Keresés

Részletes keresés

TopicTomi Creative Commons License 2010.05.07 0 0 677

Jó estét mindenkinek!

Teljesen egyetértek Jolikával, senkinek nem szabad elfelejteni, hogy ez egy Társasház, benne van a nevében, hogy nem egyedüli, hanem Lakó-Társas Közösségről van szó, a hangsúly pedig a Közösségen van! Közösen kell vállalnunk mindent, ami költség és a Közös tulajdonnal kapcsolatban felmerül. Sajnos, vagy nem sajnos, sok ilyen dolog van egy házban, főleg egy olyan szinten felszerelt házban, mint amiben élünk. A kezdetektől fogva lakom itt és mindig azt gondoltam, hogy egy ilyen környéken, egy ilyen nívós házban csak olyan emberekkel lakhatom majd együtt, akik nem csak magukra, de környezetükre is igényesek lesznek. Ezzel szemben Jolika által jelzett költség hátralékokon felül azt is tapasztalom, hogy a lakók egy része abszolút érdektelen a körülötte lévő környezetre. Összekoszolják a lépcsőházat, leverik a vakolatot a falról, tönkreteszik a garázsajtót, összehányják a liftet, rágót ragasztanak a lift kezelő panelére, már csak azt hiányolom, hogy a lábtörlőre ürítsenek. Egyszerűen szégyen, hogy ilyen emberekkel kell együtt laknunk, tisztelet a kivételnek, mert szerencsére a Lakók egy része tudja, hogyan kell Közösségben, az elvárt és elvárható módon élni. Nem célom bölcselkedni, de remélem mindenki, akire vonatkoztathatóak a fenti sorok, elgondolkozik azon, hogy a nemtörődömsége kihatással van más emberekre is. Nem tudom elfogadni, hogy mások miatt ne legyen víz, áram, vagy éppen fűtés...teljesen nonszensz, hogy ilyen mértékű tartozást halmoztunk fel...

Üdv, TT. 

Előzmény: Csíki Joli (676)
Csíki Joli Creative Commons License 2010.04.20 0 0 676
T.Tulajdonostársak !
az I.né-s egyenlegközlők ellenőrzésekor szomorú tapasztalataink voltak.
Egyesek nemtörődömsége veszélyezteti a ház működését.
Vannak akik féléves tartozást halmoztak fel,ingyen használják a melegvizet, a fütést, és a többi szolgáltatásokat,nem tudom hogyan képzelik el a tisztességesen fizetők
pénzéből élősködni ?!
Olyanok is vannak akik még sohasem zárták 0-ra az egyenlegüket,pedig lassan már
két éve,hogy itt lakunk .
Mit szólnának ahhoz,ha a szolgáltatók kikapcsolnák a villanyt a gázt, nem működ-
nének a liftek,nem lenne folyosói világitás,melegviz,fütés ?-ez a lehetőség sajnos fennáll,hisz a tul-ok tartozása márc.31-ig 920.000.-Ft,nem tudjuk kifizetni a közüzemi dijakat,a szerződés szerinti kötelezettségeinkről már nem is beszélek !
Örülnék ha valaki elárulná ilyen fizetési morál mellett hogyan lehet gazdálkodni ?
Az árak szinte hónapról-hónapra emelkednek,és a szolgáltató kőkemény késedelmi kamatokat számol fel !
Miért jó az,hogy a meglévő tartozásukat megfejelik az ügyvédi - és fizetési felszólitásokkal ill. a mindenkori jegybanki kamattal ?
Jó lenne,ha mindenki kötelességének érezné a költségek befizetését és nem
azokat kihasználni akik ezt komolyan veszik !!!!

Csíki Joli az SZVB elnöke
Tazsa08 Creative Commons License 2010.03.03 0 0 675
Kedves Joli! Kerdeztem a lakogyulesen, ugyanis voltam. Ha megnezed figyelmesen a bejegyzesemet, az meg a lakogyules elott irodott! Nem hulyesegek egyebkent a kerdeseim, hanem jogos felvetesek, amik szerintem nemcsak engem erdekeltek! Nem akarok veszekedni, a lenyeget ugyis megtudtam es nagyon kivancsi vagyok majd a folytatasra.
Csíki Joli Creative Commons License 2010.03.03 0 0 674
Kedves Tazsa08!
Ezek szerint nem voltál a közgyülésen,mert akkor nem tennél fel ilyen értelmetlen kérdéseket.
Honnan veszed ,hogy a "fantasztikus proximity" semmire sem jó?-mivel tudod alátá-
masztani ?
Már kétszer is megpróbáltak behatolni a lph-ból a garázsba,megrongálták a szerkezetet,de a SIKMÁGNES lezárt és akkor se ki,se be nem lehet közlekedni.
A garázs egyetlen gyenge pontja a szekcionált garázskapu,ennek érdekében lesz telepitve a kamera rendszer - vandálbiztos,éjjellátó webkamerákkal - ami teljesen
zárt rendszer,csak a közösképviselettől egy ember tud hozzáférni és csak akkor,ha valamilyen esemény történik.Tehát alaptalan a feltevésed a sugást illetően.
A telepitésen kivül más anyagi vonzata nincs,karbantartást nem igényel.
Megkérlek,ha valamivel nem vagy tisztában inkább kérdezz,és ne etesd a hülyeségeiddel a tulajdonosokat.

Tisztelt Tulajdonostársak !
A csatorna - és ételszaggal kapcsolatban az éves bejáráskor - több más probléma
leírása mellett - a szakvéleményben egyértelmüen lefektettük.
Ennek érdekében ezen a héten 5-én a beruházó és a közösképviselet részéről
egy szakcsoport fogja feltárni a hiba okát,és intézkedni fog a megszüntetéséről.
Addig is szives türelmüket kérem.

Csíi Joli gondnok
Előzmény: Tazsa08 (671)
Iza104 Creative Commons License 2010.02.26 0 0 673
Szia!
Ez nálam is probléma, bár nálam a konyhai szellőzőn keresztül jön a szag, valószínűleg az alattam lakótól. Ilyenkor nekem is be kell kapcsolnom a szagelszívómat. Esetleg ezt is jelezhetnénk a MOTA felé, mint garanciális problémát...
A csatornaszagos aláírásgyűjtés is hatékonynak látszik.
Előzmény: mösz79 (672)
mösz79 Creative Commons License 2010.02.26 0 0 672

Szisztok!

Mostanában egyre többször érzem, ha valamelyik szomszédom süt-főz. Iyenkor ha hazaérek, tele van a lakás éelszaggal, ami valószínű a wc elszívóból ömlik kifelé. Régebben másnak is volt hasonló problémája, és kérdezném arra akkor született-e valami megoldás?

Tazsa08 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 671

Kedves Lakótársak!

Ha a fantasztikus proximity ezek szerint semmire nem jó, miből gondoljuk, hogy a kamera védelmet nyújt a betörők ellen. És ha kiderül, hogy nem, akkor jövőre már egy egész biztonsági szolgálatot fogunk megrendelni 24órás biztonsági őrrel? Nem túlzás ez a nagy félelem?

És mi véd minket attól, hogy nem lesz visszaélés (pl.egy jó kis füles a kedves betörőnek, hogy az xy lakó most ment el nyaralni)???

Nem beszélve a költésgekről...

Gondoljunk erre is!

Előzmény: Törölt nick (670)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.22 0 0 670
A 25.-ei lakógyűlésen újra előkerül a kamera-téma, remélem leszünk elegen a szavazáshoz!
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.22 0 0 669
Szia Iza!

Örülök, hogy nem csak én szívok ezzel - már azt néztem nem lehet-e, hogy nálam lehagytak valami szellőzőt az ablakokról...

Nálam is 73-74% körüli a pára reggelre, pedig reggel-este szellőztetek. Én is vettem Ceresitet és szerintem sem ér fabatkát sem.

Végül most feladtam és vettem egy páramentesítő gépet, mert elegem volt, hogy ömlik reggel az ablakokról a víz (szó szerint csorog a párkányról a padlóra) illetve a sarkok elkezdtek penészedni.

Nem olcsó, akciósan is 30 ezer volt, de pár óra alatt kb 2l vizet szedett ki tegnap is és ezzel lement 53%-ra a pára. Tavasszal, nyáron nem lesz gond, mert bukón lesznek az ablakok, de 1-2 téli évad még biztosan lesz amikor járatom a masinát.
kiszmatka Creative Commons License 2010.02.13 0 0 668
Sajnos az értékeinkre saját magunk sem tudunk vigyázni, nemhogy az idegenek /lásd: az A lépcsőház kukatárolója, nem először firkálják össze az ajtót belül és a falakat is filctollal/.
Iza104 Creative Commons License 2010.02.11 0 0 667
Nem lehet kiírni újra a szavazást? Hátha csak figyelmetlenek voltak az emberek. Az sem volt egyértelmű, hogy ez mennyibe fájna nekünk, esetleg belefér-e közösköltségbe. Vagy volt erről infó csak én nem figyeltem jól?

Én több órás szellőztetéssel sem bírom 70-80 % alá nyomni a páratartalmat, pedig általában napi 1-2 órát nyitva van az ablak, és nem csak résnyire! Viszont emiatt nálam legalább nincs penészedés. Vettem Ceresit stop párát, de halottnak a csók... Annak viszont örülök, hogy csak 1 radiátorom megy 3-ason, a hőmérséklet viszont a hosszas szellőztetések ellenére sem megy 21 fok alá.
Előzmény: Törölt nick (666)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.11 0 0 666
Abszolút egyetértek és csatlakozom hozzád. Nem hiszem el, hogy a lakók fele lusta volt szavazni. Tényleg megvárjuk míg újból feltörnek pár tárolót/kocsit, esetleg lakást?

Más.

Ti is szenvedtek a trópusi páratartalomtól? nálam reggelre ömlik az ablakokon a víz és már penészedik néhány sarok. Nyáron ez nem gond, de most télen nincs sziszegőn az ablak és 30-35 fok a hőmérséklet különbség. Viszont ez akkor sem állapot.
TopicTomi Creative Commons License 2010.02.09 0 0 665

Üdv mindenkinek!

 

Lassan 3 hónapja, hogy nem szólt hozzá senki ehhez a fórumhoz, nyilván kevéssé érdekes már, miután átadásra kerültek a lakások és mindenki megszokta a kis otthonát. Ez örömteli, nem úgy, mint az a hozzáállás, amivel ma szembesültem a Közös Képviselet által kihirdetett, kamera rendszer kiépítéséről szóló szavazás eredményét illetően. Mélységesen elszomorít az eredmény, amely azt mutatja, hogy a Zsombor u. 37. A és B lépcsőházában lakó emberek nem kis %-a teljesen érdektelen a saját és vagyona biztonságát illetően. Szeretnék gratulálni mindazon lakótársaknak, akik képtelenek voltak venni a fáradtságot arra, hogy egyetlen aprócska szavazattal kinyílvánítsák véleményüket, akaratukat, ebben a mindenkit érintő, igen fontos kérdésben. Nem kívánok nekik semmi rosszat, távol álljon tőlem, csak annyit, hogy emlékezzenek erre a lehetőségre akkor, amikor nem kívánatos személyek betörnek az otthonukba, ne adja isten elviszik az értékeiket, ellopják az autójukat a mélygarázsból, vagy a ház elől és erre vonatkozóan semmilyen támpontjuk nem lesz majd. Nem tisztem senki zsebében sem turkálni, nem is szándékozom, de abban biztos vagyok, hogy könnyebben finanszírozható lett volna ezt a rendszert megfizetni, mint pótolni azt a kárt, amelyet bármelyik lakótárs elszenvedhet, ha illetéktelen személyek jutnak vagyontárgyainak közelébe.

Csíki Joli Creative Commons License 2009.11.19 0 0 663

Kedves Törpöl !

Álarc mögé bujva bármit lehet írni bárkiről,még a hazugságokat is.
Én vállalom a kilétem,és nagyon szivesen elmondom Neked az igazat,csak azért,hogy
legközelebb gondold meg a meggondolatlan véleményed.
Annyit ezért előre bocsájtok: nem önhatalmuan zártam le az ajtót,csak azt kellene megértened,két önálló telken lévő,társasházról van szó.Az,hogy a telekhatár közös
semmire nem jogosit fel bennünket,olyannyira,hogy az Andor u.-iak az alakuló közgyü-
lésükön nem szavazták meg a játszóterük használatát,sőt azt kérték a beruházótól
hogy a két telket elválasztó keritést teljes mértékben zárják le.
Arról aztán végképp nem tehetek,hogy T.Varga Csaba átvert bennünket / nem csak
ebben a dologban /olyan dolgokat foglalt irásba,amihez nem volt meg a jogköre.
Röviden ennyit,de bármikor hajlandó vagyok a bővebb felvilágosításra.
csiki joli gondnok
Tazsa08 Creative Commons License 2009.11.10 0 0 662

Sziasztok!

Most akkor volt Andor utcai közgyűlés vagy nem? Mert ha nem, akkor még van remény!

Köszi

Előzmény: Törpöl (661)
Törpöl Creative Commons License 2009.11.07 0 0 661
Csíki Jolán ÖNKÉNYESEN lezárta. Kulcs nála van , el kell tőle kérni, és neki oda kell, hogy adja, nem tarthatja magánál>
Előzmény: Tazsa08 (660)
Tazsa08 Creative Commons License 2009.10.20 0 0 660

Kedves Andor utcai társasház lakók!

 

Sajnálattal értesültem, hogy a lakógyűlésetek leszavazta azt, hogy a Zsombor utcai társasház lakói (személy szerint én) használhassuk a játszótereteket. Nem értem, hogy mi mondatta veletek ezt, hogy megtiltjátok.

Nem tudom, hogy én (Takács-Nagy Zsuzsa) és kislányom mit vétett nektek, hogy nem járultatok hozzá. A közös képvielőtöknek jeleztem, hogy fizetnék is a használatért.

Tudom, hogy voltak nézeteltérsek a két ház között, de ezt miért egy kisgyerekes családon veritek le, akik semmit nem tettek ellenetek?

Az csak hab a tortán, hogy mikor a lakást megvettem az ajánlatomban, szerződésemben szerepel, hogy a játszóteret a Zsombor utcai ház is használhatja. Ezek után kihez forduljak a sérelmemmel? Perelhetem a beruházót valóban, de jobb lett volna, ha ennél kevésbé drasztikusan oldhatnám meg ezt a közel egy éve húzódó számomra nagyon kellemetlen ügyet.

 

Köszönöm, hogy meghallgattatok.

 

Zs

moli40 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 659
Sziasztok,

Október 1-től kiadó a Nádorliget lakóparkban egy 33 nm-es igényes garzonlakás. Belső udvarban parkosított terület, kultúrált lakóközösség. Biztonsági beléptető rendszer működik a házban. 23 nm-es egylégterű nappali amerikai konyhával, étkezővel. A nappaliból nyíló terasz kb. 7-8nm, rezsije - ami tartalmazza a közös költséget, szemétszállítást, hideg-melegvizet, fűtést - magáért beszél: nyáron 6.800 Ft, télen a legesleghidegebb hónapban volt 19.000 Ft.
havi 60e Ft bérleti díjért, egyhavi kaucióval.
tel: 06 30 229-4062
VKATAV Creative Commons License 2009.09.09 0 0 658
T Á J É K O Z T A T Ó

Értesítem Tulajdonos társaimat, hogy 2009. évre vonatkozóan első ízben 2009.06.22-n ( I) készült jegyzőkönyvben rögzítettem a FEROX BT által vezetett bevételi-kiadási nyilvántartásunk ellenőrzését. Akkor az érvényben lévő szerződéseink és azok pénzügyi teljesítését ellenőriztem.

2009.09.08.-n (II) készített jegyzőkönyvemben - átfogó -2009.01.01.-2009.08.13. ig megvizsgáltam a pénzforgalom betartását, a készpénz fizetési számlák rögzítését, illetve egyéb beszerzéseinket, azok kifizetésének módját.
Észrevételeimet, javaslataimat a jegyzőkönyvben rögzítettem.
Esetleges kérdésekre szívesen válaszolok.
Vincze Katalin Veronika Zsombor 37/B fszt. 6.
Törpöl Creative Commons License 2009.07.15 0 0 657
X
zsombor35 Creative Commons License 2009.06.29 0 0 656
Kedves Feri és barátai a B. lépcsőházból!

Megtisztelve érezném magam, hogy ha a vasárnap hajnalban nem a ti ordítozásotokra és dübörgésetekre kellene kellni.
Ha szükséged van öngyújtóra nagyon szívesen adunk neked, csak ne az utcáról ordítva kérd.
A lépcsőházban meg inkább használd a liftet és ne kettesével ugrálva haladj a lépcsőn!
Legközelebb dzsihád lesz!

Üdv
AH12 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 655
Kedves Zoli2330!

Nincs olyan valójában, hogy "Andor utcai társasház", mert használatba vételi híján nem tudott még megalakulni. No comment ehhez. Várunk.
Sajna addig hallgatni vagytok kénytelenek a tűzjelzőt... akkor tudunk majd róla beszélni, ha megkapjuk a lehetőséget, hogy a lakóépületből társasház legyen. Addig a ház a TPD tulajdona, és ő képviseli az ügyeket. De gondolom, tudjátok, miről beszélünk!
Mellesleg mi is halljuk a tűzjelzőt, akkor is, ha nálatok szólal/na/ meg, akkor is ha az Andor utcában!
Előzmény: Zoli2330 (653)
mösz79 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 654

Látta már valaki az új beléptető rendszerünket a pincébe?

Működni jól működik, tetszik is, de jó csúnyán néz ki.

 

Zoli2330 Creative Commons License 2009.06.19 0 0 653

Kedves AH12!

 

Csak jelezném: ma délelőtt újból megszólalt az Andor utcai társasház tűzjelzője.

Előzmény: AH12 (649)
zsombor35 Creative Commons License 2009.06.17 0 0 652
Kedves AH12!

Szerintem teljesen jogos a Ferox álláspontja, ők csak a Zsombor utcai lakók érdékeit képviselik.
Közös kert használatáról annyit, hogy be van zárva a kertbe vezető ajtó, mivel nem használja senki a házból!


Üdv

Előzmény: AH12 (650)
Iza104 Creative Commons License 2009.06.16 0 0 651
Kedves Audrey!
Szerintem ezt a fórumot elenyészően kevesen olvassák a ház lakó közül. A problémátokról csak a te hozzászólásodból értesültem, igaz, hogy nem követem napi szinten a ház és a közösképviselő ügyeit. Sajnálom, hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetben vagytok. Szerintem is lehetne rugalmasabb a Ferox - bár valahol őket is megértem, az ő dolguk hogy annak a háznak az érdekét képviseljék, amelyiktől a megbízást kapták. Igazándiból nem tudom hogy én, mint egyszem lakó a Tétényiből hogyan segíthetnék, de ha van valami konkrét javaslatod, hogy hogyan oldhatnánk meg a problémát igyekszem segíteni.
Előzmény: AH12 (650)
AH12 Creative Commons License 2009.06.16 0 0 650
Kedves Zsombor utcai lakók!

Szomorúan látom, hogy senki sem kommentálta a levelem... talán azért mert azt gondoljátok, hogy nem közös ügy. De az!
A Ti közös képviselőtök dönt a mi sorsunk felett, anélkül, hogy nekünk eddig akár tudomásunk lett volna róla!
Senki nem szól nekünk, kivéve springmill-t, aki tájékoztatott, köszi.

Szóval talán nem közös ügy; mégis az, mert közösen használjuk a tűzjelzőt. Ugyanúgy, ahogyan eddig a kertet is!
Szeretném, ha elgondolkodnátok a kérésünkön, és megbeszélnénk, mert sokkal emberibb, mint ígérgetni vagy fenyegetőzni.

Köszi,
Audrey az Andorból.
AH12 Creative Commons License 2009.06.16 0 0 649
Kedves Zoli2330 //vagy Ferox Bt...

ha nem lennék lakó az Andor utcában, nagy ívben fütyülnék arra, hogy mikor van engedély; hiszen jelen pillanatban NEM a TPD-nek sürgős az átadás - ezt remélem, megértette korábbi levelemből és nem kell újra kifejtenem. Mivel alá is írtam a levelem, azt hiszem, túlléphetne már a paranoián, LAKÓ VAGYOK, illetve hivatalosan csak LESZEK, HA EGYSZER MEGLESZ AZ ENGEDÉLY!!!

Kíváncsi lennék a "többi példára" is, amikor az Andor utcai ház tűzjelzője riasztott, mert folyton ezzel az egy húsvéti esettel tud példálozni. Várjuk a többi esetet!

Mivel a tűzjelző hatósági engedélyhez kötött, nem lehet 2 héten belül elintézni, ezt gondolom Ön is tudja, hiszen 60 nap az átfutás! Információt kértem a TPD-től, és annyit mondtak, hogy elindítják a tűzoltóságnál a dolgot, és állítólag erről Önt már tájékoztatták is, melynek költsége nem 10ezrekben, hanem 100ezrekben mérhető!
Ez azonban még mindig eltörpül ahhoz, hogy az Andor utcában hány családnak okoznak 100ezres károkat!!!

Nekem a TPD képviselője MA azt mondta, hogy nem ad NEKEM semmit írásba - ez igaz. Ellenben ÖNNEK igen!!!
Másolatot adhatnak, arról hogy a hatóságokhoz beadták a kérvényeket. De ezt Önnek adják, nekünk nem, hiszen elvileg nekünk semmi közünk ehhez.

Gondolom, Önnek ez a papír sem lenne elég! Vagy tévedek???
Ha azt mondja, csak a megvalósult áttelepítés után ír alá, akkor azt üzeni a lakóknak, hogy NEM ÉRDEKEL, HOGY AZ ÚJBUDÁS LAKÓK 5%-KAL TÖBBET FIZETNEK!

Ezen is el kellene gondolkodni, a mi oldalunkon, mert nekünk még nincs képviseletünk, csak kiszolgáltatva várunk!
Köszönöm.
Audrey,
reménybeli LAKÓ

Előzmény: Zoli2330 (648)
Zoli2330 Creative Commons License 2009.06.16 0 0 648

Kedves AH12

Szeretném tájékoztatni, hogy már 2008-ban jeleztük a problémát a TPD felé. 2009-ben először szóban, majd írásban is jeleztük a problémát, közölve, míg a pár 10 ezres probléma nem oldódik meg, addíg nem írunk alá, mivel a működés a mi házunk zavaásával jár, birtokháborítást eredményez.

Erre több példa is volt már. Például husvét vasárnap is mi mentünk ki (a templom kertjéből riasztva) a riasztás nyugtázására, mely az Önök társasházából érkezett.

Ugyanis addíg szól a riasztó, míg a központban nem történik nyugtázás.

Az, hogy miért csúszott mostanáig az engedély talán a TPD-vel beszéljék meg, a mi társasházunk csak ezt a valóban elenyésző dolgot kérte, amire szóban ígéretet kapott. Nem ez volt az egyetlen szóbeli igéret mely nem teljesült, helyesebben ez az igéret sem teljesült, mint az összes többi. De ezt majd tapasztalni fogják.

Persze az sem lepne meg, ha ez a beírás (AH12) is a TPD tollából származna 

Ha súlyos milliókról van szó, akkor nem tudjuk értelmezni a pár 10ezres munka el nem végzését, melyről már 8 hónapja tudomása van a TPD-nek.

Tehát elegendő ezt a TPD-vel megbeszélni (szigorúan írásban, mert a kimondott szónak náluk nincs súlya). A kért áttelepítést követő 5 percen belül aláírunk.

Ferox Bt.

Előzmény: AH12 (646)
Csíki Joli Creative Commons License 2009.06.13 0 0 647
Kedves kismokus 22 !
NEM TUDOM ELKÉPZELNI HOGY FÉRHET ENNYI ROSSZ INDULAT EGY EMBERBE ?
Te még a kákán is a csomót keresed,pedig semmi mást nem kellene tenned,csak elolvasni a közgyűlési jegyzőkönyvet,vagy uram bocsá" el is kellene jönnöd !!!!!
Mert képzeld el megszavaztuk a zárcseréket a többi fontos dologgal együtt,és a
közgy.jzk-et személyesen dobtam be mindenki postaládájába,aminek melléklete volt
2009.junius 01-től az új közösköltség és célbefizetés is.
A kommunális elszámolás elkészült,de sajnos a hőmennyiségmérők vagy nem müködnek,vagy irreális értékeket mutatnak ,ennélfogva nem tudom örülnél e neki,ha
a komm.költséged 13.ooo.-ft lenne havonta ?
Ezért be kell vizsgáltatni a hőmennyiségmérőket /ezt is megszavaztuk /ami 17-én szerdán délelőtt meg fog történni.Ugy gondolom minden tulajdonosnak érdeke,hogy valós fogyasztás alapján fizessen !!! /ezért nem kerültek kiosztásra az elszámolások/
A bevizsgálást követően a reális elszámolások NÉVSZERINT elkészülnek és mindenki megkapja.De a közösköltséget és a célbefizetést ettől függetlenül BE KELL FIZETNI
mert képzeld el a t.tulajdonosok tartozása május 31-ig 850.000.-Ft !!!-erre esetleg nem is gondolsz ugye ??? Ezért a Ferox Bt és a többi tul.társ nevében KIKÉREM,hogy
packázunk Veled ill használjuk a pénzed !!!
Természetesen a komm.ktgs.befizetése egy kicsit csuszni fog,de ez sem lesz több
10-15 napnál.
Nagyon könnyü álarc mögött sértegetni a másikat,aki tesz is valamit a tház érdekében
tudod én vállalom a nevem és nagyon szivesen elbeszélgetnék Veled álarc nélkül,
és megkérlek ne oltogasd a többieket is,mert sajnos vannak hasonló beállitottságuak
ahelyett,hogy a valós dolgokról meggyőződnétek.
csiki joli a gondnok


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!