Tanulótársat/akat keresek angol órákhoz a nyugatinál.
Cél a középfok lenne. Én tanultam már angolt, a legjobb lenne ha Te is, így nem nulláról kellene kezdeni. Ketten vagy akár négyen sokkal kedvezőbb áron tudnánk tanulni. Ezért keresek társat hozzá. Nekem munka utáni, időpontok lennének jók, heti 2-3 alkalommal.
Ide tudsz írni: angolultanuljunk@gmail.com
Ui: korábban is kerestem már, de akkor nem jött össze, de most szeptembertől újra belevágnék, hátha most sikerülne 2-4 fővel akár egy kisebb csoportot is összehozni.
Profi segédanyagok, személyre szabott tételek kidolgozása következő nyelvvizsga-típusokra: TELC, ECL, BME, EuroExam, EuroPro, Kitex, Társalkodo, Gazdálkodo, LCCI, Zöld Út, stb.
Ingyenes irasbeli es nyelvtani segedlet! Ha gyorsan kell a nyelvvizsga, nincs időd a felkészülési anyagokat magad elkészíteni, szívesebben vennél profi segítséget, várom leveledet!
SOS!! Keresek egy srácot, aki két éve segített nekem nyelvvizsgában! Akkor megbeszéltük, hogy később folytatjuk a másik nyelvvel, de telefont cseréltem és elveszett az elérhetőséged! Csaba, ha olvasod, kérlek jelentkezz! Hogy be tudj azonosítani, én vagyok a BMW-s srác és a Camponánál találkoztunk! De ha más olvassa, aki esetleg tudna segíteni, német nyelv kellene (angol már van), köszönet!
ECL vizsgát szeretnék tenni, de a neten semmi anyag nincs hozzá, nem segítene ki valaki, akinek már nincs rá szüksége. B2 és C1 teszt és listening érdekelne. Lenne valaki olyan segítőkész? Köszönöm, előre is .
Szerintem nézz magadba, mert nekem úgy tűnik, hogy te csak mindenkit kritizálsz, pszichés esetnek tűnsz. Ha valaki segítséget kér az a baj, ha segítséget ajánl akkor abba kötsz bele.
Látom te minden témához hozzászólsz, de sajnos betegesen. Mindenkiben csak a rosszat látod, mondd milyen ember vagy te? De tudod, mindenki magából indul ki! A szamaritánus jelentése, önzetlen segítő, de te inkább bajkeverő vagy!
Azt hiszem, hogy blogot kellene nyissak, hogy beszámoljak a nyelvtanulásom sikereiről és sikertelenségről, hátha sokaknak segíthetnék.
A lényeg az, hogy kb 20 évig folyamatosan újrakezdő voltam az angol nyelvtanulás terén, aztán kb 2 hónapja rátaláltam egy skypeon tanító tanárra, akitől néhány óra alatt többet tanultam, mint az elmúlt 20 évben. Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy ha évekig tart megtanulni egy nyelvet és még mindig nem úgy megy ahogyan szeretnék, az nem az ő hibájuk. Azóta, már 2 barátom is elkezdett nála tanulni és ugyanolyan rohamos fejlődésről tudnak beszámolni.
Nyissak blogot, vagy néhány helyen tegyem közzé hirdetésként? De én nem hirdetni szeretném, csak segíteni azoknak, akik ugyanúgy évekig kínlódnak az angol nyelv megtanulásával, vagy akik bele se mernek kezdeni, mert úgy gondolják, hogy évekig tart és pénzük nincs arra, hogy évekig tanuljanak. Ha bárkinek szüksége van egy nagyon jó tanárra, az írjon a zsuzsukovari@freemail.hu címre és megadom a tanár elérhetőségét.
Sziasztok! A diplomához szükségem lenne középfokú írásbeli vagy szóbeli nyelvvizsgára. Német ,Angol mindegy. Bármilyen megoldás érdekel .Sürgős lenne. Aki tud segíteni az írjon privátban. Atbdj@citromail.hu címre
az admint kérdezem: az oké neked, hogy csalók lepik el az index fórumát, akik nyilvánvalóan törvénytelen módon akarnak (vagy nem csak akarnak) nyelvizsgát szerezni?