Nem... most, hogy gondolkodom (ritka és fájdalmas munka), szerintem Aledi, LBZS és ezkriszti volt a körben... Te csak most akarsz belefurakodni... szerinteeeeeeeeem! ;DDD ...de lehet, hogy tévedek...
... hjaaaaaaa.... kaptam ma egy gurulóst (ma sasszéztam érte a postára).... van haja meg arca... akkor ma felöltöztetem. :o)) Nemtom tovább küldjem-e hétfőn, vagy vigyem a talira... hm... azt se tudom kinek kellene továbbküldenem. Hhhhhhhhhhhhol van már a tavalyi hóóó... ki emlékszik a tavalyi körre? ;D
Jó reggelt Mindenki! Megpróbáltam a csipatengeren átlátni, de még nem az igazi. Azért küldöm a Pági-baba nálam létrejött fázisát. Túl nagy filozófiát nem tudok csatolni a történethez, annyi csak, hogy ez az Ahama szerint uniszex frizkó nekem egyértelműen egy olasz piperkőc (mondjuk ki homokos) pasi. Elsősorban persze a lábtartása miatt. Mert ahogy az előző képen is látszik, ha a feje nem is egyértelműen uniszex, a tartásában mindenképpen van valami kecses nőiesség. Az én olvasatomban lehetett volna akár tánctanár is. Ahama csomózásos technikája miatt sűrű, göndör a haja, ezért a bajuszkánál is igyekeztem a göndörséget megtartani. A finom rózsaszín arcpír pedig a nemi identitást emelné ki. És most épp meglepődött. Azt nagyon sajnálom, hogy a hátulját nem fotóztam, ugyanis seggevágánya is van!
Kávés szép jó reggelt kívánok mindenkinek! Ne szomorkodjatok, a tél az egyik kedvenc évszakom, főleg, ha hó is van. :) Azért sok öröm is van benne, a hótakarításon kívűl. :D Tessék örülni annak a kevés jónak, ami megadatik.: Aki depi jöjjön csak ide és garantált gyógyulás. :) A legjobb terápia a társaság és a kreatívitás. :) Mici nem omolhatsz össze, akkor mi lesz a figurkáiddal, hogy lehelsz beléjük életet?
Köszönöm a tegnapi sok-sok húsvéti ötletet. Mindent mentettem, hogy legyen jövőre is. Era a hajgumi is jó lesz. :) Az új vinyomra nem lett jól átmásolva minden és egy csomó jó dolog elveszett. :(
Most unokázok ezerrel és nagyon élvezem minden percét. :)
Már az ötödik kávét főzi nekem a fülemen folyik ki. :D
A gurulós izgalmas, a csomózott haj, meg óriási ötlet. Eszembe nem jutna.
IO, Mici! De jó, hogy ezt így bevállaljátok. :) Amúgy nekem is sírós időszakom van. Még most kelltem fel, de már két zsepit csutkára fonnyasztottam. Talán egy darabig kitart! :) Lehet front lesz? Szerintem csak egyszerűen túl hosszú már a tél. Meg inkább az a baj, hogy a tél inkább csak február, március, amikor meg már nem kéne. Karácsonykor meg szobahőmérséklet... Brrr. Mi lesz ezzel a világgal? Szerintem mélyen mindenki lelkét rágja már az aggodalom a fura időjárási anomáliák miatt. Plusz külvilág, politika, szomszédok... Nem lehet ezt hova tenni. :(
A fő ihletet a bőrszíne adta (meg vsz. az, hogy pont akkor ment nálunk a Hercegnő és a béka amiben sok , hogy politikailag is korrekten fogalmazzak :)P , afro-amerikai szereplő van).
Fekete fonalból készült franciacsomókkal borítottam be a "hajas fejbőrt" :)P . Nem akartam az utánam jövők kezét megkötni, szándékoltan ilyen uniszex a frizura, kiváncsian várom, hogy fiú lett-e vagy lány.
Bocs,lányok,nem tudtam visszaolvasni,havazódás volt,a szó szoros és átvitt értelmében is...kb 25-30 méter hosszú udvart kell hóesés végeztével ellapátolnom a garázsig + 3 háznyi járda,az egyik kétutcás...(a két alsó szomszédban is én takarítok,ott idősek laknak,kívül-belül szoktam takarítani náluk is)
Pajulcsi,ma végre elguríthattam az UFOmat feléd...Sajnos nem tudtam előbb,hja,aki kis zsáktelepülésen él és dolgozik...Múlt héten farsang az iskolában,de fél falu itt van ilyenkor.ezen a héten meg egy országos verseny megyei fordulóját bonyolítottunk (volna,ha az időjárás nem szólt volna közbe,de tegnap délelőtt át kellett szervezni az egészet,mert senki nem mert útnak indulni a hó miatt,pedig errefelé járhatóak voltak az utak,hiába havazott kb 25-30 centinyit)
Ja és várom a hozzám gurulót,még nem érkezett meg,pedig nagggyon várom már!
Mici, én is nagyon sajnálnám, ha nem jönnél...:-((( Tali évente egyszer van szervezetten - depi meg sajnos sokszor kéretlenül... DE HA VÁLSZTHATOK, akkor NANÁ, hogy TALI!!!!:o)))))
:) Ezzel tényleg jó lenne megvárni Ahama kommentjét, bár lehet, holnap reggelig nem lesz semmi belőle.. :(
Mici, néha az is segít túllendülni, ha egy kicsit kéreti magát az ember, oszt megpátyolgatják a többiek a lelkét.. :D Azért ha nem javulna addig a helyzet, valahogy mégis vonszold el magad, ott garantáltan kivirulsz.. :D
Akkor én mutatom az Ahama által készített frizurát... Ami természetesen az arcos fotón jobban látszik, de megvárnám Ahama mondandóját. Bár nagyon kíváncsi vagyok a végére.
Nem kéretem magam, bár jólesik, hogy van aki hiányolna. Valóban valami depresszióféle tört rám. És egy pár apró dolog, amibe azért még senki nem halt bele, de ezzel a gennyes, trutyi időjárással együtt iszonyú negatív lettem. Most még veszekedni sincs kedvem. De a reggeli állapotomhoz képest már szinte virulok. Lesz ez még jobb is.
:) Arra tippelek, mikor legközelebb megyünk együtt, már én hallgatom majd az ő édes csacsogását.. :D (Persze ez csak elméleti felvetés, hisz hol férek én már be az autótokban.. :D)
Nem tudom, hogy miért erre a következtetésre jutottál.. :D Kieset a borítékból és már meg is volt.. :D Annyira szeretném, ha Tallina azt írná most, hogy megérkezett, direkt elsőbbségivel adtam fel, hogy ne kelljen a hétvégén a postán ücsörögnie..
Nekem van körmöcském, még tali előtt kiabáljatok rám, s viszem..
Micikém, drága!! Tavaly(előtt) decemberben ilyen hirtelen rámtört depi miatt nem mentem talizni, aztán februárban megint elkapott a bőgős időszakom, annyira nyomorultul éreztem magam, Amarantának bőgtem a telefonban, azt sem tudtam mi legyen, Katát sem akartam hosszú időre itthon hagyni (pedig nem volt már olyan kicsi, mint most Ildi ikrei..).. Nem volt időm készülni, nem vittem se kaját, de ajándékot, végül (kb. 5x-i telefonváltás után ) , csak elmentem Amarantáékkal, s bő két óra múlva jött értem a férjem.. Teljesen feltöltődtem, a csajok nagyon jól kilendíttettek a holtpontról.
Ne érezz semmit kötelezőnek- s ez másra is érvényes- , ha kevés az időd, csak ugorj be egy-két órára, ha nincs időd készülni, legfeljebb nem adsz-kapsz ajándékot, minden évben volt, aki kihagyta.. :) Szóval gondold majd még át a dolgot.. s ha akarsz róla beszélni.... tudod.. :)
CAmea, minden évben felbosszantasz ezekkel a csodás filctojásokkal.. :D
Ööööö.... Ahama! Jól emlékszem, hogy Te nem fotóztad a Pági-féle babát? Mert akkor nekem kellene megmutatnom az általad készített hajat! Mutathatom??? Leírod mellé a tudnivalókat?