Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1978
Fiúk nézzetek le a Giants és a Vipers edzésekre, és megtudjátok, miért nem enged a szövetség indulni a bajnokságban. G.I. ha Te ilyen megnyilatkozásokat teszel azzal nem csak a MAFSZ elnökét, hanem magadat is minősíted. Van még 1 csomó csapat, akik nem indulnak a bajnokságban, velül is lehet meccseket játszani. Én azt elhiszem, amit chrisztosz korábban írt, h a Giantsben szar volt a hangulat, de azt nem, hogy 40 Vipers játékos úgy gondolta, h szar a hangulat a Vipersben. Amellett vannak külföldi ellenfelek is, velük is lehet játszani. Ne süllyedjetek le a W2 szintjére, hogy mindenki fórumkaratézik. Remélem azért jó idényetek lesz.

Mogyoródi István
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1977

Nem csak bennünk, másokban is felmerül a kétely. Ezt találtam az egyik fórumon:

"..Hallo Skacok!!!

Nemtom láttátok e már a sorsolásunkat ?elég necc az egész!Mondhatni nekünk van a legnehezebb sorsolásunk!Ja és megyünk majd Debrecenbe is!Majd nézzétek meg ti is!Ja és azt is nézzétek meg melyik csapatnak van a legkönnyebb dolga és nevessetek egy jót!!!!

A magyar probowlról megy annyit hogy nem hinném hogy a bajnok csapat edzője majd más csapatból hívni fog játékosokat hacsak nincs a csapatában sok sérült!

Nem értem hogy a magyar probowl tulajdonképpen miért ezt az elnevezést kapta mikor ennek a meccsnek semmi köze a probowlhoz!Szerintem ha már az amerikai bajnokság a minta és két fő csoport van nálunk is akkor nemtudom hogy miért nem a két csoport legjobbjai játszanak egymással!(ekkor lehetne Probowlnak nevezni)

Na mind 1 a lényeg hogy az osztrákokat meg kell verni!!!!!!....."

Mondjuk én sem értem miért nem lehet ebből ceremóniát csinálni és a nyilvánosság előtt celebrityk bevonásával egy showt csinálni. Pl Mr. President, vagy inkább nevezzem Castronak vagy KAdhafinak szépen beszélhetett volna a ligáról, leleplezhette volna a szponzorokat, beszélhetet volna arrról, hogy hogyan tagja az EFAFnek a MAFSZ, ha maga az EFAF erről nem is tud. Hogyan zárt ki egyszemélyben egy csapatot. Beszélhetne a sporthoz kapcsolodó múltjáról, mert Mr. President, az hogy kiteszek egy két táblát harmadrangú futsalmeccseken még nem hatalmaz fel hogy Jerry Maguirenek képzelje magát. Bár csinálhatna egy olyat ami a film cím: NAGY HÁTRAARC!!!!!  A másik ami nagyon érdekel, hogy az EFAF mely rendelkezése búzdítja az egyszemélyes diktatorikus döntések meghozatalára a Szövetségeket. Mr. PResident olyan alapvető hibákban vét, mind emberileg mind jogszabályilag amely megkérdőjelezi az ebbe a sportágba vetett hitét is. Tudom, hiszen az egyik gyűlésen elmondta, hogy be szeretne kerülni ezáltalt a sport által a történelem könyvekbe. Kérdem én, hogy hogyan és hogy mindenáron? A hazánkat megszálló oroszok, a 48/49es Szabadságharc és Forradalmat leverő Haynauék is bekerültek a történelem könyvbe. Erre vágyik?

Engem nyugodtan beperelhet, az elérhetőségeimet megkapja a csapatunk elnökétől, ezennel felruházom, hogy azokat Mr. Presidentnek kiadja.

Tudjátok, hogy annyira sz@ar, hogy ilyen szituba rángat bennünket Mr. President. Menjünk jogorvoslatért az EFAFhoz? Jelentsük fel az ügyészségen, mert érdekes öntörvényű dolgokat csinál vagy éppen nem csinál semmit? Sajnos ezzel az egész sportnak ártanánk más csapatoknak is, ők nem érdemlik meg!!

Te ember(?) kellett ez NEKED?

Javaslom, hogy vigyünk egy Történelem könyvet Lackónak a micsoda fickónak, és bővítsük ki egy oldalal amiben ő szerepel. Vagy nem is. Csak rakjuk oda a fényképét és hagyjük üresen az oldalt, majd ő kitölti kedve szerint. TE HŐS!!! 

Más Probowl.

Szerinem ezt a fajta prowbowlt a jószándék vezérelte, de én sem találom jó ötletnek. Persze játszon a második Hungarian Bowl győztes az első győztessel de ne nevezzük már Probowlnak. A Probowl maradjon tényleg probowl. Ehez is lehetne körítést csinálni mint JÚESZÉJben. Használjuk ki ezeket a lehetőségeket!!!

imi57 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1976
Előzmény: garaiori (1975)
garaiori Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1975

van még valaki a fórumon?

Előzmény: Roland #25 (1973)
garaiori Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1974

Sziasztok!

Valaki a szövetség pontos elérhetőségét a neten tudja?

A szabályzatot szeretném elolvasni. Ti nem?

Roland #25 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1973

Hát, igen! Ez tényleg szánalomra méltó!

Majd ha nagy leszek biztos megértem, hogy miért jó egy csapatnyi fiatal álmát összetörni!!!

Előzmény: Kapor_ (1971)
Kapor_ Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1972
Én is kívánok mindenkinek jó éjt:)
peace
Kapor_ Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1971
Viccet félretéve, szánalomra méltó a viselkedése, a dolgokhoz való hozzáállása nevetséges...Mindenkinek nagyon sok munkálya van ebben az egészben, és akkor az elnök (nem mondom, hogy úr, akit urazok azt megtisztelem) egy tolvonással (ez is hülyeség, mivel jegyzőkönyvet sem ír) elintéz minket?? Tényleg nem értem ennek az embernek a gondolatmenetét...
Roland #25 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1970

Jó éjszakát!

Előzmény: G.I. 40 (1968)
ÁdI #3 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1969
szintén zenész...
Előzmény: Roland #25 (1967)
G.I. 40 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1968
Jóccakát !
Roland #25 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1967
Nem hagyhatom hogy elvidd egyedül a balhét!!! Engem is perelhet Pityipalkó úr!!! :)
Előzmény: Kapor_ (1966)
Kapor_ Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1966
Engem pereljenek:D ÉLJEN Pityipalkó...milyen aranyos név ez:)))
G.I. 40 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1965

Igen , ez az életünk és most egy bokorból előugró pityipalkó megakadályozza, hogy azt a sportot játszuk, amiért élünk.

A csapat jogászaitól kérdezem, hogy perelhető vagyok-é a pityipalkó miatt ? Visszavonom és elnézést kérek elnök úr !

Előzmény: Roland #25 (1962)
Roland #25 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1964
Ez nem is rossz ötlet!!! Felkéne nyítni az emberek szemét!
Előzmény: G.I. 40 (1961)
G.I. 40 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1963
Itt mindenki focizni akar és szórakoztatni a közönséget. Bocs, nem mindenki ... hiszen van olyan közöttünk / hánynom kell, mikor kénytelen vagyok egy ilyet közénk sorolni / szóval van olyan, akinek a vaskalap már menetet vágott a fején ....
Előzmény: S:A:F (1959)
Roland #25 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1962

Én is egy másik sportot hagytam ott a fociért. Egyszerüen beleszerettem.

És tudom hogy a csapaton belül (játékosok és a vezetőség egyaránt) nagyon sok embernek ez az élete.

G.I. 40 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1961
Igen ... az ellenőrzésektől és a médiától fél. Az első beszélgetésünk kb. ötödik percében megfenyegetett azzal, hogy ne merjek a sajtóhoz fordulni, mert azonnal kicsinál minket és soha sem lehetünk szövetségi tagok. Én meg csak néztem, hogy ezt honnan veszi, hiszen még eszembe sem jutott. De tudod mit ? Köszönjük elnök úr !
Előzmény: imi57 (1953)
Kapor_ Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1960
Szívemből szóltál...a szurkolókat is meg kell említeni!!!!!
S:A:F Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1959
Na neeee...
Ez most komoly srácok? Ilyen nincs! Egyszerűen nem hiszem el!
Basszus, én otthagytam egy másik sportot, pont az ilyen "na most kib***ok valakivel" emberek miatt. Én nem ártottam ennek a bizonyos emberkének, semmi rossz szándék nem vezérelt, én csak focizni akartam... nem értem...

Üzenem ennek az emberkének:
Vajon az elődeink, (Cowboys) és a foci itthoni igazi nagy alakjai így álmodták meg anno a jövőjét ennek a sportágnak? Hogy ennyi ember egy kis pecsét miatt ne játszhassa ezt a remek játékot? nem hiszem...

imi57 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1958
össze-vissza hazudik és csodálkozol,hogy nincs jegyzőkönyv? Még a végén leellenőrzi valaki,  hogy mit mondott. Tiszta para!
Előzmény: G.I. 40 (1951)
Csui_ Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1957

És?!     :PPPPPPPPPPP

imi57 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1956
Van ebbe az emberbe felelősségtudat?
Roland #25 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1955
Csak az a szégyen hogy ez az ember a MI sportágunk elnöke!!!
Kapor_ Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1954
"Elnök"...kiváncsi lennék rá, hogy mi játszódik la a fejében:D Nekem elmondhatja...
imi57 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1953
össze-vissza hazudik és csodálkozol,hogy nincs jegyzőkönyv? Még a végén leellenőrzi valaki,  hogy mit mondott. Tiszta para!
Előzmény: G.I. 40 (1951)
Csui_ Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1952

Na ez a gyalázat!

G.I. 40 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1951

Különben azt mondta,hogy volt esélyünk játszani csak elszúrtuk.

Esély 1 : Más csapat tagjaként játszani, de egy csapatba csak öt játékos mehet. Így minden csapatba jutott volna belőlünk. Nem rossz ötlet, mert minimum öt bajnokunk lehetett volna és öt második helyezett.

Esély 2 : Amit én vetettem fel a nevezések lejárta napján /2006.03.13./, hogy egy másik egyesület szakosztályaként indulunk. Erre azt mondta, hogy nem lehet, mert nekik harminc napjuk van, hogy befogadó, elutasító vagy halasztó döntést hozzanak. Köszönjük elnök úr ! Erre ma azt vágta a fejemhez, hogy miért nem éltünk a második lehetőséggel. Én szó szerint idéztem amit előzőleg mondott, erre azt mondta, hogy hazudok és különben is feljelent rágalmazásért. Akart keresni két tanút a történtekhez, de csak szegény titkár ült ott pironkodva egy széken és az arcára volt írva, hogy "Istenem, én ennek az elnöknek dolgozom?"

Köszönjük elnök úr !

Roland #25 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1950
Ne is ők legyen kiváncsiak ránk, hanem a szurkolók. Csak haggyanak minket játszani!!!
imi57 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1949
Bocs a többesszámért!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!