Sziasztok! Gépet szeretnék venni. Két típust is néztem , az egyik a Brother innov-ís 55 varrógép a másik a Bernina Bernette Chicago 5 varrógép. Ismeri valaki ezeket a márkákat? Köszi előre is a segítséget.
Szeretnék rendberakni egy Union 2M varrógépet, viszont fogalmam sincs a használatáról hogy ki tudjam próbálni. Valaki el tudná nekem küldeni jó minőségben a használati útmutatót, mert egy részét már kibogoztam a korábban posztolt képekről, de van amit nem tudok elolvasni. Nagyon megköszönném ha Anyák napja előtt küldené valaki, mert meglepi lesz:)
SZÉP NAPOT. Van egy 30 éves Veritas Rubina varrógépünk és most elővettük maszkok varrásához. DE csak a legkisebb öltéshosszal tudok varrni, mert ha nagyobb öltéshosszal próbálkozom, az összehúzza az anyagot. Lehet, hogy az alsó és felső szál összehangolásával van baj, de bárhogy próbálom beállítani, nem segít rajta.Milyen alkatrészt kell hozzá rendelnem webáruházból?Köszönöm a segítséget.
Szerintem a gépen felül középen lévő kerek cérna előfeszítót csak az orsózáshoz kell használni. A varráshoz az bal oldalon elől hátul lévő kis lukakba (ezek a szálvezetők) kell a cérnát behúzni és onnan le a szálfeszítőhöz? Van leírásod a géphez?
Új vagyok a témában... Hozzá jutottam egy" Bagat vinja S electronic" Jugoszláv varrógéphez, aminek tönre ment a főkapcsolója.Szereztem egy másikat , persze gyárit épp nem találtam es elkövettem azt a hibát hogy a csatlakozásokat nem jegyeztem fel, igy most nem tudom melyik kábel hová megy és akár hogy próbálgatom kimegy a biztositék.
A kérdésem az lenne hogy akad e itt valakinek ez a márkájú masinája és tudna kepet küldeni a bekötésről azt nagyon meg köszönném.