Sziasztok.Érdeklödnék.Ha teljesen kitekerve van a kormányom mindkét irányba sürü gyors hangos kattogásokat hallok.Ha valaki tudja legytek szivesek tanácsot adni Kösszenet elöre is mindenkinek
Kezelési útmutató 12. oldal:
benzin kb 55 l
disel kb 60 l
Tessék megnézni a könyvben! Nemrég belinkeltem a használati útmutatót, egy akksi csere probléma miatt!
Mivel minden új, még nem 100%-os a fékhatás, de ha a felületek megfelelően összekopnak, minden oké lesz, addig óvatosan vele.
Egyik ismerősöm készült a vizsgára, pont egy nappal előtte cserélte a fékbetéteket, mert gatya állapotban voltak és úgy húzták meg a vizsgán, mint a szél. :)
Csak neked akart jót. A kocsit sem jó összetörni az esetleges gyenge fékhatás miatt, gondolom nem szívesen látnád magad az RTL klub hiradóban hogy: Felelőtlen sofőr gyereket gázolt!
Ép eszű ember nyilván nem szerel be használt féktárcsát-fékbetétet. Ez egy jó autószerelő, érdemes megtartani ha magad nem szívesen szerelgetsz... :)
Tudom, hogy a gyári cuccok drágák, de pl. a Bárdinál elég jó minőségű utángyártott is kapható (új).
Én is ilyenekkel szaladgálok hosszú évek óta problémamentesen. Vizsgákon is kíváló értékeket produkál az autó. Tehát van alternatíva az olcsón-jót elvet figyelembe véve. :)
Van egy 2007 1.6 Picassonk aminek elment az alapjárata. Itt a keresőben amiket találtam kérdéseket válaszokat az általában alapjárati ingadozásról szólt. Hibakódot nem ir. Mindegy neki, hogy hideg meleg motor 10 ből 8 szor megáll. Mint az autóversenyzők úgy váltunk már mert nem viseli el ha kicsit hosszabban kinyomjuk a kuplungot. Ráadásul nyaralás alatt jó kis szerpentines tájon. Ha valakinek van ötlete kérem ne titkolja :).
Köszi Öcsi
ui. jöttünk vele országúton, pályán, lassan is gyorsan is szerintem ki van égetve.
Igen teljesen tiszta votl. a szerelőm azt mondja,hogy van valami nyomás érzékelő talán map szenzor? ez a neve lehet azt kellene cserélni. csak tudod mikor már a 2.-ik motrot cserélem feleslegesen,semmi kedvem kiadni oylan alkatrészért a pénzt,ami nem oldja meg a problémám.
Már fél éve szívok az apajáratommal.Cseréltem már 2x alapjárati motort de mindig ugyanaz a probléma.Néhány km megtétele utánpl.közlekedési lámpánál megállok,és hallom hogy nehezen teker az alapjárategyre lásabban nehezebben sokszor már be is rázkódik a motorés az is előfordul,hogy le is ál . Az érdekes ha kivesszük a motort megtakarítjuk,akkor egy darabig megint jó 3 hete vettem egy új motor,akkor 2 hétig nem jelentkezett ma meg már ismét ugyanaz a probléma.
Hamarosan megyek Németbe melózni de nem merek így nekivágni. a Citroen szervizóradíjait nem tudom megfizetni. van esetleg ötletetek?
Nem kizárt, hogy trükköznek, de a 40% túl brutális, azt észreveszi az autó.
Inkább a sok kicsi sokra megy alapon játszhatnak a kérdéssel alacsonyabb %-os aránnyal.
Érdekes amúgy ezeknek az üzemanyagoknak az utólagos kipárolgása, illata, bűze. Közelmúltban sikerült kiborítanom fél liter benzint valakinél, szépen beszívta a viakolor. De ahogy a nyári melegben párolgott, még a szomszédjuk is gázszagra panaszkodott. 1:1-ben olyan szaga volt mint a hagyományos földgáznak amit a gáztűzhelynél is érez az ember ha nem sikerül begyújtani hamar.
Szettünk már szét 2T Wartburg blokkot, annak meg szintetikus higító szaga volt. Pedig a tulaj nem higítóval etette... :)
minap cseréltem egy taxi Pica AC-t....tank leborit féloldalra karima leteker ac kivesz...mire a másikat befűztem és feltekertem a nem kicsit szivatos koronaanyát...majd meghaltam az etanol bűzétől....nem vicc...és a tulaj soha de soha nem tankolt etanolt.ez kb a sokadik ilyen tapasztasztalatom.senki nem tudja mi van az autójában,nem tudod leellenőrizni.