"valamint felbukkant egy?két? antiskizofrén is, ki(k)nek nem az oridzsinál bőrében van több személyisége, hanem egy személyiségre van több nickbőr a képén"
Te Bélák!
Nem tudom, kire célozgatsz, mindenesetre ezt kikérrjük magamnak!
Lehet, hogy tudsz valamit, amiről eddig azt hittem, nem tudsz. Ha tudod, akkor nem értem az egészet, mert csodaszámba menne a vállalkozó kedved. Ha mégse tudod, az elég nagy baj nekem, reggel emiatt önemésztettem és sirdogáltam. Mert hogy majd mit fogsz szólni, ha megtudod...
Egy tökéletes nap negyed kilenckor kezdődik. Az enyém fél ötkor.
Egy tökéletes napon az ember lánya smukkot kap ajándékba. A tökéletlenen hideglelést.
Egy tökéletes napon mindenféle zeneórákat adok annak, aki megérdemli. Egy tökéletlenen a zene csak a hangszórókból szól.
Egy tökéletes napon Kokó lilára veri Hamed fejét, majd elmegy sörözni Darius haverjával. A main első menetben kiüti dr. Sör Kálmán (alias bélák!), tizenhatodosztályú kisdobos és új fejet varrnak a nyakára.
Szija bélák. Jó, hogy befutottál. Szükségem van arceneggeri erődre, matadori merészségedre s bélákos érzékenységedre. Teendőid az alábbiak:
1. Megmondani az élet értelmét.
2. Lemenni a sufniba és előkutatni láthatatlan jókedvemet, életkedvemet, minyima egykedvemet. Bárminő kedvet, amit lelsz. Mer ez a nap maga a pokol. De a kénköves fajtából.
3. Rápendüléseidet az én netkedésemre kitörő lelkesedéssel fogadom, de azér áruld el, mi tetszik annyira, mer akkor olyasféléket fogok gyártani néked, örömet kívánván okozni. Bezony.
4. Titkok tudora, már megin. Kik nyomulnak baribőrös farkasként mindenféle álnevek alatt? Én kettőről tudok. Az egyik Sally, a másik meg én, haha...
5. Te vagy Ville???? Menten magam alá libidózom! Egész délelőtt Tégedet bámultalak koncertileg, szóval nem kell éjfélig fenn kuvikolnom, hogy szexes filmeket nézzek, mmmm...
És vevé az Úr az Ő listáját és kihúzá Iceride-ot az utósó helyről és beírá helyette bélákot, minthogy lévén az ő bűnei számosabbak, mint amennyit halandó ember valaha is elképzelni képes...
...valamint bocsáta kénköves tűzesőt és gyurgyalagot Kamcsatkára, hogy pusztulna bélák az ő tejjes nemzetségivel egyetembe...
...és nyújtá át a heti pálmaágat Iceride-nak, hogy merészelé az ő vállai venni az igazságnak terhét...
Bookshie, sajnos megin csalódást köll okozzak paranoid-mazochista lelkednek, bélák nem utál, bélák szeret. Nu, erre mos mit lépsz? A "Mér utál bélák?" féle költői kérdésedet meg ennek fényiben passzolom.
Ha mégis neheztelek rád, te önvérszomjas lekókadt nőszirom, akkó épp amiatt, hogy mindig csak a rosszat sejted énrólam (átverés, utálat, lopkovitz, stb.). Több ön- és bélabizodalmat várnék el tőled. Perce, ha ájjandóan nyers karalábét kellene rágicsálnom, lehet, hogy én is sötétben látnám a világot.
Más: mingyá gondoltam, hogy poros relikviáid közül létezetlen regényeidet nem ajánlod fel cserealapként, pedig ha valaki, én asztán tunnék infokat szállítani bélákról. Monyjuk elárulnám hányadik oldalon találod a Nobel-díjasok kislexikonában.
Bookshie különben egyre jobban rápendülök a szössze-NETeidre, segíccség!, a végén még eltoplektorosodig az agyam? Kivételt képez ez az öngyi-dolog, pont a te szádból, elég vicctelenül hangzik, komolyan megharaxom, ha itt megöngyized magad, esküszöm, soha többé nem állok szóba veled.
Nnnna, meggyütt bélák, lehet oválni (ill. rinyálni-Sally). Gyerekek, csínnyán (nem csúnnyán!!) bánnyatok velem, mer majnem annyira lemerített az elmúlt 3 nap, mint egy éccaka paulinával. 3 tejjes napon keresztül romboltam a környezetet, ásó, kapa, nagyharag helyett nagyfröccs, stb., maj beszartam emberek, de sebaj, anyu Persillel mos... Akinek kubikus, tróger, culájger köll mosszóljon, mer cúcsra vagyok járatva. Viszont ha látnátok bronzarany, frissen kidolgozott felsőtestemet...Libertine pl. azon minyjárt önként kérelmezné a lubból való rokkantnyugdíjazását. Be akartam szkennelni nektek, de sajnos csak a bicóm fért rá az A4-re, megasztán Bookshie a mútkor is világosan értésemre atta, hogy nem vajazza a hozzám hasonló izomgyurgyalag tipikus szépfiúkat.
Azé megdícsérek mindenkit, távollétemben is szépen haladt a topic..oda ahová köll, a tejjes káosz felé (Termodinamika I.), néha má igazán nehezen bírtam követni az eseményeket, úgy látom itt többen egyidejűleg magánlevelezést is folytatnak (pedig társaságban sugdolózni, ugyebár...), valamint felbukkant egy?két? antiskizofrén is, ki(k)nek nem az oridzsinál bőrében van több személyisége, hanem egy személyiségre van több nickbőr a képén. Megerősödött a zenei vonal is, ami önmagában nem baj, csak így veletek együtt, na jó ez csak vicc volt, dehát úgyláccik a zenei ízlésünk nem egy kaptafa. Arró nem beszélve, hogy létezhetik-e egyáltalán kellemetes lágy zene a fülnek paulina hangján kívül?
Itt vagyok, de csak remélni tudom, hogy még visszanézel ide... Most épp úgy érzem magam, mint egy emberszabásútlan idióta. De tényleg. Vagy talán túl késő van ahhoz, hogy bármit is felfogjak, de én még nem csináltam ilyen csettelést és ahogy elnéztem, ma éjjel nem is fogok, mert valami baj van az intelligenciámmal és képtelen vagyok felfogni...
Ha jó, hétfő reggel el tudom küldeni a levelet, addig pedig itt leszek. Vasárnap 3-tól biztos és talán még este is. Ne haragudj, úgy látszik, ez meghaladja most nekem technikailag... Azért ne utálj engem...
Még hogy aludni??? Ezek után álmatlanul forgolódom reggelig!
Lécci, holnap - vagy legközelebb - magyarázd el, miként kell pikcsört illeszteni egy topikba, mert nagyon szeretném tudni. Nyugi, nem ebbe a szent lubba akarok mindenféle rút fickót beleollózni!
Köszi...
Megyek olvasni...
hát ezt most elég hosszú lenne kibökni. és a helyzet meg úgy áll, hogy aldni kéne. mégha nem is akarnék muszáj, mert a sally már megint kirúgott.........
de azt hiszem ennyi kaland után amit ma átéltetek iceyval, neked sem lesz gond az alvás+ a szépek álmodása!
hát akkor minden jót,
visszlát holnap!
paulina az örök álmodozó....
Tyíha, de vérmesek lettünk ecceriben! Te Lina, ez a szeginy Ice legfeljebb a képzeletbeli hercegkiscsajt akarhatja megbabonázni (nézd, mily szépen fejezem ki magam, pedig már csukva van a szemem, mer a macskám hajnali négykor keltett...).
Szóval mi az, hogy szex? (A szex vajon mi?, fúj, ezt nem kellett volna...)
látod icey? én már az előbb megmondtam! de te csak elnézően odanyomtál egy no commentet. ugorgy már a végére és bökd ki a kérdést!!!! higyj nekem, én értek ehhez!!!!!
nos akkor izgatottan várom a befejezést!
paulina
-Nos, yol van, látom má' eztet el nem bliccelhetem - válaszolt MU. De ehhez nyersanyagra, kreatív munkaerőre, meg gyártókapacitásra van szüksség, úgyhogy kérvényezned kell a kancelláriahivatalnál tizenkét példányban hupilila folyamodványnyomtatványon egyenként háromszázmillió forintos okmánybélyeggel, mellékelve hozzá egy átfogó hasznosítási pályázati anyagot!- mosolygott MU a nyilvánvalóan lehetetlen feltételek felsorolása után. (különösen a hupilila nyomtatványok ötlete töltötte el elégedettséggel).
Amikor a királyfi kb. három perc múlva befejezte a szükséges dolgok intézését, (bár a nyomtatványok kitöltése VALÓBAN nehéz feladat volt), a MU elkeseredve állt ott, és rájött, hogy eszt a jáccmát meg nem nyerheti. De utoljára még egyet döfött a királyfi szíve felé:
Tudod, királyfi, te aztán télleg mindent megtettél... De hát az ilyen kérelmek átfutása, meg a jelek gyártása bizony hosszú ideig tart. Mi nagyon fogunk sijetni, de azér idén má ne számíccs rá!
Phű, ez meleg helyzet volt! Vagy tán épp ellenkezőleg? Nagyon is icy?... Próbáltam belépni és totálba szét-, le- és átfagyott minden!
Tudod, mit, szőr Gelehed? Minden rendben van, lapozz nyugodtan a tündérmese uccsó oldalára!
Elmondom, mi a bazi nagy helyzet: szeretném megtenni, amire vágysz, ennek csupán egyetlen picuri akadálya van: az itthoni gépemről nem tudok levelet küldeni! Postagalambom meg nincs... Ide nem akarok bizalmasságokat írni. Lécci, mondd meg, micsinájjak és úgy fogok tenni! Egyébként fogadni tudok méleket, csak írni nem... És már megint hüpp... hüpp...
Értem már!- szólott a Mennyeknek Ura - Ha ilyen meggyőző érvrencert használsz, hát kénytelen vagyok meghajolni a tények súlya előtt! Szolgák, keressetek ki a mi jéglovagunknak egy égi jelet! Biztosan van még a raktárban sarkában valami exportból visszamaradt gagyi jel, az pont jó lesz neki!
- MÉGHOGY EXPORTBÓL VISSZAMARADT GAGYI????? AZ ÉN TÜNDÉR BOGARAMNAK??? NAGYÚR! KIHÚZOD A GYUFÁT!-kelt ki magából a királyfi.
- Azonnal keríccsé egy ultrahiperszuper égi jelet, vagy az előbb ecsetelt tudatgyengítő kezelés foganatosítása fog bekövetkezni!
S válaszolá erre a királyfi:
Mennyboltok Ura! Azért jöttem hozzád, mer ollyan rettenetesen óriásian hatalmas problemám van, amin bizony csakéskizárólag a te végtelen hatalmaddal lehet segíteni. Van énnekem egy mátkám, aki olyan selytelmes és rejtőzködő életmódot folytat, hogy mindameddig egy félreérthetetlen égi jel be nem világítja elméjét és rejtekhelyét, adig én őt meg nem láthatom. Elhatároztam hát, hogy hozzád folyamodom, te egészen biztosan tucc neki küldeni valami fenomenálisan eredeti, szuggesszív, félreérthetetlen jelet, amiből megérti, hogy mostmá' elő kéne bújni önmaga börtönéből, és kikeresni a regiszterből egy bizonyos kb. hétjegyű számot! Ha ezt te nem tekinted a világ legfontosabb dolgának, akkor úgy fejbe kólintlak, hogy asse fogod tudni, mi az az elektronsugár!
Förtelem lassú a gépem.
Na most akkor mi van? Szólj, ha ennyi volt, mert megyek szunnyadni szomorúan. Vagy rajongjak én is egy sort pm-ért? Mi legyen, hm?
jaja
De ezt már azért a királyfi sem tűrhette... Hogy egy ilyen nyikhaj közibéjük álljon, hát ez eccerűen elképzelhetetlen! Fogta magát, és az elképedt kancellárral mit sem törődve keresztülrontott az őrség sorfalán, és bettörtetett az uraság dolgozószobájába. A Mennyboltok Ura elképedve nézett föl munkájából:
KI AZ A VAKMERŐ, AKI OTTHONOMBAN HÁBORGATNI MERÉSZEL? MONDD, HOGY MI AZ A HALASZTHATATLAN DOLOG, AMIÉRT MEGZAVARTAD NYUGALMAMAT? DE BIZONY MONDOM NEKED, HA NEM TALÁLOM ALAPOSNAK AZ INDOKOT, ITT HELYBEN ELEKTRONSUGÁRRÁ VÁLTOZTATLAK!