Nem ultima, bocs. Ring Xenon Max +100. Ami a GE+120ast, és az NBLt illeti, tavaly áprilisi a teszt, könnyen el tudom képzelni, hogy akkor még nem léteztek.
Kozgab pedig azt írta, hogy a Megalight szélesebben világított nála, szerintem ez fényszóró függő lehet. Itt a tesztben a Night Breaker-nek van a legnagyobb fénye balra. Egyébként köszi a linket, de innen 2 nagy esélyes hiányzik (MU +120 és NBL). A GE és a Ring elvileg ugyan az és a Bosch is GE vagy Philips gyártmány, ha jól tudom.
Öt körte (tényleg birnének hívják a németek) kapott öt csillagot: Ring Xenon Ultima; GEMU+90; Philips Xtreme; NBP; Bosch +90. A Philips és az NBP kicsit szélesebb sávban, a GE és a Ring messzebbre világít. Mind különösen ajánlott.
Nekik sincs? Pedig Neked van Megalight +90 meg NBP is, lehetne hasonlítgatni. :D Kéne még szerezni tesztre Philips Xtreme Vision-t meg Megalight +120-at, kíváncsi vagyok ugyan abban a fényszóróban milyenek lennének. :D
Szerintem ha látni is akarsz és nem csak "divatozni", akkor Night Breaker Limited Edition. A színe ugyan olyan, mint a Cool Blue Intense, viszont jóval erősebb.
Így néz ki mellette a Megalight +120, pedig már az is fehérebb, mint egy sima izzó:
Mondjuk ha szemből nézed, akkor nem divatkék színe van, viszon nagyon erős és szépen terít.
Igen, a CBI hidegebb fehér, a Sportlight erősebb. Szerintem az NBP Limited felel meg legjobban az általad támasztott feltételeknek, de hallgassuk meg a többieket is.
CBI-m, Sportlightom van mindkettő, utóbbi H7esben. A CBI nagyon szép fehér, kontrasztos, de amennyivel erősebb egy normáltól, annyit elvisz a színezett búra. A Sportlight kevésbé színezett (egész finoman halványkék a búra), viszont erősebb (+50). Mivel H7es, másik autóban van, nem tudom összehasonlítani a kettőt - mindenesetre szép homogén, fehér fénye van, nagyon széles sávban világtja meg az utat.