...csak LED. A Seatnak átkozottul szüksége volt már egy ilyen autóra, mint ez a Leon. Például azért, mert a Golf VII-technikája nem lehet olyan rossz. Tovább »
"...a tömegautók közül valószínűleg a León az első, amely teljesen LED-es világítással is kérhető, vagyis nemcsak a hátsó fényeket és elöl a nappali fényt szolgáltatják a diódák, hanem a tompított és távfényt is."
"...a LED-világítás eddig a legdrágább luxusautók és sportkocsik (Lexus LS, Audi R8, A8, stb) világa volt, igazi különlegesség."
Sziasztok! A Night Breaker Plus Limited Edition jobbnak bizonyult száraz és esős útburkoltan? Mint a sima NBP? Nekem 2 napja égett ki a bal oldali, rendelni akartam ismét NBP-t, most olvasom ezt az Új Gold-ot és érdekelne a véleményetek hogy melyik bizonyult jobbnak.
A Kadettben még régen egyszer én cseréltem izzót (akkor még nem az enyém volt), 140/100-as izzó volt bent, meg is látszik azon a fényszórón.
Szerintem azért világít ilyen erősen a Kadett, mert járó motornál 14.8v a feszültség, ebből nem tudom mennyit kap a fényszóró, de elég sokat ezek szerint. :D A szerelő szerint ez pont a felső határ.
Nekem a merényletsárga a 100/90 és nem hűs a lámpa vele, nem is használom szívesen, egy tungsram 100/80 közel sem olyan meleg, az már csak langyos merénylethez képest :D
Most jön a ge ultra korszaka vagy bosch silveré :) az ultra nekem túl fehér. 100/80 mellett hasonló fényerőt mutat, de szerintem csak a fehéres fény miatt tűnik erősnek... Bosch silvert fogom most betenni az ultra mellé oszt meglássuk :D
Én arra az igazán brutál sárgára gondolok, amire te. Sajna az Allseason nem jött be, olyan, főleg a Nightbreakerekhez képest, mint a sima halogén, éjjel jöttem vele, semmi változást nem tapasztaltam ahhoz képest, mint ami előtte volt bent...
Nos, akkor ha ebay-ről veszek vmit, amihez sárga van írva, és 100W, akkor az garantált, h sárgára pirítja a bogarakat?
Mondjuk megnéztem a képeket, és faszányosan terít a Narva, sztem jobban, mint a NBP-om.
Ja, Astra G-be keresek sárgát! :D Merényletsárgát hogy keressem ebay-en?
Nálam H11-ben van merényletsárga 75W-os. Azzal jellemezném, hogy brutálisan terít. Béjen vettem HK-ból. Kici sárga szorgos dzsunkalakó terméke a'la Narva. :))) Asszem a H4, H7-es szállítmánnyal rendeltem, de lehet, hogy külön, már régen volt. A fórumba is tettem fel annó fényképeket róla, ha jól emlékezem.