!!! :-)

Sikerült szereznem 2 official moziplakátot is. De ezeket már hova tegyem???? :-)

Ui.: Asszem szerelmes lettem Natalie Portmanbe.....

Előzmény: Szárnyas fejvadász (6137)
Gai-luron Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6146
Végre egy megbízható kritika a Cinema oldaláról. Tessék.

Epizód Van: http://www.cinema.de/film/details/0,1501,212760,00.html

Epizód Tú (amit a Cinema rosszabbnak talált, mint az Epizód Vant): http://www.cinema.de/film/details/0,1501,359731,00.html

Tydirium Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6145
Hát gyerekek! Ma láttam a filmet (nem a kalózt, rendesen moziban), és meg kell mondjam, baromi nagyot csalódtam. Nem árulok el semmi részletet, mert nem akarom elrontani senkinek sem a szórakozását, de szerintem marhára nem ezt vártuk. Nem rossz a film, de sajna úgy tűnik, hogy nem igazán sikerült egy igazi SW-t összehozni, aminek van köze a IV-V-VI-hoz. Lehet hogy Lucas bácsi kissé megőrült...

Azért ne szegjétek kedveteget, lehet hogy nektek egész más véleményetek lesz. Ha én is megnézem még kétszer-háromszor, és kicsit letisztul bennem, talán még nekem is.

bala Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6144
A filmet nézve, meg at RTL klubon volt előzetes, azon gondolkodtam, hogy a 90% -ban film jeleneteiben a színészeknek kék háttér előtt kellett forgatniuk, az összes többit majd komputer rakja be.Tök szar lehet így a színészeknek.
Előzmény: bike (6141)
bike Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6143
ha a Starwars.com-on megnézted a videokat, akkor nem írtam semmi újat.
Előzmény: OPi (6142)
OPi Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6142
OFF
Azert ennek orulok, hogy szep lassan leirjatok a komplett filmet . . . gratula!
ON
bike Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6141
Hát igen. Ezzel együtt azért azokat a háttereket és városokat, amelyeket most csináltak, makettből elég nehéz lett volna. Mert azért azt el kell ismerni, hogy a struktúrák sokkal bonyolultabbak, mint az ős-Csillagokban voltak. Amúgy érdekes, hogy amikor visszamennek a sivatagba - oda, ahol az első részben Luke nevelkedik Beru néninél és Owen bácsinál - a háttérben a garázsban ott áll az a sikló, amivel aztán az 9öreg Obi-Wan és Luke jönnek-mennek. Szóval így visszafelé írva a történetet, egy csomó dologra és részletre kellett ügyelni. Nem lehetett egyszerű. És biztosan nem is sikerült tökéletesen megmagyarázni dolgokat.
bala Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6140
Alapjában véve nekem mindig is a bábu/makett/...stb effektek jöttek be a sci-fi/horror filmekben.IMHO a CGI valahogy olyan...fenetuggy...túl plasztikus..tökéletes...De a világ a CGI felé halad..!
Előzmény: bike (6139)
bike Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6139
Láttam. És nincs benne Jabba. Egyébként annyira nem jött be. Szóval jó, meg minden, de a közepe felé eléggé leül, amikor Anakin meg a csajszi egymásba gabalyodnak. És nem tudom, kinek hogy tetszett, vagy tetszik majd, de nekem a bábu Yoda jobban bejött. Persze azzal nem tudtak volna ilyet harcolni :)) Az meg király volt :))) Az üldözések meg a harcok is nagyon jók. A szerelmi dolog meg értem, miért kell, mert így lehet csak megmutatni, hogy Anakin miért lesz majd Darth Vader.
tommondatyer Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6138
Szemét. Már rég otthon lehetsz, és nem irtad be milyen!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))
Előzmény: Skywalker. (6135)
Szárnyas fejvadász Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6137
Kíváncsi leszek majd a véleményedre. Na meg arra, hogy mikorra tudok jegyet venni...
ui. : a Lurdyból mivel jelentkeztél? 9210?
simon templar Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6136
Remélem azért a film közben nem írsz a fórumra! :-)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6135
fejvadász:
Már a Lurdyból írok!
Köszi!
Már csak 45 perc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Szárnyas fejvadász (6131)
martona Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6134
Nem. A klonja sem. :-)
Előzmény: csubakka mrozsek (6132)
martona Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6133
Useneten is fent van:

alt.binaries.vcd

Jo news szerver kell hozza (tvnet-et felejstd el, de a chello-en fent van).

Előzmény: VillonG (6126)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!