Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nem biztos, hogy rossz lenne az ugrálás, mert ha befut nem kell csillagászati gázsit nyomni a szereplőknek, mert időnként ugrik a sorozat, új arcok jönnek a pénz meg meget a látványba etc.
ezért jobb a sori formátum. azért kiváncsi vagyok 1 könyvet hány évadra taksálnak. csak az első három kötet kitesz 9 évnyi évadot szvsz. vagy ha 1 könyv/1 évad felállásban gondolkodnak, akkor simán 20 részesnek kellene lennie egy könyvnek.
jól hangzik, bár én anno amikor rongyosra olvastam a könyveket, nagyon szigorú elképzelésem alakult ki erről a világról :)
ha mondjuk az ifjabb Nolanba is szorult a bátyja realizmusából valami, akkor talán elég közel állhat az elképzelésemhez.
az első alapítvány a maga atomtechnológiájával, a minatűr erőművekkel, technológiai csodákkal a primitívebb világok számára...
óriási kraft van a könyvekben...
vajon honnan indul majd? a wikiből kiolvasva, a teljes regényfolyam 556 évet ölel fel.
gondolom sorinál azért valahogy úgy kell belőni, hogy a szereplők folytonosak legyenek (bár ugye Daneelnél és a hosszú életű szoláriaiaknál és Gaia-lakóknál ez nem akkora gond :) )
Nekem is olyan érzésem van, mintha elvágták volna a sztorit a 3. évad után. Túl sokan "léptek ki" a régiek közül és bár jött jó pár új karakter is a 4. évadra, de nekem egyikük sem szimpi.
Összeesküvés összeesküvés hátán, a főhős személyazonossága gyakorlatilag olyan mint a gyilkosé a Meghivás egy gyilkos vacsorárában, Szaddám tömegpusztitói, ellopott milliárdok, árnyékhatalmak, washingtoni bullshit és SB gyilkol mint a gép :)