A megoldás egyszerű,a műszereddel meg tudod mérni,hogy hol esik a feszültség.Bekapcsolod a szivattyút,és a csatlakozásoknál ellenőrzöd a feszültséget,a szivattyú felé haladva.És igy meg fogod találni azt a pontot,ahol a hiba van.(Feszültségesés)
Úgy néz ki fűtőszálproblémás a hűtőm. A közelben senki nem vállalja a javítást . Szerintetek vigyem el valamelyik lakókocsi-szerelőhöz, vagy próbálkozzak saját magam ? Állítólag nem nagy ügy kicserélni... A hűtőt már kiszedtük.
Nem tudom milyen körülmények között és helyen lenne használva, de a tartályt üríteni is kell valahova. A kempingekben van erre külön kiépített hely, de ennek hiányában azért nem egyszerű a dolog. A másik, hogy nagyjából az öblítővíz térfogata határozza meg a szennyvíztartály kapacitását is, ami ha jól emlékszem 5-6 liter körül van. Nagyon takarékos, nem úgy kell elképzelni, mint a rendes wc-nél, de azért napi használat mellet hamar megtelik. Állandó használat mellett a vegyszer sem olcsó, ráadásul speciális papír is kell, ami gyorsan bomlik. A legtöbb lakós csak kisdologra használja, azt is csak mértékkel:-)
Mindenképpen beépíthető lenne! Most nézelődök lakókocsi után és mivel benne laknék egy jó ideig ezért valami jó képességű wc-s kellene, ráadásul az sem lenne rossz ha kényelmesen lehetne zuhanyozni.
Bár a legtöbb lakóban elég kicsi a tálca.
Köszi a tanácsaidat!
Ha Valaki tud ilyen paraméterekkel lakókocsit bátran szóljon!
Beépített avagy mobil WC-re gondolsz? Jobb a beépített, kívülről kezelhető, a vegyszerek (Thetford) KÉK az emésztőbe, RÓZSASZIN az öblítővizes. Megfelelő kezelés és tisztántartás esetében minimális szag lehet használat közben (mint bármilyen más normál WC-nél is ugyebár). Bezárva - nálam - nincs kellemetlen szag (igaz, naponta - ha kell, többször is - higított Domestosos befújás). Éjszaka, 100km-es szélben, szakadó esőben, stb, stb., nagyon hasznos - pláne, ha a nyilvános, közös WC messze van. Én javasolom, próbáld ki, ha mobilt kellene használnod, Porta Potti több méretben is gyártja. Két személynek (ffi., nő) 3 napig kényelmesen elég a C2-es beépített.
Szóval mint kiderült az ajtó felett van egy kezelőpanel és ott vannak olyan biztosítékok amiket be lehet nyomni, és ha hiba van akkor kiugrik kb 3mm-re. 3db 10A -es Licht 1-2-3 és 1db 15A a hűtőnek talán. Viszont itt úgy néz ki hogy minden rendben van. Találtam egy pár szerelő dobozt és ott méregetve csak a leghátsónál nem lehetett 12V-ot mérni (ahol a lámpák sem világítanak). Aztán gondolva egyet a kék kábelen meg a 220V konnektor testével mérve már ott volt a 12V. Gyorsan egy blankolt kábellel a 220V konnektor aljzat testét hozzáérintve a 12V barna vezetékéhez egyből felkapcsolódtak a nem működő lámpák. Ezek szerint a testet nem kapja meg, végig követve a barna kábel útját lemegy a padló alá a csomagtérbe ahol egy lámpához megy. (ez sosem világított egyébként, azt sem tudom hogy hol lehetne egyáltalán bekapcsolni, de az is lehet hogy valami billenős lámpa csak annyira bent van hogy be kell hozzá mászni a csomagtartóba) Szóval valószínűleg ott lesz a gond hogy ez a test kábel nem érintkezik valahol vagy szakadt. Vagy a pakolásoktól valami beleakadt és szakadt a kábel, vagy korrodált a csatlakozónál.