Mielőbbi gyógyulást Neked, fel a fejjel, Egy ismerősöm 86 évet élt strúmával, a végén agyér meszesedés vitte el, úgyhogy ne aggódj,majd másnap lessz egy kicsit szar a műtét után, dehát ez a talin is így lett volna másnap:o))
Az pont négyzet alakú, a sarkai nem szúrnak? :o) Ne félj, semmi különös a műtét. Ha eljöttél volna a talira, akkor Bendegúz egy zsilettel megoldotta volna a dolgot.
Arra vágyik, hogy vállonveregessük, miután az első ámulatból magunkhoz tértünk: "miket tud ez a Dyscus!!" Meg, hogy a "Martin Logan fejlesztőit beíratjuk hozzád egy tanfolyamra"
ma krizsink felgyütt Pöstre, hozta a gyerekeket álatkertbe. Jövet beugrott, és megmutatta nekik mekkmestert, de hát a fene a türelmetlen mindenségit, pénteken úgyis lezúdul az álatsereglet, és akkor láthassák a jermekek a magilla-gorillát (én) meg a húgó-vizipacit (Bigi) meg az öxszeset.......
Az elmúlt 4 órában Joplint hallgattam. Mit mondjak, nem akármi. A művésznő kitett magáért. Iszonyúak ezek a korabeli felvételek, ha egy jó rencer közvetíti őket. A sztatikot kicsit rokkosítottam, a 25Watt 300B kizárólag helyi vissza csatival meg szrintem lealáz mindent. Van benne egy kis ARC koppincs: a katódok a hanxóró kivezetésein ülnek. Sőt csücsülnek. Ennél jobb megoldás nincs. A kimenő szekundere 2 és nyóc Ohmra dógozik, a közepe meg a fődön, a két vége meg a fűtés középleágazásán. Én sem hittem vóna, hogy műxik. Nem elírás: 2 és 8 Ohm. A sztatik kívánja a 2 ohmos illesztést. Megy az áram bele mint az állat. A step-up trafó RDC-je 0,6 Ohm. Bár csak hallanátok!