Jaj, Amaranta! ... de tényleg olyan : ))) Olyan jókat derültem, valahova le kellene menteni ezt a pár oldalt. Tényleg jó lenne az Indexbabára mellékelni a kommenteket is, így teljes.
Hát, lányok, eltartott egy ideig mire visszaolvastalak, de megérte. Ez a betyár! Nem találok szavakat. Szuper! Én is megmutattam férjecskémnek, jót derült rajta. Nagyok vagytok! Tallina, Ez ismerős : ) Bár én már nem keresek kifogásokat, elfogadom, hogy anyaggyűjtögető vagyok : ) Nem sürgős, mikor kész, akkor küldöd. Illesreka, Szerintem a sorozatgyártás senkinek sem a szíve csücske. Nekem is Ibolyka a kedvenc : ) Szarvasmici, Ejnye, ez a tali a legjobb gyógyszer depi ellen. Igaz én könnyen beszélek, ritkán esem magamba, és a férjem akkor is hamar kirángat, szerinte szép az élet (szerintem is:) Nagyon hiányoznál, és úúúgy megnéznék egy babádat élőben. Mehike, A végeredményt neked kellett mutatnod, te varrtad a ruháját. Camea, Igen, a tavalyi gurulóst nekem kell postáznod. Szólj, ha nem leled a címem.
Ez nagggggyon jóóóóó!!! Igazi karakter. Ahama, igazad van, ez igazi gurulós lett, nem hiszem, hogy a gazdája hitte volna, hogy ilyen lesz a végén. Gratulálok!!!
Aledi, hétfőn én is feladom az enyémet, talán a ruha is kész lesz, de az nem biztos. Megláttam, elképzeltem valamit, de a több köbméter anyagom és anyagfecnim között pont olyan nincs, ami kellene az ötletemhez. Azért megpróbálom, vagy találtam egy jó ürügyet, hogy vegyek egy kis anyagot :-)))
Mici - Akkor elszállt a depis korszak ezek szerint:-),mehetsz a jövő héten a talira:-))
Katafolt - Köszönjük
Ezkriszti - Igen,épp a ködös albionból írogatok:-)),itt több a szabadidőm mint otthon
Skippo - Igyekeztem felnőni a lányokhoz.Telelni,majdhogynem inkább tavaszolni:-) Ma még a nap is sütütt egy kicsit
Ahama - Örülök, hogy Neked is mosoly fakadt az arcodra.Szerintem a többi is hamarosan kész lesz. Részemről semmi akadálya a blogodban való megjelenésnek
Stigglinc - Köszönjük a dícséretet
Illesreka - Neked is köszönjük. A babáid nagyon édesek.Ilyen szomszéd nénire hol lehet szert tenni? Nekem csak egy kukkolós jutott:-)))
Julcsy - Próbáltam beleadni apait-anyait,ilyen társasághoz méltó lenni
Bocs, hogy sok voltam,de nagyon belelkesültem:-))))
Tali ügyben ide írom a jelenlegi listát és azt is ki mit hoz: LBZS Camea Aledi Stigglinnc: sav. ubi, püspökkenyér IOkaste: fasírtgolyó + zöld Ezkriszti Évi anyátok: víz, kenyér Ejjkukk Pági: kenyérre kenni való, sajttekercs Kustraera illesreka: süti kdatta Anmami Skippo: édesség, gyümilé Szerika
Helyszín: Karinthy Frigyes Ált. Műv. Ház - Közösségi Háza Budapest, Káposztásmegyer (IV.ker), Lóverseny tér 6. Időpont: február 20. Szombat Időtartam: 10:00-16:00
Legjobban a szomszédnénit irígylem tőled, nekem valahogy nem ilyenek jutottak:-(
Mióta babákat varrok, még többet gondolok anyámra, aki nagyon szeretet varrni, ötletes is volt, ezért is nagyon sajnálom, hogy már nincs közöttünk... ő is lelkesen csatlakozott volna hozzám a babaöltöztetésben... A tőle tanultakat és a tőle örökölt alapanyagokat hasznosítom most...
Szuper lett ez a Borat(!)-Dali-Betyár!:-)))))))))) Nagyon izgis ez a gurulós!:-))) Kíváncsi vagyok, hogy nálunk Aledi UFOjából mit hoztunk ki - szerintem az lesz először kész nálunk is, ha Tallina megvarrja a ruháját!:-)))
Köszi a sok-sok nyuszi mintát!:-)))
A héten "kötelezőket" csináltam: a szomszéd néni belelkesült, és Panna ruhájából még 3 rendet varrt, úgyhogy ahhoz gyártottam babákat! (Valahogy ez a "sorozatgyártás" nem az én műfajom, ezért minden kiscsaj kicsit más lett, sorban: Juci, Heidi, Ibolyka....:-)))
És kedves körtársak, szeretném a hozzájárulásotokat kérni, hogy ennek és a további gurulós babáink képeit megmutathassam a blogomban, Rátok való utalással.
Természetesen az én fázisaim képeit Ti is szabadon felhasználhatjátok.
Ez egy igazi, klasszikus, a gurulós alapkoncepcióját híven követő kör volt (nem azért mondom, mert a miénk :)P ).
Mindenki beleadta a saját stílusát és legjobb öletét és minden fázisban csavarodott a dolog legalább 180 fokot :). Kösz csajok, jó így együtt dolgozni, naggyon kiváncsi vagyok a többire.
Ez ám a kuruc betyár! De a bor az rosé volt. :) Dalinak ehhez képest szigorú vonásai vannak. Meg persze elmaradhatatlan a jellegzetes szemöldöke. Bár a hatás tagadhatatlan. Nagyon jó lett a végeredmény. De jó egyeseknek! Angliába járnak telelni?! :) Jó szórakozást!
Most épp Angliából trécselsz? De jó! Felénk épp remek hóátfúvások vannak. Zámoly elzárva. Meg majd más is. A babán férjem is röhögött, azt mondja marha jól ki van találva ez a négyen-csinálnak-egy babát móka.
Nagyon örülök, hogy mégis csatlakoztam.Egyszerűen fantasztikus volt ez az egész.Köszönöm. Persze bevittetek a málnásba:-)))))Aztán majd kapok a fejemre:-))) Igaz, hogy jövő héten nem fog senki sem bántani.Sajnos nem tudok a talira menni,de azért annyira nem bánkódom,mivel itt vagyok a fiaimnál Angliában:-))))
Köszönöm Mici,ezt az elismerést:)Képzeld el amikor olvastam, hogy ki mire gondold a készítés közben jókat kuncogtam itt a gép előtt.Főleg, hogy én tudtam a végkifejletet. Szerintem Pági is jó nagyokat nevetett
Dali a jelmezbálon! Szuper. Majd megvédünk, hogy bevittünk a rosszba, mint ártatlan kezdőt. De hát már Páginál van, örül is neki, úgyhogy nincs miért titkolózni tovább.
Dasz iszt ungarise betyár... a buzi macsóból. Meg lett dizájnolva. :DDD Hogy elrontottál volna valamit? Ne viccelj, akkorát röhögtünk itt a párommal, hogy nem látok a könnyeimtől. K..va jó lett!