Jíííjjj! Nagyon aranyosak, hát tényleg jól belakták a szobát! Elszemtelenedett a bagázs, de lehet hogy inkább lazult a fegyelem. :D Dehát csak a gazdik közelében élet az élet!
Molera! Sajnálom, hogy potyogtál! Remélem, lassan véget ér majd ez az idő, és bátrabban sétálhatunk. Nálunk is jégpályára emlékeztetett a látvány. Csak nagyon óvatosan lehetett közlekedni, de eddig megúsztuk.
Tünde! Jó hír, hogy javul a kicsi bőre. Így biztosan jobban érzi magát, s talán ennek is köszönhető, hogy a viselkedésében is javulás állt be.
Üdv. itt Mayakutya!
Gratulálok a kis Mayához! Remélem, hogy minden rendben lesz a szemével! Várunk vissza a hírekkel, és képekkel.
A minap Szilveszter bejött a szobámba este, és ez a látvány tárult a szeme, ill. a kamera elé :)
Mayakutya, ha látod mindkét szemét néha, akkor nem lehet nagy gond :-) Hamarosan, mindkét szeme tiszta lesz és akkor megnyílik számára a világ :-))) Készülj fel, lehet, hogy picit élénkebb lesz :-)))
Molera örülök, hogy semmid nem fáj! :-))))))))
Hidd el a sár is csúszik rendesen, nemcsak a jég! :-))))))
Nem biztos, hogy rossza a helyzet, csak Te még lehet, hogy nem láttál ilyet.
Lehet, hogy csak a csücsökben a 3. szemhéjet látod, mert nem tudja rendesen kinyitni a szemét, nem biztos, hogy mindenhol fehéret látsz. Mióta látod ilyennek a szemét?
Pont ma néztem, hogy kb 1 cm vastag fehèr valami mögött van a szemgolyòja. De nyitogatja azèrt a kis szemèt. Hètfôn megyünk dokihoz. Dr Pòrfy Tünde -hez. Ô elèg jò ùgy tudom...
Nálunk is cudar idő volt :) A múlt héten alig alig jutottam el munkába, még a buszok sem mertek elindulni :) Bombi nagyon szépen kezd javulni, nem mondom, hogy néha amikor eszébe jut nem kezdi el rágni a kis hátát, de már nem annyira. Farkinca teljesen rendbe jött, és a tövénél is kezd újra sűrűsödni. Úgynéz ki azért használ ez a sok vitamin. Még 20 napig így is szednie kell. Rengeteget eszik, alig tud betelni a kaja adaggal! A viselkedésében is változás állt be, sokkal nyugodtabb, a harapásról is leszokott, mostmár csak akkor ha tényleg nagyon felpörög és játszani akar, és ami a legmeglepőbb egyre bújósabb :). Szóval kezd egy tündéri kis herceg lenni...
Règebben is olvasgattam a fòrumot de csak ma regisztràltam.
Januàr eleje òta van nàlunk Maya kutya ès imàdjuk. Eleinte nagyon fèlènk volt, de ez èrthetô is. Mostmàr nagyon jò kis csapat vagyunk. A pàrom termèszetesen az anya hozzà bùjik ha rosszat csinàl, ha hozzàm jön akkor valami nagyon rosszat tett. ;) :) Imàdjuk. Volt elôtte kutyusunk(közös mèg nem), pàromnak egy kis testû kutyusa volt, nekünk Staffordshire...
De maya egy ùj fejezet. Rengeteget tanìtjuk, nagyon makacs de szeret minket ès màr màr hajlandò elèg sok dologban együtt mûködni. A havat imàdja!
Tegnap volt nàlunk egy kis shar pei fiù vendègsègben, hàt volt ugatàs meg morgàs. A fiù kb a fele a mi mayànknak ès feketès csokibarna.
Jòl örzi a lakàst, az utcàn nyugodt inkàbb èrdeklôdõ. Imàdjuk ivàs utàn kb 1liter vìz csöpög a tokàjàbòl de okosan megvàrja h megtöröljük neki...
Szemfelvarràs- vizsgàlat 10.èn lesz , a bal szemèvel lesz gond a jobb teljesen jò.
Micsoda szerencse, hogy a Cápit lehet póráz nélkül is sétáltatni, mert a jégen tuti elrántana, nem vagyok egy két bal lábas, de még én is csak totyogok egy csomó szakaszon. Eszméletlen. Jah, a Cápi is csúszkál.