Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Sziasztok! Az miért van, hogy FFoxban beállítom a kezdőlapot és köv. indításnál a frissítés és a FF kezdőlapja jön be? (többszöri beállítás után is u.a. a helyzet)
Meg ezer év hegesztés. Legalábbis fél éve még elég hadilábon állt a linux támogatással, cserébe az aki az eredeti telepítettnél megmarad, annak minden más működik, ami kell, mert tipikusan a wlan/mobilnet/webcam driverekkel szopoltak.
Milyen Linux alatt? majdnem mindegy is, bár mondjuk nem ártana valami ismertebb disztro (pl. az Ubuntunak van kifejezetten netbookokra összeállított darabja, Ubuntu Netbook Remix néven fut), és mondjuk feltehettél volna kérdést ebben a topikban, hátha tudnak válaszolni az okosok. :) esetleg itt (vagy gugli): mobil-internet ubuntu alatt
Abban meg a másik topik segít. Eleinte törpös volt, most már állítólag működnek. Az mondjuk érdekes, hogy nekem az előtelepített legelső eee-n működött a varázslóval rendesen, aztán mikor netet akartam vele megosztani annyira elhasalt, hogy folyton törölni kellett a kapcsolatot és újra létrehozni :-)
Sziasztok! Pár napja érdeklődtem itt Nod32-vel kapcsolatban. A következő gondom lenne: van nekem egy gépem, és a páromáknál van 2 gép, más-más internetszolgáltatónál. A páromnál és nálam a gépek majdnem folyamatosan mennek, vagyis néha éjjel is úgy maradnak. MSN-ből sem szoktunk kijelentkezni. Node a barátnöm gépe néha kijelentkezik és ilyesmi üziket küld:
És ilyesmi üziket kapok néha a hugaitól is, holott az a gép esténként le van állitva, teljesen áramtalanítva (a modem is). Nálam vásárolt NOD 32 van, napi frissitéssel, náluk próbaidös NOD32, szintén napi frissitéssel (még nem járt le). Lefutattuk a gépeken a mélyreható vizsgálatot, de egyiken sem talált semmit. Akkor mi a bánatért jelentkezik ki az MSN és küldözget mindenféle hülye - valószinüleg vírus - üziket? Melyik gép lehet vírusos? És mi a fenét csináljak most? Mert mondom, a NOD nem talál vírust egyik gépen sem! Milyen következménye lehet egy vírusnak akármelyikünk gépén? Köszi a válaszokat!
10x tuti nem, mert annyit nem nyom le a vinyó sem gyakran. :-)
De amúgy ha ily módon van madzgaolva switchen keresztül, akkor router felé csak a netes forgalom menne ki, meg az, ami közvetlenül routerre vagy másik switchre dugott géphez megy, és az azonos switchen levő géphez közvetlenül megy az adat, ugye?
Amúgy most pl. van egy 10/100-as TPLink switchem, műxik jól, ez volt tavaly 2k. Most láttam 8k-ért ugyanebből a gigabiteset.
ha csak netezésre használod, akkor tényleg jobban jársz, ha Linuxot használsz. mi az a pár program, ami miatt az XP kell? egy megszokott tűzfal+antivir+antimalware trió? ehhez tényleg XP kell!
Nagyjából ja, de arra azért készülj fel, hogy a gigabit kapcsolat sem lesz 10x gyorsabb, mint a mostani.
Címekről nem beszélünk, akárhány gépet rádugsz, az netezik a routeren át, címet kap, de ha egy switchbe vannak dugva, akkor csak azon keresztül fog menni az adat.
Olcsó gigabitesnek hívott switcheket el kell felejteni, az csak marketing duma.
Csak szólok, hogy a Fusik xp-sítése nem mindig egyszerű és logikus folyamat. Ha már a Sata driver szükségességénél elakadsz, nem biztos, hogy erőltetned kellene.
Üdv mindenkinek. Következő a kérdésem: vettem egy Fujitsu laptopot, gyárilag Vistával ellátva. Nem nagyon jövünk ki egymással (leginkább én ővele), ezért szerettem volna lecserélni egy már kipróbált és kifogástalanul működő XP-re. Szokásos munkamenet közben, amikor már gyalulni kellene a vinyót, kiírja, hogy ismeretlen lemez....... Tud vki valami hatásos gyógyírt? Előre is köszi.