Belétek olvasgattam és látom, agyon oltottátok a népet. Ha ezek után olvassa ezt a fórumot olyan, aki még "matricázottt", akkor lessen rá erre az oldalra, hogy szedje le sürgősen a mocskot az autójáról s.k! www.matricaleszed.gportal.hu
Ma matricas nyertes: hirautós matrica, seat leon, országút ködlámpa csak + első rendszám sehol :D Nemtudom lehet e überelni még ezt a királyságosságot :DD
én decemberben vettem autót hitelre, evás egyéni vállalkozó vagyok. bemondásra ment a jövedelmem, nem kellett semmilyen papír, csak közüzemi számla. igaz, több mint 60% volt a kezdő befizetés és a futamidő is rövid.
Ha mint írod, Áfás magánszemély vagy, akkor az Apehtől kell jövedelemigazolást kérni, és azt benyújtani a banknak.
Én amúgy öt éve úgy kötöttem lizingszerződést, hogy még azt se kértek, pedig én is adószámos magánszemély vagyok munkahely nélkül. A Lombard Lízing adta a lovét.
Ti az én helyemben hogyan vásárolnátok autót? Van adószámom, ÁFÁ-s vagyok, magánszemély, legális, számlás jövedelemmel, de szabadúszó, viszont egy alkalmazottat is kirúghatnak egyik napról a másikra. Bankszámlakivonatot is tudok mutatni a banknak, abból kiderül, hogy rendszeres és nem rendszeres jövedelmeim is vannak, de hogy meddig, arra nincs garancia persze. És szóba jöhet nálam használt autó is, max. 3-4 évesig, főleg Toyota, de mindeképpen japán.
"Ha van, akkor az láthatatlan, és nem igazán adózol utánna, ezért az állam szemében csóró vagy, ergo jogosult vagy mindenféle támogatásra! Holott most írtad, hogy van pénzed, de akkor viszont adócsaló vagy"
Most olvastam csak végig. Mesértődsz, ha azt írom: any@d pics@ja? Minden számlám után 36% SZJA és 11% EÜ megy be a kasszába, merthogy utalom azonnal. Tavalyról kb. 4 millió HUF adózott jövedelemről tudok APEH igazolást hozni. Tudom, nem sok, de ennyi...
Ne keverjük a szezont a fazonnal! Miből szeretne vásárolni, ha nincs jövedelme????? De inkább nem akarok ebbe belemenni, meg nem is ide tartozik, csak olyan ellentmondásos a helyzet! De biztos van rá magyarázat :)
Ha nem így van megkövetlek! Sajnos nagyon sok más kárára "ügyeskedő" ember van ebben az országban, leírásodból az tűnik ki, hogy te is ezek közé tartozol! Remélem tévedtem!