Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
az én gépemen ilyen nincs, és virus meg ilyesmi se. Szerintem jol átbasztak.... Jo eséllyel nem csinál semmit - kulönben ha csak simán bemásolod a könyvtárba, akkor ez a legvaloszinubb.
Rossz eséllyel, ha installálni is kellett, ő maga a backdoor.
Igy nem is csoda hogy nem használod a kártyádat a neten....
>>hogy mások ne tudják meg, melyik progid legális, és melyik nem az
erre nekem jobb modszerem van, ami pénzes program az legális, illetve vannak ingyenesek. De látom, elveiddel nem ellenkezik fizetni a programokért. Csak rossz helyre.
Szóval még pénzt is adtál érte! Gratulálok! Nem adnád meg itt a kártyaszámodat, PIN-kódodat? Csak írd be a fórumba nyugodtan! Semmi bajod nem lesz belőle.
Fájlméretük 7,9 Mb körül van. Amennyi a fájlméret, max. annyi lehet a RAM-fogyasztásuk is! Vagy kevesebb (ha a memóriakezelésük jó)! Helyük:>> "C:/Windows/System32/"
Egy számítástechnikustól, az egyik (a "Wxppzlv1b.dll") 4000 Ft. volt, a másik meg (a "defxpsec0104.dll") 6000 Ft. Akinek ez a gépén fent van se, vírus, se baci, se rootkit, se spyware, se adware-malware nem juthat fel. Azt meg pontosan leírtam, hogy mit tilt, és betűre betéve tudom, hogy mire való. Eredetileg a ZoneAlarm Pro Security 7.0-hoz lehetett külön beszerezni (de persze nem volt muszáj), mert azzal (is) együtt tud működni. Célja, hogy mások ne tudják meg, melyik progid legális, és melyik nem az; másfelől az adathalászat ellen (rootkit, spyware, adware-malware) ellen találták ki!!
Felraktam az SP3-at, az Outlook Express teljesen kakukk lett a "frissítéstől", újra kellett pakolni cakk-pakk... ...!
Tehát maradok az SP2-nél!!
Mert Bill Gates "barátod" arra találta ki az SP3-ast, hogy az ezermillió hiba miatt ráválts a Vistára, de bíz' az még sz@rabb lett,... ... ... ...még az SP3-tól is!!!
AVG 8.0, link-scannerrel, rootkit,- spyware,- adware-malware,- és vírus-szűrő-irtóval is ellátva, auto-updater-rel felszerelve, Spybot 1.6.2, helyesen konfigurált Windows XP SP-estűzfallal, hivatalos Windows (frissíthető!!!!), "defxpsec0104.dll", "Wxppzlv1b.dll", ezek adattiltó dll-ek az illegális adatforgalom visszaszorítása érdekében, meg az programadatok illegális/legális voltára utaló infóra vonatkozólag tiltják le adathalászok, szervek (ne kérdezd, hogy milyen szervek elől), meg a windows update-közpntja elől is!!!! Ezenfelül HDD-Guarder Pro (23000 Ft. volt), ami resetelés/újraindítás után, a bootolás előtti fázisban állítja helyre még a teljesen kakukk windows-t is!! Saját biosa van, és az utolsó hibátlan opsystem-állapotot hozza vissza!!!
A progikra meg ügyelek, hogy milyen!!! Sybot legmagasabb védelmi fokozatba állítva!!! Elég jó?
Ráviszed a kurzort, látod az URL-t, ami csak hasonlit a bankéra. Emailben kapott linkre nem kattintunk, kész. Ha bankra megyunk, beirjuk pici kezeinkkel az URL.
Biztonságosabb mint a készpénz.
Virusok meg bacik ellen meg router megett net, tuzfal, virus és trojaikereső van, meg ilyesmi.
Ja, és lehetőleg nem adminként netezni.
ize, ezt mind leirtam, www.wigwam.info, féregirtás.
off
vagy valami linux, oszt jonapot.
aki pl a minapi MKB.s securitate-s emailre kattint, az meg is érdemli.
És miért ülne? Megtettél mindent a biztonság érdekében? Helyesen konfigurált tűzfalad van? Az oprendszer up to date? Minden alkalmazásod megbízható forrásból származó. legális? (Praktikusan digitális aláírással ellátott.) Admin vagy root joggal nem használod a gépet, csak sima - korlátozott jogú - felhasználóként? Az ilyen tranzakciókhoz titkosított kapcsolatot használsz?
Az adathalásznak éppen az a lényege, hogy megszólalásig ugyanolyan, mint az eredeti, csak akkor veszed észre, hogy baj van, ha a vírusokban meg bacikban már nyakig ül a gép....
Ott nem is kell megadni, meg levélben kapott linkekre sem kattingatunk, minden vckot beírva. De nagy szoftverkereskedők és oldalak azok rendben szoktak lenni, PowerDVD-t, ECD-t, Paragont rendszeresen veszem, ez úgyis az SWREGnél meg element5-nál fut össze.
Nem a rendes, hanem az adathalász, ún. "kamu-weboldalakra" gondoltam. Ezekből pedig a Credites-Cardos weboldalak hamisítványai a leginkább elterjedtebbek.
Ki mondta, hogy tedd ki netre? Csak fizetéskor meg kell adni, aztán levonják a lóvét. Egyszerű, használom már vagy 10 éve, bajom még nem volt belőle, bár nem mondhatom azt, hogy nem is lesz. Ha nagyon beszopom és minden paraméterét elviszik, akkor most éppen 17+ kb. 4ezer pénzem bírja bánni.