Lendvai Ildikó Baráti (LIBA) kör helyett Kunhalmi Ágnes BAráti (KÁBA) kör.
Sokszor bizonytalan vagyok, mintha Lendvait látnám, lehet, hogy ő, csak még több a botox?
Stílus, retorika, arrogancia, demagógia ugyanaz.
A kunhalom a Kárpát-medencealföldi területein található mesterségesen létrehozott jellegzetes földhalmok elnevezése, amelyek igen régről, többségükben a honfoglalás előtti időkből származnak. A kunhalom „olyan 5-10 m magas, 20-50 m átmérőjű kúp, vagy félgömb alakú képződmény, amely legtöbbször víz mellett, de vízmentes helyen terült el, s nagy százalékban temetkezőhely, sírdomb, őr- vagy határhalom volt.” (Györffy Istvánnéprajzkutató)
Apám - Isten nyugosztalja - mindig mondta, hogy a komenista nem azt jelenti, hogy kamu nyista. Itt van például ez a fehérnép (na jó, veres) nem Kunhalomról származik mivel olyan nevű településünk nincs is, vagyis még a neve is kamu...
Na ekkora hülyeséget már régen hallottam. Vajon miben hasonlít Lendvai Ildikóra? Talán abban az egyben, hogy képes vehemensen, energikusan hangoztatni a véleményét. Hát így kb. ennyi, ez viszont szerintem egy politikusnál alapelvárás. Főleg az MSZP-ben, ami tele van alapvetően csendes, belassult emberekkel, míg szemben állnak a Kövér Lászlók, Lázár Jánosok, Novák Elődök, Zagyva György Gyulák.
Bírom ezt a kettősséget, az egyik oldal szemében a szálkát, a másikban a gerendát se vesszük észre. Próbálok valamelyest pártatlanul írni, de ilyenkor kicsit nehéz. Pedig igyekszem több forrásból tájékozódni, elolvasom mindkét oldal napilapjait a gyűjtőportálok segítségével (hírkereső, hirklikk.hu), de ilyenkor nem nagyon megy. Azért ti csak maradjatok Hoffmann Rózsánál, Selmeczi Gabriellánál, Pelczné Gál Ildikónál, de én inkább Kunhalmi Ágit választanám.