Keresés

Részletes keresés

Nebolah Creative Commons License 2002.06.06 0 0 17
Szerintem fontos, hogy tiszta kézzel nyúljunk hozzá. (mindkét nemnél) Merhát mindenki mindent fogdos nap közben és ha a többiek nem kézmosók, töllük lehet elkapni valamit. A legmocskosabb dolog pl szvsz a tömegközlekedésben a kapaszkodók. De semmit nem kell túlzásba vinni. Szerintem ez a törölgetős dolog kicsit sok. Az az egy csepp az nem sok és szerintem is van ennyi egy nőnél is. Amúgy is az embernek van saját baktériumai és ezek vmilyen szinten kellenek. Azért rázás nélkül és kézmosás nélkül már húzós.
Én álltalában kirázom és utána mosok kezet, de ha láthatóan is mocskos a kezem akkor elötte is lehet. Én mindig megpróbálok odafigyelni. Szerintem egy minimális kosz az nem gáz. Mire lenne jó az immunrendszer, ha nem lenne kosz.
De ez tény, hogy sokan asszem az emberek 35%-a pisilés és 15%-a sz*rás után nem mos kezet. Ez nem tuti info. De én is tapasztaltam a kézmosás hiányát.
Szerintem ez csak szokás kérdése.

Nagy biológiai tudásom szerint: a vizelet főleg ammónia NH3 és egyébb, a szervezetnek, nem kellő anyagok, de szó nincs undorító mocsokról, amibe bele lehet halni. Persze ha az ember nem megy el sz*rni hetekig meghal, de az más kérdés. Az ami kifolyik az nem tömény méreg, csak a szervezetnek nem szükséges cucc. Bele nem hallsz, meg ha nem vagy beteg akkor nincs benne semmi káros.
Nehogy most valaki elkezdjen olyan dumával jönni, hogy akkor akár ihatjuk is. Mert arra ott vannak azok, akik az ilyen tipusú szexet szeretik, és akkor az én hozzászólásom ott kifújt.

Előzmény: amelii (16)
amelii Creative Commons License 2002.06.06 0 0 16
kérdezzük meg nagypatkányt, hogy fáj-e neki amikor WC-papírral törli.
egyébként vannak nem durva, kifejezetten puha WC-papírok is.
Előzmény: Firefly (12)
Firefly Creative Commons License 2002.06.06 0 0 15
Nem vagy unicum. Ez a piszoarok lenyege egyebkent, hogy nem fogsz meg semmit. Jo esetben bejarati ajto sincs a wcben hanem csak egy utveszto, amin nem latnak be a kintiek. Kiteszed, pergeted, beteszed. Utana es elotte opcionalisan kezet mosol...:)

Egyebkent meg a pisi szerintem alapjaban veve nem a fertozesek mely bugyra, csak ha valaki napokig hagyja erjedni a gatyajaban.

Firefly

Előzmény: nagypatkany (11)


hapcibeno Creative Commons License 2002.06.06 0 0 14
Én mindíg kezet mosok pisilés után. Evés előtt is, ha kézzel, és nem evőeszközzel eszek.
Előzmény: nagypatkany (11)
Firefly Creative Commons License 2002.06.06 0 0 13
Szakall-t?
Előzmény: amelii (10)
Firefly Creative Commons License 2002.06.06 0 0 12
Ja es meg valami.

Hosszu evek kemeny tapasztalata, es a kinai mesterek bolcsessege mondatja velem, hogy a lanyok bugyijanak pisifoka pisiles utan torulve == fiuk gatyajanak pisifoka pisiles utan lerazva. Szoval empirikus uton bebizonyitva latom azt a tenyt, hogy ahhoz a bennmarado pisimennyiseghez amihez nektek torulni kell, nekunk a razas is megteszi. Valoszinuleg innen ered ez a razas dolog, mert igy is kielegito a tisztasaga.

Perszer ezt embere valogatja. Elkepzelhetonek tartom, hogy valaki torulgeti. Viszont attol azert megkerdeznem, hogy nem faj-e neki a durva wcpapirral pont ott torolni a makkja csucsat? (ugyanis mint tudjuk a sracoknal ez a ket funkcio egy vegzodesbe van integralva) Gondolj bele, ez ugyanaz mintha te (egy lany) pisiles utan a csiklojat torolne meg a wc papirral. Azert az nem annyira baba szvsz.

Egyebkent meg aki torolgeti a futyijet pisiles utan, az valoszinuleg ettol boldog. Mas emberek napi 10 kremest megesznek. Van aki minden heten osztrigat fogyaszt. Sot azt is hallottam, hogy vannak olyan nok, akik ugatva elveznek el. Hat, mindenkinek van egy alma....:)

Firefly

Előzmény: amelii (2)
nagypatkany Creative Commons License 2002.06.06 0 0 11
Nem szeretném, ha unicum lennék itt, de:
Fertőzést nem attól lehet kapni, ha utána semmit nem csinálunk a darabbal (és a kezünkkel), hanem éppen attól, ha mosatlan kézzel kapkodunk utána ( - legalábbis egy Afrikában sok évet dolgozó ismerős ezt állította), és mivel én ezt anno elhittem, ezért részemről (ha az összes lehetőség adott) a következő sorrendet tartom:

- kézmosás előtte
- a darab megtörlése papírral (az egyszerűen nem igaz, hogy nem lehet úgy megtörülni, hogy utána egy csepp se jöjjön ki belőle - meg lehet....)
- kézmosás utána

(kicsavarni azért én sem szoktam)

De ha már statisztikát kell itt csinálni, akkor a dologhoz még annyit, hogy kollegáim többsége se előtte, se után nem mos kezet, rázogatni se nagyon rázogatják (bár ezt be kell vallanom, nemigen figyelem túl behatóan), és van olyan kollegám, aki minden reggel beül a Metro-újsággal szarni a klotyóra, és esze ágában sincs utána megpucolni a kezét - hogy más élethelyzetekben sem tartja szükségesnek (biztos kopik a darab), az messziről látszik a koszos körmein....

De mit pisilés - csak a kollegáim fele megy el kezet mosni ebéd előtt - pedig a munkájuk az, hogy koszmók gépekben vájkálan nap közben

amelii Creative Commons License 2002.06.06 0 0 10
gyantázni szoktuk, nem borotválni :))
Előzmény: Firefly (9)
Firefly Creative Commons License 2002.06.06 0 0 9
Gondolod te. Mert a lanyoknak ottan lent sokkal tobb a redo, neki bennmarad a sok pisi, de a fiuk, ha ugyesen razzak le, akkor csak keves pisi marad rajta. Ez igy mukodik miota vilag a vilag. A lanyok torulnek, a fiuk kirazzak.

Azt is megkerdezhetned, hogy a lanyok milyen gyakran borotvaljak a szakallukat mert mar olyat is hallottal. Vagy nem is, ezt nekem kellene megkerdeznem toled..:)

Firefly

Előzmény: amelii (8)
amelii Creative Commons License 2002.06.06 0 0 8
na ezért kell megtörölni v. felitatni :)
Előzmény: csudacsapat (7)
csudacsapat Creative Commons License 2002.06.06 0 0 7
Akárhogy rázod is az utolsó csepp mindig bennmarad (szolidan sáfrányos alsó)
amelii Creative Commons License 2002.06.06 0 0 6
kézfejhez törlés? ez tetszik.
Előzmény: smokie999 (5)
smokie999 Creative Commons License 2002.06.06 0 0 5
Rázás, ha lehet törlés, ha más nincs kézfejhez, persze utána kézmosás, ja nem folyik a csap, sebaj, a WC-bôl kilépve egy régi ismerôs már rázza is huggyos kezemet :o) De tényleg miért érdekel?
Előzmény: amelii (-)
deciki Creative Commons License 2002.06.06 0 0 4
lerázni, megtörölni, megmosni, megtörölni, aki akarja parfümözheti is.
hapcibeno Creative Commons License 2002.06.06 0 0 3
Ha otthon használnék wc-papírt faroktörlésre, idegen helyen akkor sem tenném, ki tudja, mit lehetne így összeszedni. De elég lerázni. Sokkal higenikusabb.
Előzmény: hapcibeno (1)
amelii Creative Commons License 2002.06.06 0 0 2
ismerek ilyen fiút, ráadásul elég közelről:)
és lerázás után, teljesen steril lesz?
nem csöpög az alsódba?
Előzmény: Firefly (0)
hapcibeno Creative Commons License 2002.06.06 0 0 1
Lerázzuk. A fitymát érdemes hátrahúzni pisiléskor, ekkor nem sok lerázni való dolog marad.
Előzmény: amelii (-)
Firefly Creative Commons License 2002.06.06 0 0 0
Jesszusom!

0 papir! Lerazzuk. Ez honnan jutott az eszedbe?

Firefly

amelii Creative Commons License 2002.06.06 0 0 topiknyitó
1 kis közvéleménykutatás.
a fiúk a pisilés után használnak wc-papírt, zsebkendőt vagy egyszerűen csak lerázzák.
én ismerek olyan fiút, aki elmondása szerint sosem használ semmit, azt női, buzis dolognak tartja és ismerek olyat is aki annyira ügyel a pisilés utáni tisztogatásra, hogy emiatt piszoárt nem is használ.
Fiúk, Ti hogy csináljátok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!