Keresés

Részletes keresés

Kijo Creative Commons License 2000.10.13 0 0 6249
Aha..romrick..igy mar ertem.

- Sajna tobb mint nulla..,ne haragudj en nem csak gyakorolgatok,de alkalomadtan hasznalom is....amikor az elet ugy hozza...es az sem a nullahoz kozelit. Persze erre nem lehetek buszke,mert a nullahoz kozelitve szerintem is sokkal bekesebb. De ami mar elmult azt nem hozhatom en sem vissza.
-Innentol torekszem a nullara,nagyon.
dewa

Előzmény: Rorimack (6141)
Kijo Creative Commons License 2000.10.13 0 0 6248
Balaca kijavitva:

- A gonfolatmeneted ertheto...csak egy kisse eltulzott. Marmint ahogy kifejezed magad azt azt is elarulja,hogy te kit is nevezel harcmuvesznek....es mint latom nalad ez csak valami isteni leny lehet.Talan tul sok mesekonyvet olvashattal errol.. :)
A harcmuveszet igy akarate es a tobbi "szakma"...es egy ido utan egy egyszeru festo es szobrasz is muvesznek vallja magat...annak ellenere is,hogy neked eppen nem tetszik a kepe es alkotasa...
Ez annyit jelent baratom,hogy aki akarmilyen muveszetet gyakorol is...elobb-utobb muvesznek mondhato lesz....mert az egyeb munkaja mellett is egy muveszseti agban szakmat s diplomat szerzett...,a diploma pedig feljogosit arra,hogy muvesznek-harcmuvesznek nevezzem magam...,ha neked ez nem tetszik akkor is,a diplomam "Kijo" harcmuveszhez szol..es en ezt elhiszem,annak megfeleloen is kezelem. -Ha ahoz van kedvem. Semmi ellen nem vetek,ha 5 Dannal,megha idejekoran is,harcmuvesznek nevezem magamat egy ilyen forumon.
***a tobbit pedig radbizom...-nagykepunek tartasz vagy csak irigykedsz....a maganugyed.Felfogas kerdese.

jane

Előzmény: BLaca (6139)
Bassman_ Creative Commons License 2000.10.13 0 0 6247
Stempi

Orulok, hogy tetszett a beirasom.

Sister Moon

El kell aruljak egy nagy titkot. A halalos, titkos - csak beavatottak szamara tanitott - Hazu Doo Zoo hegyi kolostorbol szarmaztatott technikat alkalmaztam rajtad, melyet masodpercnyi pontossaggal tudok idoziteni, igy akar a kemenytojas-fozest is idoziteni lehet vele. :)

Komolyra forditva a szot. Fogalmam nincs, mit csinaltam. Nem lehetetlen, hogy egy ropke, jol sikerult szoritas volt. A hosszubot tartassal eleg jo szoritast lehet elerni. Aztan az sem lehetetlen, hogy egyszeruen megutottem. En nem nagyon szoktam emlekezni, hogy mit csinalok akcio kozben. :)
Idezojelben orulok, hogy ilyen `mely` nyomot hagyott benned, bar a fajdalomert, a duzzanatert es a kek foltert elenezesed kerem.

Előzmény: sister moon (6199)
Shingitai Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6246
hiryu !

Nánai: sajnos nincs szkennerem. :-(
a téma ejtve, de hasonló választ vártam. Egyébként a Jorga féle Fudokan szervezet ( nem is értem, te aki mindig olyan széles budo látókörröl teszel tanúbizonyságot, nem ismered a Magyarországi shotokan szervezeteket ).

"Egyszerűen csak arról van szó, ha egy "magas" fokozatú tanítójuk így ad elő egy katát, az már rég nem shotokan. /Félve írom le, tán már nem is karate/"

A tanítójuk nem "magas" fokozatú, hanem magas fokozatú.
Szerencsére nem te definiálod a karatét.

Másoknak:két tetszőlegesen kiválasztott (de akár a két legtávolabb álló) karate stílus között sose lesz akkora a távolság, mint mondjuk két kung fu stílus között (pl. tai csi és saolin ). Persze vannak karatés berkekben olyanok, akik a különbségek erőteljes hangsúlyozásában lelik örömüket.
Valószínüleg nem hatoltak még elég mélyre, hogy a forma mögött észre vegyék a tartalmat.

Előzmény: hiryu (6201)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6245
Akkor sem erzem magam rosszul, mert igy mindenki itten mogyiban uccai harcot tanul:))))
Előzmény: Shingitai (6244)
Shingitai Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6244
Szerintem kell a harcművészetekhez a vallási rész, hiryunak igaza van, ja és szerintem Bach h-moll Miséjét sem hallgathatják és játszhatják az ázsiaiak.
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6243
Madjoe,

na, akkor ezek utan magyarazd el hiryunak leccives, h az aikido az nem utcai harc:)) Mivel mi is csak annyit mondtunk, h nincs vallasi hatter mar. :)

praclee,

mennek en, de edzesen voltam, most ertem haza, verzik a szam, meg meg van dagadva, mert kaptam egy lagy pofont:))))
Milyen talalka? Nem kaptam levelket, irni irtam, sajnalom, h nem kaptad meg, masik cimed nincs?

Udv,
Orltran

Előzmény: madjoe (6241)
Wazull Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6242
madjoe,

mailment...

Előzmény: madjoe (6241)
madjoe Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6241
sismoon
Bocsiiii... Azert nem valasozltam eddig a levelre, mert nem olvastam. :(
Mindenki: az adatoknal levo e-mailt nem nagyon olvasom, szoval egy mailment hozzaszsolas hasznos, akkor ugyanis rogton megnezem. (Nem az a helyzet, hogy nem bizom a nagy nyilvanossagban, csak egyszeruen nem bizom a nagy nyilvanossagban)

Vallas es aikido: a hivatalos allaspont szerint NINCS vallasi tartalma az aikidonak, az OmotoKyohoz tartozas nem az aikido resze. Az elmult kozel negyven evben ez volt es van a hivatalos allaspontja az Aikikai vezetosegenek. A gondolkodast es a kornyezo vilaghoz valo viszonyulast azonban megvaltoztatja, tehat "filozofiai" hattere azert megiscsak van valami.

OFF Wazull : leszel-e es ha igen mikor Szegeden decemberben? (csak mert en is (Bout? is), a szegediek biztos, es ha nincs ellenunkre lehetne egy al-tali) ON

nemkell Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6240
praclee:

Én is így látom :))

Előzmény: praclee (6208)
nemkell Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6239
hi-ryu (angoljapánul: szevasz iskola? :)

Azt hiszem, a kérdést én tettem fel előbb... Nem kitérni, nem visszakérdezni, válaszolni... Várom válaszaidat. Ha túlestünk rajta, szívesen válaszolok én is...

n-e-m-k-e-l-l

ui.: Ezt kijo is ügyesen csinálja, hogy a kérdésekre nem válaszol, csak a betűket sz@rja a "mindentjáró malmocskájából"...

Előzmény: hiryu (6225)
praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6238
Wazull

Sajnálom hogy nem jött össze és hogy nem találtuk egymást.Majd máskor.Most már mennem kell a fősulira koncertre!!

a búsuló praclee

:(((((((((

praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6237
Wazull

10 perced van hogy jelentkezz!!!Én ott vgayok!

praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6236
WWWWWWW
AAAAAAA
ZZZZZZZ
UUUUUUU
LLLLLLL
LLLLLLL

hol vagy???:((((

praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6235
Orltran
te nem jössz csetelni?
Most a levelezési rendszerem nem jó úgyhogy nem istudsz írni!!
nov.4-én biztos a találka mert Bandi-T is jön!!!

Wazull hol vagy nem lellek!!

Előzmény: Törölt nick (6234)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6234
Hiryu,

Nos, a wt elvileg konfucionista, illetve taoista lenne, amennyire en tom. Kiprobaltam, megsem illeszekdik az hitembe( megjegyzem, a budo megkevesbe). Most akkor el lehet engem itelni, mert nem hiszek ugyanabban, mint pl Ng Mui, vagy mirol van itt szo?
Mert akkor asszem en jogosan teszem fel neked a kerdest, miert nem vagy kereszteny??(mar ha nem vagy az, de ha az vagy, akkor meg miert harcmuveszkedsz?). Mert ennyi erovel en is eroltethetnem, hogy marpedig te legyel kereszteny. Vagy ha mar nem vagyok taoista, akkor nem wtzhetek? Szoval szerinted csak az harcmuveszkedhet, aki az adott harcmuveszet filozofiai/vallasi hatteret tokeletesen magaeva tudja tenni? Mert yo, akkor legyen a wt utcai harc, es en utcai harcot tanulok:)

Neked pedig sikeres haladast a budo rogos utjan.
Lehet, h osszekeverem, de pl ha valaki nem buddhista, akkor ne csinaljon semmi buddhista eredetu harcmuveszetet?

Előzmény: hiryu (6225)
praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6233
Wazull
Bejutottam hol vagy????nem talállak!!4
Előzmény: Wazull (6232)
Wazull Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6232
OFF
praclee,

elsz meg? :-)))
ON

Előzmény: praclee (6231)
praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6231
Na várj nekem is bve kell jutnom oda,mert most lefagyott a cset!Mindjárt mnegyek oda!4Kitartás!!
Előzmény: Wazull (6229)
praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6230
Ő mondta hogy Bruce Lee nem gyógyszerallergiában halt meg hanem 3 ponton ,megérintették!

Hűűű én még fiatal vagyok Pap Gáborhoz!

jóó jóóó De az attila csak múltszázadi.És régen mág nem így írták!

Előzmény: Wazull (6218)
Wazull Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6229
praclee,

bent vagyok az Inda-ban...

Előzmény: praclee (6228)
praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6228
Wazull
Ezt hogy érted??
Nem fogadja el??Akkor modj mást!
Előzmény: Wazull (6226)
hiryu Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6227
Szóval annak a helynek, ahol ezt láttad semmi köze sincs már ahhoz, amit én próbálok keresni.
Előzmény: Wazull (6210)
Wazull Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6226
praclee,

bocsi, de nem talalok olyan gepet, ami tamogatna a gyaloglo chat Java-jat. A Tetova Teve-vel probalkozom, de az meg nem jon be...

hiryu Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6225
Tényleg szerinted mi a W.t. filozófiája?
Előzmény: nemkell (6173)
hiryu Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6224
Sajnos nem. Ez szerintem nyílt arculcsapása, alapítónak, budonak, a verseny többi résztvevőjének. Eszedbe se jutna templomba beballagni fürdőruhába,rövidgatyába temetésre, nem igaz?

Budo nem létezhet rei nélkül.

Előzmény: Wazull (6210)
praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6223
Wazull

Az indában leszek!

praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6222
Wazull
Csak ki ne rakjanak innen,mert nagyon zárni akarnak!
Előzmény: praclee (6220)
praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6221
Wazull

praclee néven leszek!De csak a nevedet íyrd be!nehogy regisztráld magad mert pinygi ezt megtett!

Előzmény: Wazull (6217)
praclee Creative Commons License 2000.10.12 0 0 6220
Wazull
MEGJÖTTEM!!
Mennyünk a chat.gyaloglo.hu-ra!
Előzmény: Wazull (6217)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!