Na,akkor lányok most mi legyen:-)Nem olasz,s nem is spanyol,de még csak nem is latin férfi lett belőle. Ahogy megláttam meg volt az ötlet és elég érdekes most olvasnom, hogy Ti mit láttatok benne. Nekem másképp jött ki. Gyorsan ide másolom, hogy aki csak a képet nézi és nem tud vissza olvasni, az is lássa a gondolataimat. Amúgy nekem tényleg egyből ez jött le és már nem is tudtam másfelé elvonatkoztatni
Aztán nehogy kikapjak másoktól:-) A ruha ujja vége is olyan mint a nadrágé.Annyira jó volt olvasni, hogy ki mit látott bele..Remélem nem rontottam el semmit.
Most akkor mutathatom a teljesen kész gurulóst amit a Pági kezdet el és én fejeztem be?Nálam csak olyan fotó készült ahol a ruha már rajta van.Külön a ruháról nincs semmi.Bocs,hogy ilyen kis tudatlanka vagyok, de nem akarom senkitől sem elvenni a mutogatás lehetőségét:-)
Csajok! Tudjátok még mi jutott eszembe a napokban? A blogszülinap, amikor találkozni is szoktunk, az tulajdonképpen nagyon hasonlít a téltemető, kisze bábus, csajos összejövetelre. Annyi különbséggel, hogy nem égetjük el a szalmabábut és az internet nevű faluból ismerjük egymást. De a lényeg az ugyanaz. És mindig jön utána a tavasz, úgyhogy még működik is a dolog. :-)
Ne menj még! Legalább a ruháját muti meg, s fejben összerakjuk! :)
Igen Stigi! Igazad van, a hormonokat még kifelejtettem a felsorolásból. Nagy félelmem, hogy egyszer felfalják az agyam még ép részét, ha van még ugyan ilyen?! :) Az a baj van egy kis gonosz hang, ami egyből kiröhög, ha ilyen "csacsiságokat" beszélek magamnak. :P Le se tagadhatnám a csillagjegyem: Ikrek. Már azt se zárnám ki, hogy lett is volna ikertesóm. Nem lehet tudni, mert ha jól tudom, anyám csak egyszer ultrahangozták. Akkor még nem volt túl elterjedt. Tesómék pocakban nem is találkoztak ilyen sugárélménnyel. Lehet nekem sem kellett volna?! :)
Mici! Fantasztikus ez a figura. Nem tudom láttátok-e az Eurotripet? Magyarul Európai kirándulás címen futott talán... Abban volt egy ilyen kackiás bajuszú ipse, aki a vonaton zaklatta, tapogatta a fiatal srácokat, s mindig azt mondta - ami azóta szállóige haveri körben - "Mi scusi, mi scusi." :D:D:D
Na,akkor lányok most mi legyen:-)Nem olasz,s nem is spanyol,de még csak nem is latin férfi lett belőle. Ahogy megláttam meg volt az ötlet és elég érdekes most olvasnom, hogy Ti mit láttatok benne. Nekem másképp jött ki. Akkor most ki is mutatja a képet róla????????? Nekem kell mutogatni vagy majd Páginak? Mind a három gurulóst utazásom előtt átadtam Páginak, hogy ne szomorkodjanak otthon egyedül a babák.
Én is síróbaba vagyok... vagy röhögök ezerrel (ez munkahelyen egész napi tökhamis hangon való éneklésben nyilvánul meg) ... vagy sírok... filmen, mosolyon, virágon, havon... mindeneeeeeeeeeen... középút nuku.... :o)))
Ja, a hormonok. Az előbb megnéztem egy videót. A párom szétröhögte az agyát, én meg elbőgtem magam. Mondjuk én gyakran bőgök videókon, filmeken, bármin.
Igazad van Stigi, talán spanyolosabb, mint olasz, de kétségtelenül latin. De ha lett volna pont ilyen anyagom, akkor valószínűleg kanyarítottam volna valami orrot, hogy görög arcéle legyen, de nem volt, hát maradt szimplán latin. A torreádor is stimmelne a tartásához, és az alkatához, de ez a bajusz engem elvitt volna egy művészfazon felé.
Azt meg kell hogy mondjam, én egyszerre kaptam meg Ahamától az ő babáját és a Págiét. És Ahamáé annyira meghökkentett, hogy többet motoszkált a gondolataimban, mint ez a kis latinka.
Nah jaaa.... de nem mindegy, hogy kinek a hormonjainak a műve! :D :D ... amúgy az élet tényleg széééép... "Szép az élet és én is szép vagyok, szép vagyok De jó, hogy élek, és én is jól vagyok, jól vagyok..." (Padödö) :D
Amikor nagynéha rámjön a letargia, nekem sokat segít, ha azt mondogatom magamnak: ez csak a hormonok műve, hiszen semmi okom rá, hogy depis legyek, mert az élet szép:-)
Természetesen tök jó! Tiszta latin feje lett, de nekem inkább spanyolos, a többi stimmel:-) Torreádornak nézem, egy sombrerot adnék a kezébe a hagyományos viselet mellé.
Nem... most, hogy gondolkodom (ritka és fájdalmas munka), szerintem Aledi, LBZS és ezkriszti volt a körben... Te csak most akarsz belefurakodni... szerinteeeeeeeeem! ;DDD ...de lehet, hogy tévedek...