Keresés

Részletes keresés

Wazull Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6513
Blaca,

attol tartok, igazad van :-)))
Praclee altal belinkelt helyen azonban Paula Jones-t talaltam...
Vagy lehet, hogy felrehord a browserem :-))))))))))))
OFF
(Apropo, PJ. Masik kedvencem Jay Leno azt mondta tegnap este a showjaban, hogy aki meg nem latta az illeto holgy kepeit, az kepzelje el Jasszer Arafatot jo nagy mellekkel...)
ON
Praclee, fedd fel kerlek lapjaidat: mit akartal belinkelni?

Előzmény: BLaca (6479)
Wazull Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6512
Dlala,

"Úgy látszik, mégis talált valakit. Az illetot ezekután kénytelen leszek a kókler/sarlatán kategóriába sorolni."

Akkor megis lenne valami abban, amit Joruto irt? :-)))
Szerintem egyebkent ez nem koklerseg/sarlatansag, hanem onmagunk penzert valo eladasa. Erre van egy eleg kifejezo szo, de azt inkabb nem irnam le :-)))

Előzmény: DLala (6506)
goebbi Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6511
Szia praclee!
Egyszer el kell kezdeni, mármint a hozzászólásokat, nem igaz? Sajnos nem tudlak megnézni(:! Egyrészt azért nem, mert ha nem lenne "átütő találkozás", akkor minek:), másrészt meg a következő hétvégén W.T. szeminárium lesz Pécsett, úgyhogy azon a hétvégén biztos, hogy hazamegyek.
Előzmény: praclee (6491)
bout Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6510
Köszi, nekem elég, ha begépeled. :-)))))
Komolyan: nincs egy szkenner véletlenül kéznél?

Más. Meséltem már, hogy a "Barátok közt" Miklósa, Szőke Attila megjelent nálunk egy edzésen? Többet ugyan nem jött, de úgy tudom, egy másik klubban azért tanul aikido-t. Alig várom az első bunyókat vele a sorozatban. :-) Nem mintha egy-két péntek délutánon kívül máskor is otthon lennék adásidőben...

bout

Előzmény: DLala (6509)
DLala Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6509
Ha akarod, tied lehet az újság. Amúgy ez egy szimpla beeteto PR riport, konkrétumok nincsenek benne.
Előzmény: bout (6508)
bout Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6508
Nagyképűséget nem kap senki, de az egészséges önbizalom fejlődése közben sokan kerülhetnek tévútra.

Őszintén szólva az, hogy "én vagyok az egész" még nekem nem jelzi senkiről, hogy nagyképű lenne.
Az már egy másik dolog, hogy hány helyről hallok hasonlóan elszállós kinyilatkoztatásokat (nagyon kevés) és mennyi ezekből a "szeretnék lenni, de azért úgy csinálok, mintha már az lennék" és mennyi a valódi (mégkevesebb).

A vetítési/forgatási időpontokról van szó a cikkben? Ez a Tina, ez hetilap? Kíváncsi vagyok a riportra jing-estül jang-ostúl. :-)

Az oktató személyét illetően mátrixosan szólva "már futtatjuk a keresést". :-)

bout

madjoe Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6507
;)
Nem tudom, ki a szponzor, de nem biztos, hogy kokler. Elvegre reklamnak jo, a konkret munkahoz koze nincs, es meg az is lehet, hogy jol meg tudjak csinalni. (az, hogy en meg nem latom hogyan, az egy masik kerdes)

Nagykepuseg. :) Ahh dehogy, az csak ugy jon magatol, idovel, de csak a nagyon sikeres es gyors tanuloknak. :):):)

DLala Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6506
bout, madjoe, talált, süllyedt!

Tegnap késo este értem haza és a konyhaasztalon kinyitva oda volt készítve a Tina magazin okt. 25-i száma. Namost ilyen a családban is ritkán forog, az én kezemben meg soha, de a családtagok kiszúrták az újságárusnál és mivel tudják, hogy a bögyömben van, hát megvették.

Ilyen szövegek vannak a cikkben:
"... ma már tudom, hogy én vagyok az egész ..."

Nos, javítsatok ki, de én úgy tudom, az aikido nem a nagyképuséget oktatja.

Egyébként ki volt az a barom, aki bevállalta és a nevét adta ehhez? Kénytelen volt máshova fordulni, miután a mi szövetségünk kerekperec elutasította, hogy mégegyszer égesse magát. Megkeresett más szövetségeket is, azok is elhajtották. Úgy látszik, mégis talált valakit. Az illetot ezekután kénytelen leszek a kókler/sarlatán kategóriába sorolni.

praclee Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6505
Még én sem jöttem rá hogy mi az a poesti esti felcsiga vagy mi!(én is műveletlen vagyok)ja és nem pesti!:)
Előzmény: bout (6504)
bout Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6504
Majd szoros copfba köti a haját, mindenféle indián hacukákat vesz fel veszkó csizmával és mindig morcos képet vág. :-)))))))))

Dlala! Könyörgöm mondj már ellent!!!!!!

bout

Előzmény: Kreta (6503)
Kreta Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6503
ha ez igaz akkor asszem könnyes szemmel fogok a padlón fetrengeni a röhögéstől!:)
madjoe Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6502
;) En eddig melle.. nem is talagatok tobbet. ... pedig igeretes probalkozas volt. (Ha visoznyt Linda, meg film, akkor, hogyan is fognak majd hozza, ahhoz a szellemiseg dologhoz? :) )
Előzmény: DLala (6499)
bout Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6501
Kérlek mondd, hogy megint mellé!!!!!
Ez tényleg merénylet lenne. :-)))))

bout

Előzmény: bout (6500)
bout Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6500
Tényleg nem erre gondoltam.
Ó, lesz itt sok móka, kacagás.
Csak nem az új Linda-sorozat részleteiről van szó? :-))))))))))))))))))))))

bout

Előzmény: DLala (6499)
DLala Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6499
Na jó, ha már a felcsiga így megvolt, akkor egy következo idézet:
"Biztos, hogy sokakat az érdekel legjobban, mennyire öregedtem meg, megy-e még a karate és így tovább. Én viszont ennél többet szeretnék adni a nézoknek. Ezért is örülök, hogy az új epizódokba sikerült becsempészni az aikido szellemiségét is."

bout, szerintem nem erre gondoltál.

bout Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6498
:-))))))
Ez a felcsiga

bout

Előzmény: madjoe (6497)
madjoe Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6497
Nem csinaljuk. ;) Amugy ha mindenki arra gondol, amire en (ami ugye nem biztos), akor pojen. Egyebkent mennyire pixeles a PEst felcsigaja? (Es mi is az tulkepp?)(tudom muveletlen vagyok)
Előzmény: Bandi-T (6496)
Bandi-T Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6496
Gyerekek, ne csináljátok ezt! Lassan már pixelesebb vagyok a Pesti Est felcsigájánál is... :)
Előzmény: madjoe (6494)
Shingitai Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6495
teresa !

Mivel Alexfux tartósan távol van, vizsgázik vagy mia szösz, én válaszolok helyette.
A válaszom: igen kb 12 éve., az Ádámot mondjuk tíz éve ismerem.

Előzmény: teresa (6474)
madjoe Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6494
;) Ha ismered regebben, tudod, hogy ez mekkora valtozast jelent.. es egyebkent is, pont mi szoljunk be neki, pont ott.. :). A legviccesebb hasnlot egy eurosport kozvetitesen hallottam tole. csak mosolygok, es valami mast tanulok tole. :):):) (a felkonferalasod viszont otcsillagos volt)
Előzmény: DLala (6485)
Rorimack Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6493
Haliho!

Nem csak egy van neki? (Es ezert irjak mindenfele, hogy "aki megszerezte a fekete ovet")
Masreszt a kislany lehet, hogy nem tudta, hol dolgozott a bacsi, mig ez egy otthon erosen befolyasolhatja mind a vizsgaztatok, mind az ellenfelek viselkedeset...

R.

Előzmény: praclee (6492)
praclee Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6492
elég érfdekes.Akkor azt mondjátokk meg, honnan van 5 danja.Mert ugye azt nem oylan ergyszerű megszerezni!Meg egy kis gyerek a földhözteremt egy nagy "embert"?Biztos nem rá fog szavazni akkor!:-))
Előzmény: Wazull (6475)
praclee Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6491
goebbi

Na látom jókor érkeztél mert még ez az első hozászólásod!találkozunk?Igaz hogy te még új vagy és nem ismerlek úgyhogy nem lesz szeritem olyan nagy átütő találkozás mintha pl. egyszer pingyivel találkoznék végre:)))

Szóval.nov.10-11-12
Nagy parti és egy vonos zenekar megy debrecenből.Vmi verseny lesz.Egyedül megyek ütős úgyhogy nem lesz nehéz megtalálnod.
Ha akrsz vmit még tudni akkor szerintem magánban.

byte

Előzmény: goebbi (6473)
Rorimack Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6490
Jajjaj! Huha, mi fog torteni!
Pitzu Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6489
Hűűűűűűűűűű! (Most szörnyülködtem.)
Lehet hogy holnap nem jövök, és akkor hétfőig várhatok, hogy milyen merénylet készül szegény aikidosok ellen. Hacsak le nem írod fél 4-ig.
bout Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6488
Ehh. Asszem én tudom miről van szó. :-)
Nem olvastam az idézetet máshol, de az észrevett jellegzetességet már hallottam az illetőtől. Nem lövöm le a poént, nekem nem illik. :-))))))

bout

DLala Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6487
BLaca,
mindhárom :-))))
Előzmény: BLaca (6484)
Burung Kuntul Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6486
Debrecenbol emigraltam Petsre meg 94-ben :)
Előzmény: praclee (6471)
DLala Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6485
El, amint kello mennyiségu szörnyülködést látok a topicon...
Elozetesnek egy idézet (szó, sot betu szerint):
"Ha néhány évvel ezelott valaki vagy valami az ezoterika felé akart volna terelgetni, biztosan elhárítom. Ennyit és így kellett élnem ahhoz, hogy rájöjjek: a jing és a jang egyensúlya rajtam áll."
Előzmény: bout (6483)
BLaca Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6484
DLala

Nézz a lelked mélyére és mond meg, hogy miért írtad ezt ide...

Tippjeim:
1. Jól értesültséged mutatod
2. Szeretnéd, ha az aikido-sok beijednének
3. Azt akarod, hogy érdekődjünk, hogy mi fog történni

Mi fog történni?

Előzmény: DLala (6481)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!