Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Jó lenne, ha nem használnád egyáltlaán, amíg konkrétan az adatmentő programmal nem tudsz nekiállni, mert minden perccel romlik az esélyed. Akkor is, ha te tudatosan nem írsz oda, még valami program vagy az operációs rendszer könnyen megteheti.
Használni muszáj, mert erről fut a gépem, de majd megpróbálok kialkudni valamit. Remélem, egyedi hiba, és nem sorozat, mert úgy nehezebb cserélni, ha a következővel is rohanhat vissza az ember.
Amúgy másik parítcióról működik a film ,de a lemezolvasási hibák amik a grafikonon látszanak, nem normális dolgok. Majd intézem júniusban a garit, filmrakosgatással termelt még 50 000 000 hibát...
"hogyan lehet ezt visszakeresni, visszatölteni?" Kinézöl innen egy jó kis undelete-progit, letőttöd, fölrakod (nem arra a meghajtóra, amin a törölt cucc van! - megjegyzem, ha ez a rendcerpart., akkor jobb lenne inkább másik gépbe áttenni...) és körülnézel vele. Minél több szabad hely van azon a 'lemezen', meg minél kevesebb egyéb progi fut, annál több az esélyed. Ja és minél hamarabb...
Jajj, de rohadt nagy meló lesz az. Mindent leszedni róla valahová, rendszert is... jajj nekem. Erre bizony várnom kell kb. három hetet, hogy megcsinálhassam, mert most viszgaidőszak van, aközben nem megy, de akkor júniusban elintézem.
Mit mondjak, ha kérdezik, mi a hiba? Olvasási hibák a Smart adatokban, és HD film nem nyitható meg róla?
Ha nyúzom a filmmel, akkor ez az érték a C vinyónál emelkedik, most 115 000 000-nál tart kb. A film onnan nem nyílik meg, a másik vinyóról simán. Lehet valami gond a C merevlemezzel? Egyeáltalán mi ez a raw read error rate? Esetleg kábelhiba okozhatja? Tudtok erről valamit? Nem tetszik ez nekem. :(
Másik diszk (a C az 500-as satán van mig a másik egy 320-as satás). HD Sentinel szerint tökéletes, bár az első Smart mező cikkcakkos diagarmot ad, míg ez az érték a régebbi lemeznél 0. Rossz szektor, stb. egyiken sincs, HD sentinel mind a ketttőnek hibátlant ad, 100/-ot és több mint 1000 napot.
Sziasztok! Logitech LX8 vezeték nélküli egerem van. Eddig minden oké volt vele, viszont most nem működik a középső gombja. Azaz görgetni tudok benne, de ha rákattintok akkor nem jelenik meg az a kis jel ( illetve utána huzogatva nem tudom görgetni a lapot böngészőben) A nagyobbik baj az, hogy Archicadben sem működik:P Ott is úgy szokot működni, hogy ha lenyomva tartom a középső gombot, akkor ide-oda húzhatom a tervlapot, 3d nézetet... Eredetileg windowsos driver volt a gépen, ma felraktam a logiteches cuccot is, de akkor sem lett jó. Azóta leszedtem mert azt mondták nekem, hogy a logitech drivere szar és ínkább csak galibát okoz... Más egérrel is kipróbáltam, az tökéletesen működött a gépen. Van valakinek ötlete?
Igen kevéssé valószínű, hogy köze lenne egymáshoz, de hogy kell-e töredezettségmentesíteni, ne tőlünk kérdezd, mert azt mi innen nem tudhatjuk, hanem a saját gépedtől, mert ő tudja. Ha azt mondja a töredezettségmentesítő program, hogy kell, akkor tedd meg.
Nem tudom, ez a legjobb hely-e ehhez a kérdéshez, de mitől lehet az, hogy az egyik mkv filet a kmplayer simán lejátssza, a másiknak meg kiakad a betöltése közben? Mindkettő szép nagy file.
Ézsaiás 40:22 Ki ül a föld kereksége fölött, a melynek lakói mint sáskák [előtte,] ki az egeket kiterjeszti mint egy kárpitot, és kifeszíti, mint a sátort, lakásra;
De még egyszer legeslegeslegutoljára (a kedvetekért újra kipróbáltam): XP-ben, INTÉZŐVEL NEM LEHET a könyvtár readonly attribútumát beállítani, csak a könyvtárban lévő fájlokét. A státusznégyzet állapota szürke alapon pipa lesz (vagy zöld négyzet) a következő megtekintéskor, tök mindegy, mire volt billentve korábban... Sőt, akkor is ugyanez a jelzés, ha egyébként más eszközzel (attrib, TC) a könyvtárat magát is írásvédetté tettük. Ha ott lenne az a kis magyarázat, ami a felső képen látható, mindenki megnyugodna. (Végre)
Nem, a magyarázat ott lesz, hogy a Windows feliratozása nem korrekt, a TC helyesen csinálja. A TC is harmadik állapotot ír ki egy könyvtárra, csak melléteszi a magyarázatot:
pipa be = attribútum bekapcsolása pipa ki = attribútum kikapcsolása harmadik állapot = attribútum értékének változatlanul hagyása
Tehát a TC nem is ígéri, hogy amikor belépsz a dialógusba, akkor meg fogja mutatni, milyen az éppen aktuális állapot. Nincs is rá szüksége, mert mielőtt beléptél volna a dialógusba, oda van írva a könyvtár neve mellé. Az Intézőben viszont ilyen nincs, de a funkciója nyilván ugyanez.
Tehát lezárhatjuk azzal, hogy nem hibás, de a felhasználót nem kellőképpen informáló, és ezzel megtévesztő kijelzési mód.