érzésem szerint a legjobb helye a polcon van, így nem növeli a felesleges cipelendő súlyt az autóban. igaz részleteket nem írtál, de nekem nagyon átbaxás-feelingem van...
Segítséget kérnék Punto I. 1.7 TD kicsikocsira vettem egy Torbo Boostert, ami elvileg az üzemanyag fogyasztására is kihatással van. Azonban nekem nem sikerült valószínűleg a megfelelő helyre illesztenem mert nem csökkent semmit a fogyi.
Ha valaki használ ilyet, vagy tudja a pontos helyét hova is kell tenni, kérem írjon.
vedd meg az enyémet. igaz, gondolkodom rajta h mégis megtartsam, de ha tetszik, elviheted. '80 1.5, sötétszürke metál, kisebb hibákkal, felújított motor+beltér, sok pótalkatrész (ha kell).
Gondolom, ismeritek a két eladó ontopik autót a hahuról. Van valami olyan, amit feltétlenül tudni kell róluk vásárlás előtt? Konkrét ellenjavallat? Trükkös papír, kiterjedt gányolás, ilyesmik?
Másik autó vásárlás miatt meg fogunk szabadulni3 ajtós yugónktól. Piaci értéke nincs viszont haszálati még van bőven,Ha valakinek kell üzembiztos kukaszökevény 1 év vizsgával nem jár vele rosszul.Ár meghatározása pofára történik!(Pofátlanoknak drágább:-)))))Ha érdeklődés hiányában vágásra kerül,elsősorban 1.3 x tulajoknak jól jöhet belőle komplett elektronikus gyújtás(1.5-be is),folyásmentesített féltengely, 4 gangos pipec váltó,motor,és perifériája,első féknyergekstb.Sajnálnám ha nem tudnék busás hasznot realizálni és a sok jó dolog a kukában végezné!:-))