Keresés

Részletes keresés

vajdaeni Creative Commons License 2009.04.04 0 0 324
Valaki tudna nekem információval szolgálni a Marhaba Palace hotelről????
ramazza Creative Commons License 2009.03.27 0 0 323
 

Sziasztok!

 

Először mennénk Tunéziába júliusban.

Segítségetek szeretném kérni szállás ügyben. A katalógusok sem biztos, hogy az igazi valóságot tükrözik a szállásról, ezért jobb a Ti személyes tapasztalaitok.

Ami fontos számunkra az, hogy all inclusive legyen az ellátás, valamint szép tiszta legyen a szállásunk.

Várom ötleteitek és segítségetek.

 

Üdv és köszi: Ramazza

kovani Creative Commons License 2009.03.18 0 0 322
Tunterm!!! Merre vagy? Kérlek válaszolj. Üdv.:kovani
Előzmény: kovani (321)
kovani Creative Commons License 2009.03.13 0 0 321

Szia Tunterm!

Mi június 3-án megyünk a Riadh Palms-ba 2 hétre,Sousse-ba.Lehet, hogy érdekelne egy-két  egyéni utazás, de mi csak ketten megyünk a férjemmel.  Egyenlőre még csak tervezgetjük a dolgokat.Tudnál így esetleg hozzávetőleges árat mondani? Vagy jó lenne, ha elérhetnénk telefonon , ha már kint leszünk. Ha publikus, írd ide az elérhetőséged, ha nem, kérlek a kovanier54@citromail.hu címre válaszolni. Köszönettel: Kovani

Előzmény: tunterm (320)
tunterm Creative Commons License 2009.01.13 0 0 320
Tuneziába utazol? Szeretnél kirándulni de eleged van a tömegből?
Csináld meg a saját kirándulásodat, nézzd meg amit TE szeretnél látni…… mi segítünk ebben. Magyar nyelvű idegenvezetéssel egy terepjáróval.

Ajánljuk: Dougga - Bulla Regia
Makthar – Dougga
Zaghouan – Thuburbo Majus – Dougga
Hammamet – Dougga
Sfax – Kerkenah
Kerkouane – Karthago (amit meg nem lattal)
1 napos Karthago (pun kikötő, Byrsa domb - Akropolium, Római villák, szinház, Karthago múzeum, keresztény múzeum)
El Djem – Sfax
1 napos sivatagi túra: Matmata – Douz (a sivatag kapuja)

Bármi mást szeretnél látni, írd meg és mi megszervezzük neked.
A fenti programok részvételi díjja 4-6 fős csoport esetén: 70 tunéziai dinár/fő ( 40 EUR)
Amit tartalmaz: az idegenvezetést, üzemanyagköltséget, és belépődíjakat.
Amit nem tartalmaz: étkezés, italfogyasztás mert ez személyi igényektől függ (pl. ebéd megoldható 4-től 40 dinárig).

Ezektöl eltérő program vagy létszám esetén az ár változik.
cs.gizi21 Creative Commons License 2008.11.02 0 0 319

Köszönöm a beszámolót a szállodáról.

Mi két alkalommal is nyaraltunk Skanes Monastiron és kívülről már láttam a szállodát de a képek és a leírás alapján elmernék menni ide :).

Mi a Skanes El Hana és a Ruspina szállodákban voltunk.

 

Gizus :)

implacabilis Creative Commons License 2008.10.17 0 0 318

Vime Helya Beach & Spa Hotel (Monastir - Skanes)

Mivel a Helyáról nagyon sok rosszat lehet olvasni különböző fórumokon, írok róla egy-két dolgot. Most szeptember végén - október elején voltunk ott két hétig, és néhány apróságtól eltekintve csupa jót tapasztaltunk.
A négycsillagos besorolás szerintem teljesen állja a helyét. A szobánk tágas és kényelmes volt, semmi hangya meg hasonló (amit sokan említenek) nem volt, naponta rendesen takarítottak és cserélték a törülközőket. A szobalány kedves és figyelmes volt, bár nehéz volt vele beszélni, mert nem nagyon tudott franciául. Borravalót nem adtunk neki, csak egy kis csokit. Bármit szét lehetett hagyni, még a laptopot is, semmihez senki nem nyúlt, sőt, azt hiszem inkább vigyáztak rá, mert talán féltik az állásukat, és nem szeretik a botrányt.
Érkezéskor adtunk tíz eurót a recepciósnak, de nem hiszem, hogy ezért volt kedves velünk mindenki két héten át - később semmi baksist nem adtunk soha. Ez talán arra volt jó, hogy két szoba között választhattunk: az egyik csendesebb volt, hátra, a reptér felé nézett (!), a másik meg félig a szomszéd hotelre, félig a tengerre - a látkép miatt ezt választottuk, bár ez sokkal zajosabb volt a másik hotel strandjáról jövő "zene" miatt. Tengerre néző szobát szerintem nem szabad kivenni, mert a szállodaépület és a tenger között vannak a medencék, ahol egész nap bömböl a diszkómuzsika, és látványnak sem túl jó egy heverésző hotelvendégekkel teli strandot nézni, ráadásul elég magas felárat kell fizetni érte.
A szobában tévé (2 tunéziai csatorna - 1 arab, 1 francia - meg egy csomó más, BBC, CNN, olasz, francia, lengyel, orosz stb. műsor), megfelelő bútor, szekrény stb. van, hűtő és hajszárító nincs. A légkondi elég hangos, de csak ha maximumra állítod.
A reptér és a vonat zaja semmi a hotelsor bulizajához képest. (Az erkélyajtó nagyon jól szigetel, majdnem teljesen ki lehet vele zárni a zajt.) Viszont nagy előny, hogy csak kisétálsz a reptérre a nyaralás végén. A HÉV (metro) megálló kb. 300 méter a recepciótól - félóránként jönnek a vonatok, nevetségesen olcsó a jegy, a monastiri medina 10 perc, Sousse 15-20, Mahdia kb. 50.
A tengerpart kb. 50 méterre van (0 méterre a hoteltől persze, csak kicsit nagy a kert), nagyon jó a homok, elég tiszta a víz, csak az egész nagyon keskeny, és túl sok ember lepi el. De kicsit odébb van rengeteg hely, csak ott nincsenek nyugágyak. A nyugágyak miatt különben a fél hotelközönség nagyon korán kel, mert nincs sok belőlük, viszont ha beszélgetsz, viccelődsz pár szó semmiséget a parti fiúval, és adsz neki egy dínárt, a nap bármelyik szakában szerez neked nyugágyat. A víz sekély, be kell menni vagy 50 métert, hogy rendesen lehessen úszni, és sajnos ott már vigyázni kell, hogy mikor jön jet ski vagy banánt vagy siklóernyőt vontató motorcsónak.
Étkezéskor nagyon sokan vannak (300-nál több szoba van a szállodában), de az étterem nagy, és a pincérek nagyon ügyesek és gyorsak, mindig találsz vagy adnak szabad asztalt. A kaja elvileg egyhangú, mert mindig szinte ugyanaz van, de vagy negyvenféle dologból választhatsz, és pár nap alatt kitapasztalod, hogy mit érdemes, és mit nem szabad enni. A zöldséget nem fűszerezik (főtt és nyers is van mindig többféle), a csirkét és sertést/marhát általában nem sütik meg rendesen, ezekkel vigyázni kell, a hal, krumpli, rizs viszont teljesen ehető, és van elég hozzávaló a svédasztalon, hogy úgy ízesítsd, ahogy akarod (mustár, ketchup, szósz, hagyma, olajbogyó stb.). Az ötvenféle sütemény fele nem jó, a másik fele nagyon jó. A spagetti ehetetlen, a palacsinta viszont csodálatos, és ötféle lekvárt lehet keverni hozzá. A reggeli talán jobb, mint a vacsora, és a kutya nem szól érte, ha szalvétában elviszel magaddal valami kis sajtot meg egyebet ebédre, ha félpanziós vagy. Mindig annyit eszel, amennyit csak bírsz - ez mondjuk nagy hátrány, mert utána órákig nem tudsz mozogni. Ha veszel a vacsorához egy pohár bort kemény 3 dínárért (elég nagy pohár viszont), tuti, hogy mindig jó asztalod lesz, és a pincér esetenként szerez neked olyan dolgot is, ami éppen nincs a svédasztalon.
A bár nagyon drága, élelmiszerbolt nincs a környéken, ásványvizért jobb bemetrózni Monastirbe. (0,75 liter 2 dínár a hotelben, 1,5 dínár a repülőtéren - viszont Monastirben a metróállomáshoz öt percre egy nagykereskedésben egy 6 db1,5 literes palackból álló karton csak 1,6 dínár. Egy háromdecis sör az étteremben 4,5 dínár, a bárban 3, a monastiri szupermarketben 1 dínár.
A szállodában ingyen minigolf (nagyon ócska a pálya), tenisz (tűrhető pálya, kiváló ütő, gyenge labda), ping-pong, kinti sakk, konditerem (szegényes felszereléssel) és íjászat van, billiárd csak pénzbedobós asztallal. Csúszda a szomszéd hotelben, oda elvileg nem mehetsz, de simán be lehet lógni.
A hotel elvileg gyógyfürdő is, van ott valami termálvíz, ilyen meg olyan gyógyászat egy nagyon kicsi részében, de abból csak az ártáblát néztem meg - baromi drága minden.
Néhány saját képem a Helyáról itt látható:
http://english.specialist.hu/tunisia/helya/

Emőke1 Creative Commons License 2008.07.28 0 0 317
Szia,
Inkább a Tunéziai élmények topikba látogass be, az pörgősebb.
Előzmény: bzuzu (316)
bzuzu Creative Commons License 2008.07.28 0 0 316

Sziasztok!

 

Szeptemberben készülünk a barátommal és a barátainkkal Tunéziába az El Hana Beach Hotelbe.Szeretnék információkat gyűjteni a holtelről.

Aki volt nemrégiben ebben a szállodában kérem irja meg pozitiv vagy negativ véleményét nekem.

köszönöm

zuzu

viderj Creative Commons License 2008.07.21 0 0 315
köszi
Előzmény: Törölt nick (314)
viderj Creative Commons License 2008.07.21 0 0 313

Sziasztok,

 

Érdeklődni szeretnék tapasztalt utazóktól, hogy melyik szállodába érdemes menni? Az alábbiakban gondolkodunk:

Djerba Sun Club (14 éves lányom itt még kapna kedvezmény.

Prima life Karawan

Prima Life Garden

Prima Life Imperial

 

SOS kellen információ, mert jövő héten szeretnénk utazni. Úgy volt a héten intézzük a Chiraz Hotelt a Medinával, a gyerekkedvény miatt, de az olvasott rossz tapasztalatok után elvetettük. Nagyon megtetszettek a DV ajánlatai, főleg Marhaba, de sajnos az össze út le lett foglalva a hétvégén.  a fenti szállodákban még van hely, és nem szeretnénk lemaradni, így ma este, vagy holnap reggel intézni kell. Köszönöm előre is.

édespresszó Creative Commons License 2008.06.28 0 0 312
A Hotel Hammamet Resort Garden Resort Spaban foglaltunk szállást. Örömmel vennék bármilyen információt a szállodáról, a környékéről, a városról stb.
firgas Creative Commons License 2008.02.06 0 0 311

 

 

Szia!!!

 

 

Köszi a gyors választ. Asszem Djerba lesz a téma. Igazából kirándulni nem akarunk, csak kicsit fentrengeni a napon. A nyüzsi nem is hiányzik, de ha egy kicsit az ember "tölt" akkor beindul....na majd akkor csinálok én bulit.

Egyiptomban voltam már hatszor, de Tunéziában még soha.

 

Többek között azért is esett Djerbára a választás, mert mindenképpen all inclusive ellátást szeretnénk, és ezt ezen az árfekvésben Sousse-ban nem találjuk meg. A meninx hotelbe megyünk. Ferbruár 22-én. Szerintem tuti lesz.

 

Ha napozni lehet az már jó nekünk.

 

Kérdésem lenne még hogy mit érdemes vinni??? Euro, vagy dollár??? Illetve az esetlegesen jelentkező gyomorproblémákra milyen medicina javallott???

 

Aftál egy ötletet a karawannal kapcsolatban, de kicsit visszataszító hogy egy úton kell átmenni a strandhoz. No mindegy....még van egy hét eldönteni..

 

Meddig vannak nyitva a városban a kévázók bárok stb????

 

Előre is köszike

Előzmény: andris111111 (310)
andris111111 Creative Commons License 2008.02.05 0 0 310

jóestét

 

Mi voltunk sousse-ban és djerbán is mindkétszer februárban. az idő remek volt és a szállodák is jók

djerba nyugisabb de nincs igazábol semmi extra a szigeten aki csak heverni akar a napon annak ok, de nincs nagyon éjszakai élet

sousse az ellenkezője viszont koszosabb és zajosabb de közelebb van mindehez.

sok sikert jó nyaralást

mi majd márciusban megyünk a karawanba röfögni

Előzmény: firgas (309)
firgas Creative Commons License 2008.02.05 0 0 309

 

 

  Üdv mindenkinek!!!

 

 

 

 Február 22-én mennénk!!! Időjárás, és kikapcsolódás szempontjából, gondolok itt a szórakozásra is, melyiket ajánlanátok???

 

 

 Sousse??? Vagy Djerba???

 

 Hol jobb az idő??? Djerbán van valamilyen jellgű éjszakai élet????

 

 Úgy hallottam Djerba elég szeles....

 

 

Teljesen tanácstalan vagyok!!!

 

 

  Segítség!!!!!! :-)))

andris111111 Creative Commons License 2008.02.05 0 0 308

Március közepén mennénk a prima life karawanba all inclusive-ra.kartago toursal. Volt e valakinek kellemetlen tapasztalata? szobák? ellátás?

köszi előre is jó tervezgetést

hapike Creative Commons License 2007.11.24 0 0 305
Változó volt az idő. Az első napokban a télikabátban sétáltam a tengerparton, fújt a szél, hideg volt. Utána elvonultak a felhők, felmelegedett az idő. Szélárnyékban bikiniben napoztam. Találtunk a hotel fala mellett egy kerítéssel körbevett részt, ahova nem fújt be a szél. Napközben pólós, este pulcsis idő volt. Fokban ez reggel-este 15 fok, napközben 25 fok. Utolsó napokra megint elromlott az idő. Befelhősödött, feltámadt a szél is. Tengerparton már hideg van, a homok is hideg, szinte mindig fúj a szél, csak felöltözve lehet sütkérezni.
Ruhát szerintem őszi cuccokat kell vinni. Nyári ruhákban már hideg van.
Aki most megy feltétlenül vigyen légycsapót. Nem győztük elhajtani őket. Rájöttünk később, hogy egy vékony gézszerű takaróval jó betakarózni, akkor nem szállnak ránk.
Előzmény: Törölt nick (304)
hapike Creative Commons License 2007.11.24 0 0 303

Tegnap jöttünk haza Mahdiából. Thapsus*** -ban voltunk.

Ilyenkor a vendég ritka madár arrafelé, alig vannak a szállodákban. A helyiek örülnek, ha dolgozhatnak. Emellett a szálloda felét felújjítják, teljes ablakcsere történik. Voltunk vagy 30-an a szállodában, igazán családias volt a hangulat, mindenki ismert mindenkit. Ha nem mentem kajálni kérdezték a férjemtől hogy hol vagyok. Nagyon aranyos a személyzet.
Velünk is eljátszották a "szoba bizniszt". Ezt olyan mesterfokon űzik, hogy nem igaz. Még mielőtt pénzt váltanál követik el, hogy Euróban jattolj nekik.
Szóval a szálloda fele felújítás alatt, ember alig lézeng benne, erre odaadtak egy észak- keleti hideg, egybenyíló szobát. Ebben a hotelben minden szoba a tengerre néz, kivéve azokat amik a főbejáratnál vannak. Szóltunk, hogy adjanak másikat, egy kis csúszópénz ellenében. Kérdeztem a portástól, hogy tele van-e a hotel, azért kaptuk meg ezt a szobát?
A másik dolog, hogy semmi tájékoztatást nem kaptunk arról, hogy mit takar a full panziós ellátás. A prospektus csak nagyvonalakban írja le azt, hogy ez hotelonként eltérő. Kezdődött a nyomozás az első naptól. A portás itt is cselezett 3 db Hammam belépőt adott a 6 db helyett.
Hazautazás napján hajnal 3/4 3 -ra jött értünk a busz. Előző este szóltam az étteremben, hogy ekkor utazunk, lehet-e reggelizni. Azt a választ kaptam, hogy igen, nyitva lesz az étterem. Az étterem nyitva is volt de egy darab kaja nem volt benne. Ha ezt tudjuk, akkor bevásárolunk az útra előző este. Szerintem az elutazás napjára még járna a reggeli, vagy hideg csomag.
Az utazási iroda teljesen úgy viselkedik, mintha teljesen kezdő lenne ezen a piacon. Hazaútnál még átmentünk repülőgéppel Djerbára, ami 35 perces út, leszálltunk, felszedtük az utasokat -álltunk 30 percet, utána jöttünk haza. Miért nem Djerbáról jött értünk a repülőgép??? 20 Djerbai utas miatt a többi 150 embert szívott?
Vultur Csaba Creative Commons License 2007.10.05 0 0 302
Sziasztok!

Port El Kantaouiban, a Hannibal Palace ***** -ban voltunk, akit érdekel, írjon mailt: csaba.vultur@gmail.com
galmadi Creative Commons License 2007.10.05 0 0 301

Csak még egy kis adalék, ami a előbb kimaradt.

 

Utastársaink szintén Neck. utazási irodával pedig úgy jártak, hogy mikor ők is hajnal 2-re megérkeztek közölték velük, hogy szuper, de nincs szoba.

El tudjátok képzelni, ott áll hat ember hajnalban, hulla fáradtan és nincs szoba! Felhívták az idegenvezetőt, aki annyit bírt mondani, hogy Ja, tudom...

Reggel 6-ra varázsoltak nekik szobákat.

 

Másik társaságot pedig elfelejtették értesíteni, hogy az indulás napján csak este 8-kor indul a gép és ők vidékről odamentek délre - az eredeti időpont szeirnt - a reptérre. Szerintetek?

 

Milyen eljárás ez? Kifizetünk nekik egy kalap pénzt és ilyenek megtörténhetnek?!

Egy biztos, most először és utoljára utaztam a fent említett céggel.

 

Egyet tudok tanácsolni szálloda ügyben, hogy alaposan nézzetek körül a neten, mielőtt elfogadtok egy szállásajánlatot, hogy van-e már valakinek tapasztalata a Hotellal kapcsolatban. Az utazási iroda ugyanis nem ad mindig pontos információt, ill. csak el akar adni egy bizonyos szállást, mondván, ha már kint vagy úgysem jössz haza...

 

 

galmadi Creative Commons License 2007.10.05 0 0 300

Sziasztok!

 

Mi most jöttünk haza Hammametből. Kint szuper volt az idő (átlag 27-30 fok), de a szállással és az utazási irodával kapcsolatban megosztanék egy-két infót.

 

A tények: A Hotel Nesrine-ben voltunk, ami 4 csillagos és all inclusive ellátásra fizettünk be szept. 26-tól okt. 3-ig (8nap 7éjszaka). 26-án kora délutáni indulással és 3-án szintén kora délutáni érkezéssel. 2 felnőtt + a 3 éves kisfiúnk.

 

A valóság:

- az utazás előtti nap felhívtak, hogy menetrendváltozás (charter gépnél?!) és csak este repülönk 20 órakor, de cserébe hazafelé nem reggel, hanem délután indul a gépünk (ez eddig rendben, hiszen fél nap elmegy itt, de visszajön ott)

 

- Monastirba ment a gép, 22.30-körül értünk oda, majd közel egy órát ültünk a buszban, mivel valakinek eltűnt a bőröndje, így éjfél körül sikerült elindulni a szálloda felé. Monastir - Hammamet távolság kb. 90 perces buszút. Hajnali fél kettőre értünk a szállásunkra, ahol mondanom sem kell beestünk az ágyba.

 

- másnap kicsit körülnéztünk a földszinti szobánkba, hát akkor már gyanús volt a helyzet. A fehér kövezett szoba és fürdőszoba fugázása itt-ott erősen penészes volt, a fürdőkádba se szívesen tettem bele a gyereket... (minibárról pedig ne is álmodjunk - bár éjjel jólesett volna egy kis ásványvíz). A falra szerelt távirányító rázott, először még nevettünk is, mert a gyerek fogta meg és hirtelen eldobta, majd mondta, hogy nézd, ha így nyúlsz hozzá, akkor bánt a távirányító. Ez vicces volt, de mikor a férjem is hozzányúlt és konkrétan megrázta, akkor már nem találtuk olyan viccesnek.

 

- étkezések: mint említettem all inclusive ellátás - pont azért, hogy ne kelljen enni-innivalóra külön költenünk.

Italválaszték: Cola, Fanta, Sprite, ásványvíz, bor, sör. Reggelire volt még kávé, tea és kecsketej.  Még jó, hogy a kisfiunk meg bírta inni a kecsketejet (én sajna már nem), így reggel nem volt gond. De délbe és este már gondban voltunk, hiszen rostos gyümölcslé, esetleg frissen facsart narancslé olyan egyáltalán nem volt. Én pedig nem adok neki szénsavas, cukros izéket.

Az ételválaszték sem volt 4 csillagos. Nem éheztünk, de többnyire paradicsomos tésztát ettünk, vagy sült paradicsomot, főtt tojást, sült krumplit, egyszer kaptunk rákot (amit aztán még két napig különbözőképpen elkészítve tálaltak). A választék gyatra volt - köze nem volt a 4 csillaghoz. A kinti étkező rész tele volt macskákkal, amik az asztalra is felmentek. A székek ragadtak, a terítők sem voltak mindig tiszták, ha korán mentél reggelizni, akkor még nem volt kenyér. Az egyébként jó minőségű etetőszékek, olyan koszosak voltak, hogy az elmondhatatlan. A bennük található biztonsági öv szó szerint fekete volt a penésztől...

 

- hazautazás: természetesen szó sem volt arról, amit megígértek, hogy majd csak délután indulunk haza, hanem szerda reggel 7 órakor hagytuk el a szállodát, mivel 10.40-kor indult a gépünk haza ("helyreállt a menetrend") címszóval.

 

A lényeg: a megígért 8 nap helyett inkább csak 6 nap volt, gyatra ellátással. Persze aki még nem volt rendes 4 csillagos szállodába, annak lehet, hogy jó volt, de mivel mi pár éve voltunk Sousse-ba, így zongorázni lehetett a különbséget.

 

Mindezért fizettünk 300.000 forintot a Neckermann-nak.

 

No comment.

 

Még szerencse, hogy a tenger helytől függetlenül szuper és az idő is nagyon klasssz volt.

 

 

 

beus009 Creative Commons License 2007.09.16 0 0 299

Sziasztok!

 

Aki szeretne infót kapni Tunéziáról jöjjön a honlapomra!

Itt tényleg mindent megtalálsz :

Élménybeszámolók, videók, képek, last minute utak, szórakozás (játékok, horoszkóp,..) tunéziai konyha, informatív linkek (pl. autókölcsönzés odakint, hotelek értékelése, Ferihegy info, Google Earth,...) szavazások, arab rádió és aki regisztrál, annak ingyen SMS, és arab zenék minden mennyiségben!

 

Kattints rá:

www.tunisia-djerba.gportal.hu 

 

Üdv, Bea

timba timba Creative Commons License 2007.09.13 0 0 298

Sziasztok!

 

Mi október 9-én indulunk Sousse-ba a Hotel el Mouradi Palace-ba. Tud valaki infóval szolgálni erre vonatkozólag??? Esetleg utitársak vannak-e akik ebben az időben ide utaznak??

kerami Creative Commons License 2007.08.22 0 0 297
Mi a Marhaba 3*-ban voltunk és tökéletes volt! Nagyon szép a szálloda /nem a NEPTUN !/és a kaja is finom volt.Semmi bajunk nem lett,pedig ha valakinek kényesebb a gyomra mint a férjemnek,az nyilván festi magát.Gyönyörű a parkja is. Én csak ide mennék vissza.
És ha azt veszem alapul,hogy hányan panaszkodtak az 5*-ra ami all in.-nel volt,akkor még inkább ezt választanám.
Előzmény: hawaii2000 (293)
Réky12 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 296
KÖSZIII!!:D:D:D:D:D
Előzmény: Okusaba (295)
Okusaba Creative Commons License 2007.08.21 0 0 295
szia:)
nézd meg a Tunéiai élmények topikot, nemrégiben voltak ott, és van beszámoló.
Előzmény: Réky12 (294)
Réky12 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 294

El Menzah hotel!

Volt már valaki ott?

Mesélj róla!!

PLIIIIZZZ!!!

hawaii2000 Creative Commons License 2007.08.15 0 0 293
Sziasztok! Ha válszthattoök 4 vagy 5 csillagosba menjetek ha tehetitek. nem a rend és tisztaság miatt mert akár ki akár mit mont nekem mindig olyan tiszta volt a szobám mint a csuda, hajtogatott izékkel meg virággal, hanem a kaja miatt. mert hát az hagy némi kívánni valót maga után a 3 csill ban. de a többösben már tényleg jobb.
Scarlett-Kate Creative Commons License 2007.08.14 0 0 292
sziasztok öt éve voltunk a Marhaba beach bungallóiban (Sousse),de a Marhaba és a Marhaba club is jó itt. illetve még ami tetszett akkor építették a Riadh Palms Hotelt aminek szintén jó a híre meg nekem már akkor is tetszett. Djarbán a Sidi Mansour az nagyon jó én szívesen visszamennék:D
zsuzso100 Creative Commons License 2007.08.11 0 0 291
El Hana Residence-ben volt valaki?
Én már a Samara Hotelban voltam, az nagyon jó!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!