ps. sose felejtem el, mint viziúttörő annó egy kisbalatoni kiránduláson a vezetőnk mutatja a tájat, és mutatóújjával odabök: és ott látható a gödény, amint éppen vedel..... puff!
Ebből is látható, ho miről maradnak le a mai fijjatalok....
off Terének üzenem: hívjon fel, mert nincs meg a száma! on .Sokan hiszik, hogy a vöcsök olyan mint a gödény. De nem, az egyik repül, a másik iszik. Tequillát is.:o)
Nem tudom, egy halom szunyogriasztó mécses beszerzése már iktatva van. Mindenesetre a körülmények a szunyogoknak kedveznek. Az Annafürdő onnét kapta a nevét, hogy a Mittudoménmilyen gróféknak ott egy nyári lakja volt pacsálási lehetőséggel. Ennek vízét az erdei iskola előtt fakadó forrás adta. Ez most is csordogál békességben, és táplál egy patakocskát a szunyogok támogatására.
Én azért nem szarakodnék a pilótákkal, mivel igen összetaertó kis társaság, sok az ismerős is. Mi van, ha eccer szúnyogirtó helyett véletlenül trágyát szór a lakhelyedre az eggyik? No persze nem műt, hanem valódit. :o)
Eddig úgy néz ki, hogy a forgatandó filmhez a castingban két karakter volt megfelelő:
- egy korpulens alak, fehér tüllfátyolban, arab terroristának öltözve; - egy középtermető, őszes copffal, só- és tequila függő.
Esetleg beférhet még egy vitorlázó repülős karakter is, bár kicsit nehezen képzelhető el az 1. számú karakter egy Vöcsök kabinjában (homo)erotikus játszadozás közben! :-)))
Nagyon úgy néz ki,hogy szombaton el tudok menni a találkozóra:)Ha sikerül,rábeszélem Antoine Courtois-t,vagyis Tamás fiamat,hogy jöjjön velem.Zenész...
Valamiért a következő vitz jutott eszembe a lentiekről: Tata a kupiban, madamhoz lépve: -Tudja olyan faros-bögyös szeretnék! -Farost? Bögyöst? Túlvan má' azon Tata!!! -Túl vagyok??? Akkor hol köll fizetni?