Kész van ez a szemétláda. Az életben ennyit nem szoptam még autóval. Azok a rohadt tükrök is a holdra voltak irányítva gyárilag, mire azzal a nyavajás tekerentyűjével beállítottam tizedmilliméterenként, leszáradt a kezem. Két pantet törött csak el, egy sem maradt. Ellenben egy csavar alul beletörött. Megpróbáltam kifúrni - beletörött a fúró is. Több ötletem nincs.
És itt van ő. Büszke tulajdonosa lehettem, a 120079 sz. limitált körtének. A cimke belsejére ragasztva találtam egy arany színű cetlit, egy kóddal. Van valami nyereményjáték is, lehet(ne) nyerni, nemtommit, de:
Az Osram weblapja szerint, Magyarországon nem is forgalmazzák az NBLt:
"In these countries, you can buy the NIGHT BREAKER PLUS Limited Edition:
A sztori a következő: nekem a GE Sportlight vált be legjobban, télen-nyáron, esőben-ködben. Aztán itt olvastam, milyen jó az NG. Vettem. 1 hétig bírtam (december volt), GE SL vissza, öröm. 1 évvel ezelőtt kiégett a GE, és mivel sokba volt a NG, gondoltam elhasználom. Most, hogy jó áron le tudtam cserélni, kidobtam belőle.
Az izzószálra gondol, ám hogy annak gemoteriája alatt mit ért, azt nem tudom. Természetesen tippjeim vannak, de csak mint a rabbinak, amikor döglenek a birkák... :)
Úgy tűnik, a tartóssághoz alapvetően fontos, és gondolom azért tényező, hogy valahogy ellensúlyozzuk a "felhúzott" izzók halandóságát,
illetve ezzel veszik rá a cuccost, hogy az idétlen kis projektor-formán át kijöjjön a fényáram... (ne vesszen el odabent). Ergo a forrással (is) tükröznek, nem (csak) a vetítéssel.
De ha jól sejtem, ezt eddig mindig odaírhatták volna, de csak most jutott először eszükbe. :-D
Találtam a Wendel geometriára oldalakat, csak németül, az meg nekem csöppet hiányos, viszont Te kened-vágod, szóval egy rövid összefoglalót kérünk szépen, mondjuk úgy fél órán belül :))
Ez pont olyan parasztvakítás, mint az Night Guide-nál a csíkosra festett búra. :-(
Pár napi tapasztalatom a NBP-ról. Véleményem nem változott, nagyon jó izzó, az eddigi legjobb, csak egy kicsit lehetne fehérebb. Legalább +5 lóerőt jelent. Izzónként! :-D
"Az izzók az új X-plosive gyártástechnológiával készülnek: Palladium és Króm összetevők a lámpa fényvető részében Optimalizált Wendelgeometria Új típusú gázösszetevők a belső töltetben Speciális kvarc üveg a jobb optika érdekében"
A wendelgeometria, na az különösképp felkeltette az érdeklődésemet..
Csak H4-es MU +120-ról van tapasztalatom, nekem nem tűnt olyan kiemelkedően erősnek, utánna a NBL már elég szép fényt csinál, mondjuk a színe miatt kicsit csalóka lehet.
Viszont van egy bontatlan csomag Night Breaker Plus H1 Duobox-om, ha érdekel... :)