Mi hibátlan, papíros skiffet vettünk 30.000-ért egy éve pakson, sátorral mindennel, motorszállítót akartunk belőle csinálni, de nem volt szívünk flexet mártani bele, úgyhogy van egy skiffünk, de a motorokat meginnt csak nem tudjuk vinni :D
A nusiból,inkább az ezres a szívdobogtatóbb..! Volt egy,konkrétan Cserkútiék egy edző autója,ha jól emlékszem IO 94-92 volt( vagy forditva) a rendszáma,négy karbi,eszméletlen fordulat,iszonyatosat ment...Csakhát 100 macska két egeret nem fogott meg benne,annyira pép-hamu volt,meg nem 16 évesen kellett volna rátalálnom...:) Itt két utcával lejebb van egy,91'-óta,minden húsvét hétfőn meglátogatom az öreget,hogy na majd most!Már igazán "fél szavakból" is megértjük egymást,előre ingatja a fejét-közben mosojog( a piszok:),majd közli.:Jövőre...talán...:)!Ezen mondatok kb. öt éve vannak soron :) / Úgy tiz éve vittem rá egy ponyvát...nemrég "elporladt" róla.../ Türelem,NSU-t terem...:)
ezt most úgy mondod, mintha az utccában egy se lakna.
meg ugye jellemzően ők nem azok a szint, akik a netre járnának vadászni.
aztán meg gyere nyugodtan, én minden nap itt vagyok és elmagyarázhatnád, hogy nem így van.
Nincs róla képem, de amikor Nyíregyről szoktam az iskolából busszal hazamenni, az egyik nyírbogdányi ház udvarán szoktam mindig látni egy világoskék-krémfehér színű, rendszám nélküli Ikarus 211-est.
Thököly-Stefánia saroktól elindulsz a páros oldalon a Népstadion felé. Hogy meddig pontosan, arra nem emlékszem... De az biztos, hogy az Egressyig nem kell elmenni.