Keresés

Részletes keresés

b-man Creative Commons License 2002.03.16 0 0 5579
T-61...
simon templar Creative Commons License 2002.03.15 0 0 5578
Egy filmplakátnak én sem tulajdonítok nagy jelentőséget, de ha valami ronda akkor nem mondjuk rá azt, hogy szép.
Előzmény: B omarr (5577)
B omarr Creative Commons License 2002.03.15 0 0 5577
simon t.: azért nem érdekel a poszter mert a filmet semmilyen modon nem befolyásolja, se nem lesz jobb se nem lesz rosszabb töle a film. Ha nem lenne posztere lehet hogy észre se venném :)))

A kis padawanos kép pedig cool :))

simon templar Creative Commons License 2002.03.15 0 0 5576
Ez új. De gondolom annyira erős, hogy visszaverje a "kis holdak" sugarait amivel gyakorolnak.
Előzmény: Tibur55 (5575)
Tibur55 Creative Commons License 2002.03.15 0 0 5575
Még a kis padawanos képről: ezek az apróságok csak gyakorlópengéket kapnak, amivel nem tudnak kárt okozni senkiben és semmiben. Ha emberhez ér, csak egy kicsit csíp, de nem hagy maradandó nyomot. A Jedi-Növendék c. könyvsorozatban beszélnek róluk, mikor a 12 éves Obi-Wan tanulta az Erő útjait...

Ds9: Nekem is ez a plakát a hátterem jelenleg:))

Előzmény: simon templar (5570)
ds9 Creative Commons License 2002.03.15 0 0 5574
Az Episode I-nek pont ilyen plakátja volt, ilyen all in one / mindent bele giccs feeling.
A dvd-n is az van.
Nem egy remekmü, de elmegy.
Szerintem az első résznek az a plakátja volt jó, amin Anakin árnyéka Darth Vader, ez meg is van nekem itthon jó nagyban bekeretezve.

Egyébként az original trilogy-nak is borzalmas plakátjai voltak, egy haveromnak megvan mind a három, az pont ilyen stílus, csak a nyolcvanas évekból.
Egyébként a plakát lehet bármilyen a filmet nem azért nézik meg, nekem is jelenleg ez a plakát figyel mint wallpaper, nem különösebben tetszik, de SW :o)))

Szerintem a plakátok egyébként vissza adják a film(ek ) hangulatát.
Mese, giccs, kardoznak, jó-rossz, ürhajók, sablonok.
Imádom :o))))
Ennyi.

Előzmény: JoanaTavares (5571)
simon templar Creative Commons License 2002.03.15 0 0 5573
"Az se érdekelne ha egy sötét lapra rálenne irva sárga betükkel hogy: SW"
Így már érthető, hogy miért tetszik neked a plakát! Ahogy szokták mondani: "nincs rossz vicc csak hálás közönség kell!"
Előzmény: B omarr (5572)
B omarr Creative Commons License 2002.03.15 0 0 5572
Joana: Te valami poszter gyüjtö vagy, vagy mi? Mér ilyen fontos hogy hogy nézz ki. Valaki irta egy másik fórumon: Az se érdekelne ha egy sötét lapra rálenne irva sárga betükkel hogy: SW. Hát én is igy vagyok vele. (És ha hiszed ha nem szerintem jól néz ki :)))))
JoanaTavares Creative Commons License 2002.03.15 0 0 5571
Sziasztok, csak betévedtem ide véletlenül.

Ez most komoly, hogy van, akinek tetszik az a poszter? Gondolkodtam rajta, hogy vajon csak ironizáltok-e. Szerintem borzalmas, huszadrangú lovestorykéra emlékeztet, giccses, müü, undoritó. Csalódás volt.

A héten viszont láttam egy moziban egy sokkal visszafogottabbat és izlésesebbet: Anakin és a lány állnak HÁTTAL egymásnak, kissé lefele néznek, kissé melankolikusan.

simon templar Creative Commons License 2002.03.15 0 0 5570
Nekem tetszik a kép. Az csak egy pici bibi, hogy ha valamelyik poronty kicsit "elnézi" a gömböt vagy négy társát vágja ketté hirtelen felindulásból. :-))
De ez legyen a legkevesebb.
Előzmény: Bateman (5568)
B omarr Creative Commons License 2002.03.14 0 0 5569
Bateman: Hogy te milyen brutális vagy... rögtön másfél méteres fénykardokat adnál a kis padawanok kezébe... :]]]]]]]
Bateman Creative Commons License 2002.03.14 0 0 5568
ez milyen már? Fogpiszkáló fénykardok.

_TomTom Creative Commons License 2002.03.14 0 0 5567
:-)
Előzmény: T-007 (5566)
T-007 Creative Commons License 2002.03.14 0 0 5566
Amit írtál nagyrészben szupi, de nem Palpiról szól a történet, hanem Anakinról, hiszen ő megy át a legnagyobb változáson, és végül ő az, aki az Erő akaratát beteljesíti, vagyis amiért megszületett. Persze Palpi a második számú főszereplő. Ez a karakter nagyon el lett találva. Őőőő... Hülyeség! Az összes karakter a helyén van! :)
Előzmény: _TomTom (5563)
Bateman Creative Commons License 2002.03.14 0 0 5565
Van egy plakát sorozat amibe ez az új tökéletesen beleillik
itt láthatjátok az összeset.

http://www.starwars.com/episode-ii/news/2002/03/news20020312.html

egyébként tényleg nyál.
A CGI vitába nem akarok beszállni, de szerintem túlzott a jelenlétük, fullra elnyomja a jó ötletek a megvalósítás.

jinjang Creative Commons License 2002.03.14 0 0 5564
Furi. Otthon annyira sikított róla, hogy a gép és a tatooini háttér két különböz? dolog. Itt a benti monitoromon (nagyobb felbontásban) meg nem is nagyon felt?n?. A csarnokos kép se olyan veszettül m? ezen. A lényeg úgyis az, hogy milyen lesz a moziban.
Előzmény: Cosmo Kramer (5554)
_TomTom Creative Commons License 2002.03.14 0 0 5563
Gondolom, ezzel nem mondok újat, de az egész történet kulcsfigurája mégiscsak Palpatine (vagy Sidious, ha úgy tetszik), nem? Ő az, aki szerintem valóban történelmi léptékű szereplő; a mese végülis az ő felemelkedéséről és bukásáról szól, mellette a többiek csak afféle epizódszereplők... :-) Egy jelentéktelen, félreeső rendszer képviselője, akinek amúgy esélye sem volna a hatalom közelébe jutni, de a háttérből saját maga által gerjesztett válságok következtében előbb kancellár lesz, majd a második részben ezt az eredetileg súlytalan pozíciót (a felbiztatott szeparatistákra hivatkozva) tölti meg tartalommal, és formálja át a Köztársaságot Birodalommá. És eközben sikeresen elleplezi a valós kilétét; felismeri és kihasználja, hogy a Jedi rend túlfejlett egóval megvert pancserek gyülekezete (ez már az első részben is látszott), és a rend szétverésével egyidőben a maga oldalra állítja Anakin-t. Szóval, politikus a javából... :-)
T-007 Creative Commons License 2002.03.14 0 0 5562
O.K. A Ranchor-os jelenet gyerekkoromban nekem se volt gáz, de ami mindig szúrta a szemem, az endori motoros üldözés. Hátulról mutatják a két robogót. Iszonyat, olyan mintha a fák kerülnék ki őket. Na meg a Han és Lando közötti beszélgetés a hangárban, mögöttük a Falcon odavetítése!
Szóval ezeket ki kell javítani! De ettől nem mondom a filmre, hogy mű, mivel úgy látom, hogy összeségében kemény munka van benne. Gyengébb pontok meg mindenhol előfordulnak.
Előzmény: Cosmo Kramer (5557)
T-007 Creative Commons License 2002.03.14 0 0 5561
Nos, a csarnokos kép tényleg egy kicsit sántít, de nem annyira, amennyire beállítod.
A tatooin-i leszállás nekem nagyon cool!
Két teljesen különböző kultúra a képen. A tatooin-i porfészekbe leszáll az elegáns nabbo-i hajó.
A hajó kegyetlen jól megvan csinálva, csak figyelni kell a részletekre.
A vizszintes felszínen az égbolt kéke tükrözödik, a függőleges (hátsó szárny) felületen pedig a Tatooin sivataga. Szó mi szó, furcsa, de ez közel nem egyenlő a rosszal.
b-man Creative Commons License 2002.03.14 0 0 5560
5500!

T-63... (jól elvagyok itt a számokkal...)

pedro870 Creative Commons License 2002.03.13 0 0 5559
Az első rész előzetesében is volt pár meglehetősen "steril" kép, a filmben engem nem zavart meg semmi hasonló. A trailer alapján korai véleményt mondani a végleges cgi-ről, persze erre azt lehet mondani, hogy akkor meg miért adták ki ezeket a részeket.
Előzmény: B omarr (5558)
B omarr Creative Commons License 2002.03.13 0 0 5558
Cosmo: Hát a "leszállás a Tatooine"-ra jelenet az egyik kedvencem a trailerböl. És én jelentkezek: elhiszem :))
A Jedi Templomos jelenet valoban picit müvi, de tudni kell hogy számitogép monitoron minden más. Én elöször a TV-ben láttam anno a pod-race -böl pár jelenetet, és vérgagyin nézett ki. Az egész világos volt lerott rola hogy CGI stb. Gondoltam: Mi ez videojáték. Ám mikor a moziban néztem tök más volt az egész.
(anno a Baljós árnyak utsó trailerén meg a droid hadsereg volt iszonyat gagyi ami késöbb sokkalta jobb lett)
Cosmo Kramer Creative Commons License 2002.03.13 0 0 5557
Hát tényleg nem az a trilógia erőssége. Az mondjuk érdekes, hogy most igen rossznak tűnik, de nem emlékszem, hogy akkor gyermekként észleltem volna, hogy milyen bugyuta.
Előzmény: Gruppo Atletico (5556)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2002.03.13 0 0 5556
Ez a jelenet az en kedvenceim koze se tartozik, de a rancor se a ROTJ-bol... ;-)
Skywalker. Creative Commons License 2002.03.13 0 0 5555
Spec. ez ellen a hajó ellen már én is felemeltem a hangomat korábban. Valóban elég mű...
Cosmo Kramer Creative Commons License 2002.03.13 0 0 5554
Arról nincs szó, hogy végleg eltűntek a makettek, szerencsére még azért sok helyen szükség van rájuk, de szerintem túl gyorsan tűntek el olyan helyekről, ahol esetleg még jobbat tudtak volna teljesíteni, mint a CG.
Itt van például ez a kiragadott kép:

Tegye föl a kezét, aki ezt elhitte! Azt nem mondom, hogy a makett a megoldás és még egyszer hangsúlyozom, hogy fogalmam sincs, hogy mitől nézne ki jobban a szikrázó napsütésben egy csillogó űrhajó, csupán azt tudom, hogy nekem ez így nagyon művi. Persze ez az én bajom.

Előzmény: Gruppo Atletico (5528)
Skywalker. Creative Commons License 2002.03.13 0 0 5553
Csak nem valami gond van már a LOTR-el is???
Előzmény: Tibur55 (5550)
Cosmo Kramer Creative Commons License 2002.03.13 0 0 5552
Látom, te az észérvek embere vagy, remélem azért nem sértődtél meg, hogy nem azt gondolom, amit te.
Előzmény: Tibur55 (5550)
Cosmo Kramer Creative Commons License 2002.03.13 0 0 5551
Persze, ez egyértelmű, de pont ez az, ami boszantó benne, hogy a macerássága miatt egy az egyben dobnak oda mindent a CG elé koncnak, olyan ruhába öltöztetve az egészet, hogy itt most mi forradalmat csinálunk, tehát a szarnak is tessék tapsolni. A forradalom rendben is van, csak az a baj, hogy a technikai bravúrok körüli felhajtás porfelhője megüli a környezetet, sok már eleve elfogult szemlélődő szemét elvakítva.
Előzmény: simon templar (5516)
Tibur55 Creative Commons License 2002.03.13 0 0 5550
Jólvan Cosmo! Menjél, és nézd inkább a Gyűrűk Urát!
Előzmény: Cosmo Kramer (5549)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!